-
stopları attık .. yarın ya uzun yeşil bir bar ...ya da gırmızı bar.... sırat köprüsü.... günlük aldıklarımıza şükür.... gerisini gocabıyık bilir 
s&p yeşil yaparım diyor ama feyk olurmu bilmem.... şimdilik bu görünüşe göre durum uzunlardan yana... kapanış kısalara göz kırpabilir ..sadece şimdilik...
risk almak çok güzel ...verse de.... alsa da...
-
İyi akşamlarrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnn
29.3.18 kapanış
Dün verdiğini aynen geri aldı ..borsa işte 
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
Rock'n Roll
selam dostlar.... zaat 15.44 .... zabaleyin yazdığım kısalar 140300 de yatıyor.. bekliyorum ya gelirse....
stop 141....
gelmez ise flat devam ..
Sevgili R&R ,seninle aynı yönde olmak güzel
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
vobyvade günlük

5 günlük EMA ile buluştu gene...hatta biraz da geçti ,vob kapanış 140425
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
mert45
İyi akşamlarrrrrrrrrrrr mekannnnnnnnnnnnn
29.3.18 kapanış
Dün verdiğini aynen geri aldı ..borsa işte

yahu üstadım sende bizim gibi kısmetsizsin. hadi nolur dün kısaları karlı kapattım de de sevinelim senin adına.
+ garan açıklarında maliyete gelmişti galiba en azından yarım kapasaydın yine sen bilirsin tabii .
harputlu üstad uzunları ne etti acep
-
yarın 30.03 vadenin son günü. endeksi öyle bir pozisyonda bıraktılarki.. çakılmasıda, fişeklemeside, beklenir oldu.. ancak üzülerek sabah açılışı şhort kalanları biraz daha üzecektir. belkide çok fazla üzecek.. çünki artı gap bile gelebilir..
son gün olmasından dolayı, ben yine susmağa devam edeceğim.. kesinlikle korkumdan değil.. mert in söylediği gibi çok fazla büyütmemek lazım.. nasıl olsa zikleyen yok.. zor bir günde bol, bol, şanslar herkese..
-
-

Originally Posted by
Se_M
yahu üstadım sende bizim gibi kısmetsizsin. hadi nolur dün kısaları karlı kapattım de de sevinelim senin adına.
+ garan açıklarında maliyete gelmişti galiba en azından yarım kapasaydın yine sen bilirsin tabii .
harputlu üstad uzunları ne etti acep
Bunun adı kısmetsizlik değil ..acemilik ..dün paylaştığım grafikde 138125 net vurgulandı ..hadi reverse olamadım bari flat olsaydım veya yarısını flat olsaydım ..
Garan ile benim maceram zaten bambaşka bir mevzu 
https://www.youtube.com/watch?v=f7u-qG7Sm78
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri