Endeksi 115 bin den al 118 e sat
Endeksi 115 bin den al 118 e sat
Merhaba Sayın akrep,
Orge ile ilgili düşünceleriniz nedir? Dün tam da söylediğiniz gibi kapattı. 9,27
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temelinin iyi olması fiyatlanan bı durum du zaten beklentisi kalmadıysa salinabilir haliyle bundan sonraki süreçte gelecek bilançolar ve haberler hisseyi etkiler diye düşünüyorum inşallah olumlu olur
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece dövizlere mermi sıkılmış, geçtiğim günlerde attığım usd ve euro barikatları şu an çalışmış gibi duruyor..Bugün baya heyecanlı olacak gibi..
Sayın sacro emkel sanki iyi duruyor macd 5lik kesmiş 30 luk çok iyi bir acısı var yukarı dönmüş gibi 30 lukta bayrak var gibi calisirmi acaba
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CEMAS ile ilgilennen arkadaşlar için;
2017 bilançosunda 35 milyon lira zarar açıklayan Çemaş Döküm Sanayi A.Ş.’nin (CEMAS) özsermayesi 80 milyon liraya düştü. Şirketin, 237 milyon lira ödenmiş sermayesinin 2/3’ünü kaybetmesi nedeniyle Türk Ticaret Kanunu’nun (TTK) 376. Maddesi gereğince teknik iflas kapsamına girdiği belirtiliyor. Borca batık durum olarak da bilinen teknik iflas nedeniyle şirket yönetiminin bir dizi tedbirler alması gerektiği vurgulanıyor. Şirketin son yıllık bilançosuna göre sermaye ve kanuni yedek akçeler tutarının 2/3'ünün zarar nedeniyle karşılıksız kalması halinde, yönetim kurulunun çağrısı üzerine genel kurul, sermayenin tamamlanması veya 1/3'ü ile yetinme kararlarını almazsa şirket sona eriyor.
http://www.borsagundem.com/haber/cem...-girdi/1288890
Yazdıklarım sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
bist100 ilk hedef 2.9 cent gibi duruyor yani 3.9672 dolara göre 115048 şu an için
Yer İmleri