Sayfa 251/548 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Dohol ne yaparsa aynısını yapıyor kağıt
    Maalesef taban olsa bu önden koşacak... ilginç...yanlış trenemi bindik yoksa...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Ben temettünün artacağını düşünüyorum bakalım görecez.bu adamlar nasıl al sat yapıyor 30k var al sat yapcam da ya geri alamazsam diye korkuyorum sabahtan beri elim sat tuşuna gitmiyor
    Aynen bende kaç kez niyet ettim ama satarsam alalım diye vazgeçtim

3. Dohol öğleden sonra tavan olursa atlarız bulduğumuz yerden hayırlısı bakalım
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

4. Dohol un ederi şimdiden belli...satistan gelecek para belli...dgzte nin ederi henuz belli degil..890 m dolarin ne kadari d gzete icin teklif edilmis.çağri ne ise ona gore fiyatlanacak...

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ateşteki ağaç menem, dönüp duran şu taş menem,
    Bak şu ateş yalımına, ben bu yanana sığmazam...

5. Dohol 2 ye 3 e gitmeyebilir...net borcunu satis gelirinden dusersek...1.3 milyar para ve medya disi istiraklerinin ederi neyse odur....sahibi degismiyor...

6. Dgzte de 2 tur beklenti var....satis tan dogan cagri beklentisi ile yeni sahibi ile daha karli bir yapi.....yani dgzte uzunculara hitap ediyor...dohol satis bitti mi isi biter...saygilar

7. Kasasındaki nakitle kimse dükkanını satmaz. Genel kurulda karın tamamını temettü olarak verme kararı çıkabilir. Satış fiyatı netlestigine göre bu karar bonus olur bizim için.

8.  Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    Dgzte de 2 tur beklenti var....satis tan dogan cagri beklentisi ile yeni sahibi ile daha karli bir yapi.....yani dgzte uzunculara hitap ediyor...dohol satis bitti mi isi biter...saygilar

Arabani sattin x sahsina ama teslim etmedin...teybini sokersen alir mi alici....

Önceden bu hususlari konuşmuşlardir...

Sayfa 251/548 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •