Originally Posted by
metin oktay
Daha önce de aynı şeyi söyledim. Yeni yönetim diye birşey yok, yeni anlayış ve yeni zorunluluklar var.
Yurtdışındaki kişiler direk Selim Sayılgan ile muhatap oluyor. Islerin tamamını SS takip ediyor. Düşünün, 1 ay önce SS domuz gribi olmuş ve hasta yatagindayken bile Hindistan'la video konferansa kendisi katılıyormuş.
Yurtdışında konuştuğum kişiler Zeynep vb. tanımıyor. Yani bu şirketi kurtarırsa yine SS aksiyonları kurtaracak. Bunu da bizleri çok sevdiği için yapmıyor. Artık kendi malvarlığını da kurtarmak için bizim de yararımıza olan şeyleri yapmak zorunda. O yüzden Zeynep vb. hayali kahramanlar yaratmak ilerisi için büyük yanılgı yaratabilir. Ama sevindirici şey SS kendisi ve dolayısıyla bizim için çok çalışıp çabalıyor. Yurtdışında onun bu azmini gören arkadaşlarım haklı olarak bu şirket bu varlıkla nasıl bu hale düştü diye sorguluyor. Ben de niyet ve yumurta meselesi diye yanıtlıyorum.
SS'nin bu aksiyonlarının yakın zamanda sonuç vereceğini düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda hem kendisini hem de bizleri düzlüğe çıkarır.
Ytd...
Yer İmleri