Sayfa 65/1023 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 513 - 520 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by bunuel Yazıyı Oku
    Anadolu'da bazı tarihi kiliselerde "önemli" din adamlarının cesetlerinin kilise duvarlarının-sütunlarının içine dik olarak yerleştirildiğini bir yerlerde okumuştum. Ayrıca özellikle kadınların çok yaramazlık yapan çocuklarına "mezarında dik durasın" diye beddua ettiklerini de sık sık işittim.
    Sanırım bunu yazan arkadaş "islamiyete bu kadar laf ettiğinize göre (ki ben böyle bir şey yaptıgınızı düşünmüyorum) hristiyan gibi defnedilmeyi planlıyor olmalısınız" demeye getiriyor.
    Yani ben öyle anladım.

Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İyi bir şeyler demediği açık...

Bana göre bana bu yaklaşımıyla gerçek (!) müslüman olduğunu da göstermekte.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Müslüman olduğunu milletin gözüne sokanların sanalda da olsa, dilek temenni, davranış, terbiye, duruş vs olarak kendisine çok daha dikkat etmesi gerekir.

Temsil ettikleri değerlerin ne kadar yüce olduğunu ve bu inanışın insanı nasıl yücelttiğini, nasıl kamil insanı oluşturduğunu herkese göstermek adına.

Ben adımı açık olarak belirtmek suretiyle, mensubu olduğum ve temsil ettiğim kurumlara uygun davranışlara zorluyorum kendimi.

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bıraktık Tl yatırımı Döviz yatırımı kıyaslamasını bazı kafalar var diyorsun ki betonda 40 yıl kira çarpanlı yerler var diyorki bunda şaşılacak ne var beton en iyi hep en çok o kazandırır...
    Halimize şükredelim..

Nette gezinirken buldum.yer HongKong, bir yatak 190 dolar..

Hatta su borusundan tüp evlerimiz bile mevcut;

https://www.weforum.org/agenda/2018/...ampaign=buffer

4. dostlar romalılar ağalar bu euro daha gidermi.. yazın avrupa seyahatleri için euro lazım.. bu fiyatlardan alıp koysam mı köşeye.. yoksa düşermi.. keşke 4 liraykan alıp koysaydım..

Al koy kenarda dursun duserse 20 kurus duser çikarsa 100 kurus çıkar
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Joe...

Kardeşlerinle bir banka soyma zamanıdır...

Hazır Red Kit de yönetici değil artık.

Meydan boş.

Sana keşke demek yakışmaz Joe...

7. cuma günü 3.9349 - 4.0366 aralığında hareeket etmiş bir dolar var, acaba diyorum cuma günü zirve görüldü biz yine uyuduk mu

8. 6 ay önce 4.05 mi neydi al 3000 euro koy işte köşeye.. şimdi 3000 lirada kur farkından girdi..
    hostelde 12 kişilık odada 1 kişilik yatak 20 euro.. adamlar burada ulltra herşey dahil 5 yıldızlı otelde 50 euro civarına kalıyorlar..
    çok sinirliyim..

Sayfa 65/1023 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •