Sayfa 158/1023 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Yılbaşından bugüne para arzındaki (M1, M2, M3) yüksek artış oranları, yüksek büyümeye devam beyanları, yeni kredi vaatleri, faize karşı söylemler önümüzdeki dönemlerde de enflasyonun ve kur artışlarının yüksek seyrine devam edeceğini gösteriyor.
    Yatırım Tavsiyesi Olarak Düşünmeyiniz.

Şanlı Afrin Zaferinin mimarı ,Reis Hazretlerinden kurun daha fazla artamsını arzulayan Dövizcilere Gözdağı :

"BATSIN SİZİN KURUNUZ"

'Yok ekonomi şöyle, yok böyle' diye atıp tutuyorlar. 'Yok kur şöyle oldu, yok bunda böyle oldu.' Batsın sizin kurunuz ya, ne kuru. Biz dimdik yolumuza devam ediyoruz. İnançlıyız, güçlüyüz ve yatırımların ülkesiyiz. Böyle de devam edeceğiz. Şu anda altyapısıyla her şeyiyle yoluna devam eden bir Türkiye var.

http://www.haberturk.com/cumhurbaska...amalar-1900056

Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Sayın forum sakinleri, temel analiz bazında yorumlarınız ne olur bu habere?
    http://www.businessht.com.tr/piyasal...zde-yeni-hamle
    Sevgili dr. TCMB kokuyu aldı..birde döviz açığı olan hergeleler piyasadan dolar talep etmesin diye miktarı arttırıyor..ben böyle anlıyorum..

Ancak asıl olan yabancıların tutumu..selamlar..

Merkez'den dövizde yeni hamle,Merkez Bankası uzlaşmalı vadeli döviz satımını artırıyor..

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk Lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerine ikinci çeyrekte de devam ederken sisteme sağlanan döviz likiditesi artacak.

Toplam TL uzlaşmalı vadeli döviz satımı ilk çeyrektekinden 2,9 milyar dolar daha fazla olacak.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
    şimdi faiz azalınca kur artıyor muydu?

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
    yoksa tersi mi geçerli?

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sevgili dr. TCMB kokuyu aldı..birde döviz açığı olan hergeleler piyasadan dolar talep etmesin diye miktarı arttırıyor..ben böyle anlıyorum..

Ancak asıl olan yabancıların tutumu..selamlar..
    Yorum için teşekkürler dostum

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    şimdi faiz azalınca kur artıyor muydu?
    Basit mantıkla faizin artması piyasada dolaşan TL yi azaltır. Azalan şey değerlenir. Faiz azaldığında piyasada TL arttığı için değeri azalır...

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by asgaridr Yazıyı Oku
    Yorum için teşekkürler dostum

Basit mantıkla faizin artması piyasada dolaşan TL yi azaltır. Azalan şey değerlenir. Faiz azaldığında piyasada TL arttığı için değeri azalır...
    teşekkürler. o zaman faiz azalırsa benim dolarlar kar yazmaya başlar demek ki. o zaman ben faizin azalmasını karlı buluyorum.

8. Oyak Renault'dan 33 milyon euroluk yatırım

https://www.dunya.com/sirketler/oyak...-haberi-409631

Sayfa 158/1023 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •