-
Burgan bank, 32 gün temdit 400bin TL 14.90’dan bağladım bugün.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
rxpu
Miktar ne kadar?
Bizi %14.60 ile 2 gün önce iyi söğüşlediler. Oranın düşük olduğunu hissettiğim için (32 gün) kısa bağladım ama yine de buradan sesleniyorum ey burger kendini hamburger yaptırtma......
Evet Burgan demek ki tutturduğuna göre muamele yapıyor artık son günlerde artmadı ise .
Eldeki kuş 🦅 uçarsa bir daha geri dönmez ateşle oynuyor demek ki hoşuna gidiyor bu durum .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bugün usd vadeli bağlayan arkadaşlar var mı? En yüksek oran ne oldu?
-
Bu sabah Aktifbank 32 gün usd vadeye %4,90
90 gün usd vadeye %5,18 önerdi.
Bu oranlar mevduat karşılığıdır...
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Evet Burgan demek ki tutturduğuna göre muamele yapıyor artık son günlerde artmadı ise .
Eldeki kuş ğŸ¦â€¦ uçarsa bir daha geri dönmez ateşle oynuyor demek ki hoşuna gidiyor bu durum .
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu durum için klasik şarkımızı çalıyoruz.
https://www.youtube.com/watch?v=bglg8rlrTo8&t=92
-

Originally Posted by
shark
bu faiz bono mu? eurobond mu ne bu?
-

Originally Posted by
shark

Originally Posted by
powerpc
bu faiz bono mu? eurobond mu ne bu?
powerpc kardeş sen aktifi çok iyi biliyordun, bu soru sana ait olamaz. Aktif dolara da en yüksek faizi verdiğine göre demek ki, diğer bankaların beceremediği şeyleri becerebiliyor. yani en üst verimlilikle kullanabiliyor parayı. Kazanmasa neden versin dimi ama.
-
Çiftlik Bank da çok fazla getiri sağlıyordu zamanında. :-) çok şey beceren neyi kimi beceriyor? Kim kimi beceriyor? :-)

Originally Posted by
ressam
powerpc kardeş sen aktifi çok iyi biliyordun, bu soru sana ait olamaz. Aktif dolara da en yüksek faizi verdiğine göre demek ki, diğer bankaların beceremediği şeyleri becerebiliyor. yani en üst verimlilikle kullanabiliyor parayı. Kazanmasa neden versin dimi ama.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri