Sayfa 296/985 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    yükselecek kağıdın hareketleri kesinlikle değil bunlar . şu an malı satmaya çalışıyorlar insanlara . 15 yıllık tecrübemle yazıyorum bunu . dikkat edin
    Ben 1 lot satmıyorum .. hadi bakalım

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    İnşaAllah dediğin gibi olmaz. Nasip.
    inş olmaz diyeyim çünkü baya bi insan var malda belli oldu artık o. ben aşağı bekliyorum almak için de inşallah inmez diyeyim . ama kağıdın hareketleri hiç iç açıcı değil maalesef ... dikkatli olmakta fayda var
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

3.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    inş olmaz diyeyim çünkü baya bi insan var malda belli oldu artık o. ben aşağı bekliyorum almak için de inşallah inmez diyeyim . ama kağıdın hareketleri hiç iç açıcı değil maalesef ... dikkatli olmakta fayda var
    Valla kardeşim açıkçası ben 2 tavan yapmış kağıda girmem, 2-3 trade yaptım en son yakalandım. Daha önce 60ları görmüş, satışla deler geçer en kötü ihtimal onada bakıp tahtaya girdim.Buralardan girmek her türlü sakat, acemi ky dikkat etsin.

4. Bi habere bakar her şey.

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Valla kardeşim açıkçası ben 2 tavan yapmış kağıda girmem, 2-3 trade yaptım en son yakalandım. Daha önce 60ları görmüş, satışla deler geçer en kötü ihtimal onada bakıp tahtaya girdim.
    bu tip kağıtlarda 5 tavan 3 taban vs yaptı diye alıp vermek yerine aslında benim bile yaptığım yanlış aşağıda bekliyorum 1.23 ü
    kapasın alayım diye bu bile yanlış . bu kağıt alınacaksa 2.36 yı kırdığını ve gün en az 2.36 nın üstünde kaldıgını görecez o zaman alıcaz teknik olarak . ama insanoğlu hırsına herzaman yeniliyor maalesef yapacak bişey yok

6. Soru şu- her kademeden topluyor mu veriyor mu.. Şu an dengeli görünüyor. Normalde bu kadar ağır ağır kağıt ele verilmez ama yaparlar mı yaparlar. Sen altta bekliyorsan pusuda yat. Burda millet rızkını yatırmış, sende dikkat et.

7.  Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    bu tip kağıtlarda 5 tavan 3 taban vs yaptı diye alıp vermek yerine aslında benim bile yaptığım yanlış aşağıda bekliyorum 1.23 ü
    kapasın alayım diye bu bile yanlış . bu kağıt alınacaksa 2.36 yı kırdığını ve gün en az 2.36 nın üstünde kaldıgını görecez o zaman alıcaz teknik olarak . ama insanoğlu hırsına herzaman yeniliyor maalesef yapacak bişey yok
    Bantaş al,Avgyo al, burda ne işin var.

8. 1.75 tepenin %38.2 geri çekilmesi 1.47 . aşağı kırmaması lazım ama kıracak bugün olmazsa yarın hiç farketmez çok belli etti kendini . ilk durak 1.38 aşağıda . ne kadar hacimle geldiğine bakıcaz o zaman ona göre analiz yapılır . illa 1.23 ü kapamayabilir ki 1.38 görüp yukarı dönmesi en sağlıklı ve en makbulü aslında . bakalım izliyoruz . dikkatli olmak lazım

Sayfa 296/985 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •