rabiş ne oluyor arkadaşlar? anlayamadım aranızda gizli bir şey mi?
rabiş ne oluyor arkadaşlar? anlayamadım aranızda gizli bir şey mi?
Akbank, bir günde 2 milyar dolarlık yurt dışı finansman sağladı. Akbank ayrıca yabancı bankalardan 1,5 milyar dolar talep toplayarak tarihi bir rekora da imza attı
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...i/80000/80750/
Borsayı bankalara verdikleri talimatlarla tutuyorlar. Bakalım nereye kadar tutacaklar. kasımda dolar 3.96 lara geldiğinde endeks 102 bin altını test etmişti. üstelik jeopolitik riskler bu kadar değildi. normalde endeksin şu an 110 bin altında olması gerekirdi ama verilen talimatlar sonrası endeksi şişirdiler şişirdiler. yabancıya müthiş satış fırsatı tanıdılar. adınada MİLLİLİK koydular. Dolar 4.10 üzerine atarda 4.50 lere doğru alıp başını gittiğinde ve yabancı usul usul hisselerden çıktığını anladıklarında şişirdikleri borsa hisselerini kime satacaklar merak ediyorum.
Talimat vermeye bile gerek yok bence.
BİST'in hala efendisi durumundaki yabancı fonların işine gelmez dolar alıp başını giderken BİST'in kan ve can kaybetmesi.
Yabancı kılığında hisse alıp yabancı alıyormuş havası yaratarak yatırımcı çekmeye çalışan bizim bıyıklı yabancılar çoktur. Gerçek yabancıda bunun farkında usul usul satarak hisseyi terk eder. zamanı geldiğindede sert satışlarla çıktığını belli eder. işte o zaman bist 100 bindemi durur, 80 bindemi durur, 60 binde mi durur bilinmez.
Sn Çöl kutup ayısı...
Anlaşılan sizi aldatmak, köprüye getirmek olası değil...
Neyse...
Ben elimden geleni yaptım. Supleksimi attım. Olmadı.
Yer İmleri