Endeksi 115 bin den al 118 e sat
Endeksi 115 bin den al 118 e sat
Merhaba Sayýn akrep,
Orge ile ilgili düþünceleriniz nedir? Dün tam da söylediðiniz gibi kapattý. 9,27
D6503 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temelinin iyi olmasý fiyatlanan bý durum du zaten beklentisi kalmadýysa salinabilir haliyle bundan sonraki süreçte gelecek bilançolar ve haberler hisseyi etkiler diye düþünüyorum inþallah olumlu olur
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece dövizlere mermi sýkýlmýþ, geçtiðim günlerde attýðým usd ve euro barikatlarý þu an çalýþmýþ gibi duruyor..Bugün baya heyecanlý olacak gibi..
Sayýn sacro emkel sanki iyi duruyor macd 5lik kesmiþ 30 luk çok iyi bir acýsý var yukarý dönmüþ gibi 30 lukta bayrak var gibi calisirmi acaba
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
CEMAS ile ilgilennen arkadaþlar için;
2017 bilançosunda 35 milyon lira zarar açýklayan Çemaþ Döküm Sanayi A.Þ.’nin (CEMAS) özsermayesi 80 milyon liraya düþtü. Þirketin, 237 milyon lira ödenmiþ sermayesinin 2/3’ünü kaybetmesi nedeniyle Türk Ticaret Kanunu’nun (TTK) 376. Maddesi gereðince teknik iflas kapsamýna girdiði belirtiliyor. Borca batýk durum olarak da bilinen teknik iflas nedeniyle þirket yönetiminin bir dizi tedbirler almasý gerektiði vurgulanýyor. Þirketin son yýllýk bilançosuna göre sermaye ve kanuni yedek akçeler tutarýnýn 2/3'ünün zarar nedeniyle karþýlýksýz kalmasý halinde, yönetim kurulunun çaðrýsý üzerine genel kurul, sermayenin tamamlanmasý veya 1/3'ü ile yetinme kararlarýný almazsa þirket sona eriyor.
http://www.borsagundem.com/haber/cem...-girdi/1288890
Yazdýklarým sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir
bist100 ilk hedef 2.9 cent gibi duruyor yani 3.9672 dolara göre 115048 þu an için
Yer Ýmleri