Sayfa 527/872 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. biz ky ların bilanço gününde bilançoyu öğrenirken bunlar bilançonun bitiş tarihinde öğreniyorlar ve ne yazık ki bir kaç adım bizim önümüzde oluyorlar...ne yazık ki türk borsasında bu çok yaygın...tabi buda ky ile tahta yapıcılar arasında dağlar kadar farkın oluşmasına neden oluyor...avrupa ülkesinde böyle bir şey olsa o şirketi mahf ederler...yapan kişiler bir daha borsaya adım atamazlar..ama bizde bu artık olağan bir şey oldu...spk şikayetlere bile bakmıyor..bildiklerini ise çok az bir ceza ile cezalandırıyorlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    Keko, bu kadar üzüleceğini bilsem yazmazdım.
    valla dostum ben çok üzülüyorum...bazen hepsi üst üste geliyor o vakit çok bunalıyorum...zaman zaman topiklere tamamen veda etme isteği doğuyor..bazen sesizce hissemi alayım sonra da sesizce satayım diye içimden geçiriyorum...ama topiklerde o kadar acemi ky ları görüyorum ki açıkçası çok üzülüyorum...tecrübelerimizi ne kadar aktarabilsek o kadar iyidir diye düşünerekten vazgeçiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Bu Tavukçular Küçük yatırımcıyı nasıl yolacağını gayet iyi biliyorlar..:Sad:
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    biz ky ların bilanço gününde bilançoyu öğrenirken bunlar bilançonun bitiş tarihinde öğreniyorlar ve ne yazık ki bir kaç adım bizim önümüzde oluyorlar...ne yazık ki türk borsasında bu çok yaygın...tabi buda ky ile tahta yapıcılar arasında dağlar kadar farkın oluşmasına neden oluyor...avrupa ülkesinde böyle bir şey olsa o şirketi mahf ederler...yapan kişiler bir daha borsaya adım atamazlar..ama bizde bu artık olağan bir şey oldu...spk şikayetlere bile bakmıyor..bildiklerini ise çok az bir ceza ile cezalandırıyorlar...
    yok dostum Türk borsasında yatırımcı olmayacaksın. böyle karaktersiz şirketler yüzünden milletin ocağı sönüyor denetim sıfır. sonra diyorlar borsamıza yatırımcı gelmiyor. bu kadar çakalın olduğu borsaya kim yatırım yapar. yabancı akıllı. bu banvitten paçayı kurtarayım direk ya abd teknoloji fonu yada uzak doğu fonuna yatırım yapacağım. en azından orada bir istikrar kural vs. var. Ayıp yahu 4 aydır bir kağıt sürekli düşer mi biri bir dur kardeşim bu nedir demez mi? yazıklar olsun. umarım herkes karlı bir şekilde bu kağıttan yakasını kurtarır.

5.  Alıntı Originally Posted by mette Yazıyı Oku
    yok dostum Türk borsasında yatırımcı olmayacaksın. böyle karaktersiz şirketler yüzünden milletin ocağı sönüyor denetim sıfır. sonra diyorlar borsamıza yatırımcı gelmiyor. bu kadar çakalın olduğu borsaya kim yatırım yapar. yabancı akıllı. bu banvitten paçayı kurtarayım direk ya abd teknoloji fonu yada uzak doğu fonuna yatırım yapacağım. en azından orada bir istikrar kural vs. var. Ayıp yahu 4 aydır bir kağıt sürekli düşer mi biri bir dur kardeşim bu nedir demez mi? yazıklar olsun. umarım herkes karlı bir şekilde bu kağıttan yakasını kurtarır.
    işte bu kuralsızlık yüzünden ky borsaya gelmiyor...vatandaş kumar ile bir görüyor...çok da haklılar...şirkette adamı olan ve bilgi sahibi olan kazanıyor ama adamı olmayan aylarca acaba bilanço ne gelir , hisseyi alayım mı almayayım mının hesabını yapıyor...iyi bir bilanço varsa zaten ky nın payına düşmüyor ....alış fırsatı dahi vermeden bir haftada yüzde yüz çıkarıyorlar...ama bilanço kötüyse her kademeden ky ya kilitliyorlar...

adalet olmayınca böyle oluyor işte...bende yazıklar olsun diyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Bu Tavukçular Küçük yatırımcıyı nasıl yolacağını gayet iyi biliyorlar..:Sad:
    Islak yolum direk.

7.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    Islak yolum direk.
    [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] Cuk oturmuş bu yorum.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Uzun zamandir takip ederdim. Hep bi uhdeydi alamadim bak gordunmu der dururdum. Bilanco oncesi bi hareket ceker mutlaka dedim. Az bi maceralik miktar 22100 den daldim. O gun bugundur islak kuru fark yapmiyo araliksiz yoluyorlar... Ortaklar piyasada ne kadar hissesi var bilen varmi

Sayfa 527/872 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •