Sayfa 306/548 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Yeni pozisyon açımı için anlaşmanın detaylarının belli olması lazım .İmzalar bugün yarın atılır ondan sonra eşzamanlı olarak detaylar KAP'a açıklanır.İşte o vakit posta fanatik kaç kuruş etmiş öğreniriz.Hayırlısı olsun diyorum.

Yatırım tavsiyesi değil.

Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    olumlu olur tabi...hele dgzte ye düşen pay soyle 200 m dolar ve üstü olursa dadından yenmez...
    Posta ve Fanatik için 50 milyon doların üstü iyi rakam benim için.

YTD

3. Hayırlı işin muzır manisi çok olur.Yarın cuma hayırlı mübarek gün bu işi bitirebilirler.Muhalefet filan bu işi bozmaya çalışyorlar ama merak etmeyin onlar bozamaz zira atı alan Üsküdarı geçmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Posta ve Fanatik için 50 milyon doların üstü iyi rakam benim için.

YTD
    sadece gazetelerse ben de fit olurum 50 m dolara ama kökten satılıyorsa en az 200 m dolar olmalı diye düşünüyorum...

Alıntı Originally Posted by yatayseyir Yazıyı Oku
    sadece gazetelerse ben de fit olurum 50 m dolara ama kökten satılıyorsa en az 200 m dolar olmalı diye düşünüyorum...
    Tabi ki sadece gazetelerin isim hakları.

YTD

6. Seans kapalıyken gelsede gap lı açsa, şöye % 20%20 gibi...

Düşüşler fırsat benim için, elimdekilerin değeri düşüyor, hiç umrumda değil... Ben 60 ın altına yetişemedim, ancak 60 ın hemen biraz üzerinden kaptım...

Asla yatırım tavsiyesi değildir

7. Hurgz ve Dohol deki silkelemelere göre hareket ediyor..Doğana verdiler, ver, hurgz a bastılar bas...

Bu günler bitince, satış işlemleri sonuçlanınca, ne Dohol ile nede hurgz ile ilgisi, alakası, ortaklığı falan kalmayacak...

Kendi kanatları ile hareket edecek...Fazla zaman kalmadı... Yukardaki linkde yazdığı gibi bugün yarın biter, bu sıkıntılı günlerimiz, inşallah..

8. Dohol ve Kozal a da yazdım...

MSCI TURKEY %4.5 civarı yukarda, Amerikan endeksleride...

Yarın gap li açar inşallah

Sayfa 306/548 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •