kimse kendini akıllı zannetmesin dolarda alsanız faizde alsanız hepsi aynı kapıya çıkar.önemli olan borsada risk alıp getiri sağlamaktır.14 ay boyunca dolarcılara kazık girmişti şimdide son 15 gün tl ciler nasiplendi.ama getiri hep aynı.
kimse kendini akıllı zannetmesin dolarda alsanız faizde alsanız hepsi aynı kapıya çıkar.önemli olan borsada risk alıp getiri sağlamaktır.14 ay boyunca dolarcılara kazık girmişti şimdide son 15 gün tl ciler nasiplendi.ama getiri hep aynı.
Bu arada bilmem söylediler mi Vakıf bank tan Halk bank`a yada tam tersi geçişlerde size başkalarına verilenden daha düşük faiz teklif ediyorlar ve üstüne de çıkmayıp Nuh deyip peygamber demiyorlar. Aralarında bu şekil gayri resmi bir anlaşma varmış ki bunu hem Vakıftakiler hem Halktakiler teyid ediyor.
FİBA 4.10, Vakıf 4.20 200K USD
Ben de acaba bugün ilk kim bu klasikleşmiş ''kurlardaki hareket geçici''masalına başvuracak diyordum,cevabı aldık...
http://www.bloomberght.com/haberler/...cici-bir-durum
Ekim 2017'de elimdeki son parti doları 3.77^den verdim.O tarihten bu yana en düşük 3.69 oldu.5 ay oldu,sattığımız doları yerine koyamadık,gene tl mevduatçı olarak YAYA kaldık...Nasıl geçici bir hareketmiş ki 15 aydır geçmedi...Acep 2038'e kadar GEÇER mi ki?![]()
Doktor değilim ama hastam çok.
ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI
Yer İmleri