Sayfa 260/928 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. merry uzun zaman sonra liste başında yerini almış..umarım devamı gelir....

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku

merry uzun zaman sonra liste başında yerini almış..umarım devamı gelir....
    Umarım akşama kusmaz.ortak varsa birde 1 ocak 2018 den bugüne yollayabilirmisin

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Umarım akşama kusmaz.ortak varsa birde 1 ocak 2018 den bugüne yollayabilirmisin

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    başka bir forumdan ekledim...% 10 yabancı payı var başka bakılacak bir durum var mı sizce..yabancının aldığı hisselerde performans var...

4. GUBRF yönetimini twitterdan C.Başkanı, Başbakan vb şikayet edelim, bunların yayında şeker fabrikaları neki, Yönetim giderlerine bakmaları yeterli ya özelleştirilsin yada bu yöneticilerden hesap sorulsun.

5. @tcbestepe @TC_Basbakan @spkgovtr GUBRF yatırımcıları olarak Gübre fabrikaları şirketinin Yönetim giderlerinin çok yüksek olduğu aşikar incelenmesini talep ediyorum. Sürekli olarak yatırımcısını zarar ettiren bu şirketin Şeker fabrikalarından önce özelleştirilmesi gerekir.

6. teknik iflas açıklayan cemas bist 100 e dahil edildi bagfas çıkarıldı...bizim bist tam kumarhaneye döndü kıbrısa gitmeye gerek kalmadı çoğu kumarcı için...

7.  Alıntı Originally Posted by Atakanfur Yazıyı Oku
    @tcbestepe @TC_Basbakan @spkgovtr GUBRF yatırımcıları olarak Gübre fabrikaları şirketinin Yönetim giderlerinin çok yüksek olduğu aşikar incelenmesini talep ediyorum. Sürekli olarak yatırımcısını zarar ettiren bu şirketin Şeker fabrikalarından önce özelleştirilmesi gerekir.
    ortak şirketin türkiye ayağı zarar etmiyor iran ayağı zarar ediyor....iran da gübretaşın payı % 48 civarı....

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak şirketin türkiye ayağı zarar etmiyor iran ayağı zarar ediyor....iran da gübretaşın payı % 48 civarı....
    Ortak teknik olarak 1 tl kar edince zarar etmiş sayılmıyor ama Türkiye ayağı 2,27 milyar tl ciro yapıp 30 milyon kar açıklarsan sıkıntı buradan başlıyor.

Sayfa 260/928 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •