Sayfa 34/1006 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 265 - 272 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    bangkok/köln/antalya
    Gönderi
    234
    kimse kendini akıllı zannetmesin dolarda alsanız faizde alsanız hepsi aynı kapıya çıkar.önemli olan borsada risk alıp getiri sağlamaktır.14 ay boyunca dolarcılara kazık girmişti şimdide son 15 gün tl ciler nasiplendi.ama getiri hep aynı.

2.  Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    kimse kendini akıllı zannetmesin dolarda alsanız faizde alsanız hepsi aynı kapıya çıkar.önemli olan borsada risk alıp getiri sağlamaktır.14 ay boyunca dolarcılara kazık girmişti şimdide son 15 gün tl ciler nasiplendi.ama getiri hep aynı.
    Sabit getirili menkul kıymet ile değişken getirili menkul kıymeti karşılaştırıyorsunuz. Bir nevi elma armut gibi düşünebilirsiniz. Dolayısıyla karşılaştırmak istatistik olarak anlamsızdır.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    vakıf özelbankacılık aynı oranı bende aldım ancak milyon ve üzeri tek rakam var 14,80 yeni para pazarlıksız dediler, uzatmadım. eski para olsa daha yüksek dediler.
    halkbank ise milyona dün 14,70 verdi, bugün gidiyorum deyince 14,85 e çıkardı ancak vakıfbanka söz verdiğim için vakıfa geçtim.14,80, fazla uzatmadım.ayrıca özel bankacılık eft masrafı 50 TL yi geçmeyecek diye söz verdi int şube limit üstü işlemleri için, şubeden verilen talimatlarda
    Bu arada bilmem söylediler mi Vakıf bank tan Halk bank`a yada tam tersi geçişlerde size başkalarına verilenden daha düşük faiz teklif ediyorlar ve üstüne de çıkmayıp Nuh deyip peygamber demiyorlar. Aralarında bu şekil gayri resmi bir anlaşma varmış ki bunu hem Vakıftakiler hem Halktakiler teyid ediyor.

4. FİBA 4.10, Vakıf 4.20 200K USD

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
    Ben de acaba bugün ilk kim bu klasikleşmiş ''kurlardaki hareket geçici''masalına başvuracak diyordum,cevabı aldık...

http://www.bloomberght.com/haberler/...cici-bir-durum

Ekim 2017'de elimdeki son parti doları 3.77^den verdim.O tarihten bu yana en düşük 3.69 oldu.5 ay oldu,sattığımız doları yerine koyamadık,gene tl mevduatçı olarak YAYA kaldık...Nasıl geçici bir hareketmiş ki 15 aydır geçmedi...Acep 2038'e kadar GEÇER mi ki?
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Ben de acaba bugün ilk kim bu klasikleşmiş ''kurlardaki hareket geçici''masalına başvuracak diyordum,cevabı aldık...

http://www.bloomberght.com/haberler/...cici-bir-durum

Ekim 2017'de elimdeki son parti doları 3.77^den verdim.O tarihten bu yana en düşük 3.69 oldu.5 ay oldu,sattığımız doları yerine koyamadık,gene tl mevduatçı olarak YAYA kaldık...Nasıl geçici bir hareketmiş ki 15 aydır geçmedi...Acep 2038'e kadar GEÇER mi ki?
    mevduatcı olarak her zaman sepet te kalmak lazım ,dovı hiç bir sekilde bozdurulmamalı

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    mevduatcı olarak her zaman sepet te kalmak lazım ,dovı hiç bir sekilde bozdurulmamalı
    al-sat yaparken yaptığımız bir hata...dolar daha iner diye beklerken 3.70'den yerine koymadık,sonuç ortada...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    al-sat yaparken yaptığımız bir hata...dolar daha iner diye beklerken 3.70'den yerine koymadık,sonuç ortada...
    Dert etmeye değmez, bu son döviz hareketi yıl başında 6 milyar Doları Türkiye ye sokan carry`cilere dibine kadar girdi bizim gibi ölümlüler yol kazasına uğrasa çok mu !..

Sayfa 34/1006 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •