Sayfa 415/919 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon
Arama sonucu : 7350 madde; 3,313 - 3,320 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by asit Yazıyı Oku
    Şimdi 160 milyon iş teydi Dün den itibaren iş 98 deniz 61 takas olmus ve fiili dolaşım 12 oldu Benim anladigim mal toplanmış ve burut le daha kolay hareket edecekler siz nasıl yorumluyosunuz
    su akar yolunu bulur burada herkes 10 gün önçede taban olduğunda operasyon bitti dediler kagıt 4,02 den 7,15 e gitti şimdi de aynı şeyi söylüyorlar 10 gün önçesi ile bu gün arasında brüt takas olayı var herkes mal boşaltıldı diyor takaslara hiç kimse bakmıyor anlaşılan mal boşaltımı daha yok ama mal artışı var peki neden taban acıyor ve taban kapatıyor ben bunu ky panik satışları olarak görüyorum fiyat düştükçe satışa yazılanlar azalıyor peki ne olacak patron fiyatın daha düşmesine izin mi verecek olabilir ama ky satış yazmak dan vazgeçer ise şartlar o zaman değişir burada ky alacağı posizyon önemli yaklaşık 4 milyon lot ky var 5,5 milyonda citide

2.  Alıntı Originally Posted by asit Yazıyı Oku
    Şimdi 160 milyon iş teydi Dün den itibaren iş 98 deniz 61 takas olmus ve fiili dolaşım 12 oldu Benim anladigim mal toplanmış ve burut le daha kolay hareket edecekler siz nasıl yorumluyosunuz
    cemaş'ın ödenmiş sermayesi 237.000.000 milyon. halka açıklık oranı 12.72. yani fili dolaşımdaki miktar 30.146.400 lot. Bu 30.146.400 lotun kücük yatırımcıda ne kadar, speğin elinde ne kadar olduğuna bağlı. kağıtta altı ay süre ile açığa alış satış kapalı. spek sadece elinde olan satar, karşılığı olduğu kadar mal alır. yukarı götürürken satılan malı karşılaması, ayrıca aldığı malı, elinde olan mal ile birlikte satması gerekiyor. bunun içinde güçlü bir haber trafiğine ihtiyaç duyar. yani herkesi beklentiye sokup daha çok mal almasını sağlayacak haber akışına. Bu haber yoksa yukarıdan sattıklarını almadan gitmez. ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by kenan67 Yazıyı Oku
    su akar yolunu bulur burada herkes 10 gün önçede taban olduğunda operasyon bitti dediler kagıt 4,02 den 7,15 e gitti şimdi de aynı şeyi söylüyorlar 10 gün önçesi ile bu gün arasında brüt takas olayı var herkes mal boşaltıldı diyor takaslara hiç kimse bakmıyor anlaşılan mal boşaltımı daha yok ama mal artışı var peki neden taban acıyor ve taban kapatıyor ben bunu ky panik satışları olarak görüyorum fiyat düştükçe satışa yazılanlar azalıyor peki ne olacak patron fiyatın daha düşmesine izin mi verecek olabilir ama ky satış yazmak dan vazgeçer ise şartlar o zaman değişir burada ky alacağı posizyon önemli yaklaşık 4 milyon lot ky var 5,5 milyonda citide
    4 milyon lot KY damı var yanlış mı okudum eğer böyleyse durum çok vahim

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4. Işıklar en son 6/3 tarihinde 78 bin alis yapmış 5.05 ten ve % 4.56 seviyesine ulasmis ve hiç satış haberi yapmadı elinde 11 milyon TL değerinde hisse varken şimdi eriyor bence yeterli k y bulamadilar pazarlayamadilar burut beklemiyor olabilirler haberle şeker ihalesinde girmiyorum dediler yani küstüm oynamiyorum

5.  Alıntı Originally Posted by kenan67 Yazıyı Oku
    Kardes sen hissenin taban olmasini kucuk yatrmcyami baglyosun yapma allahskna kücuk yatrmci neden satsn ústelik kücuk yatrmcinn satmasyla hisse 3 tabanmi yapar ya ilk defami borsadasn tamamen patronun farkli araci kurumlardan binlerce lot satmasyla taban oluyor kucuk yatrmci satamyor bile

6. Kimsenin moralini bozmak istemem ama Işıklar grubunun herhangi bir kağıdına bulaşmak, HIV virüsü almak gibi bir şey. Yavaş, uzun ve can sıkıcı bir süreç sizleri bekliyor.
    Bu kağıdın ederi nedir ona bakmanızı öneririm. IEYHO, CEMAS ın 65% ine sahip. Ayrıca Işıklar holding, ISAMB...vs gibi bir sürü şirketde gerekli gereksiz ortaklığı var. Sermayesi alavere dalavere ve bir sürü bedelli ve sermaye silme ile şu anda 543 Milyon TL, şirketin bugünkü hisse fiyatı ile ederi 206 Milyon. Yani CEMAS ın sahibinin değeri 206 Milyon, hisse fiyatı 0.38 kuruş(Sermaye silmeler ve bedellilere rağmen).
    Anası bu kadar eden fir şirketin 3 tabandan sonra ederi ise 237M*3.52=834 Milyon. Sizce CEMAS ın bu fiyatlarda olması normal mi? Ya CEMAS zorlamayla bu fiyatlarda yani şişirilmiş bir fiyatdan işlem görüyor yada IEYHO anormal ötesi ucuz. Bana kalırsa IEYHO bile çok pahalı bu fiyattan. Hepsi beş para etmez, tuvalet kağıdı. Tarihlerinde kar ettikleri yada temettü verdikleri görülmemiştir.
    Sadece operasyon kagıdı olarak borsada arada bir operasyonlarla yükselir ve sonra düşer uzun süre....
    CEMAS 0.30 kuruş olsa kimse dönüp yüzüne bakmaz ve neden bu fiyatda da demez. Bu kagıdın tek kurtuluşu spek ve sahibi için Özışık ın ya satılması haberi yada halka itelenmesi ile mümkündür.
    NOKTA

7. Bu isin Tek sorumlusu spk dir.diger kagitlara ufaktan ufaktan cezalar veriyor,cemas a 6 ay brut ve internet yasak.galib in kagitlari na dokanan yok.spk cemas ile ky ci idam etmistir.cemas carsambadan sonra yonunu belli eder.spk yatacak mezarin yok.

Sent from my iPad using hisse.net

8.  Alıntı Originally Posted by Cubana Yazıyı Oku
    Bu isin Tek sorumlusu spk dir.diger kagitlara ufaktan ufaktan cezalar veriyor,cemas a 6 ay brut ve internet yasak.galib in kagitlari na dokanan yok.spk cemas ile ky ci idam etmistir.cemas carsambadan sonra yonunu belli eder.spk yatacak mezarin yok.

Sent from my iPad using hisse.net
    SPK ya karşı açılıp kazanılan bir dava var burada da paylaşıldı daha önce aynı şekilde dava süreci olabilir

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 415/919 İlkİlk ... 315365405413414415416417425465515915 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •