-
Yılbaşından bugüne para arzındaki (M1, M2, M3) yüksek artış oranları, yüksek büyümeye devam beyanları, yeni kredi vaatleri, faize karşı söylemler önümüzdeki dönemlerde de enflasyonun ve kur artışlarının yüksek seyrine devam edeceğini gösteriyor.
Yatırım Tavsiyesi Olarak Düşünmeyiniz.
-
Şanlı Afrin Zaferinin mimarı ,Reis Hazretlerinden kurun daha fazla artamsını arzulayan Dövizcilere Gözdağı :
"BATSIN SİZİN KURUNUZ"
'Yok ekonomi şöyle, yok böyle' diye atıp tutuyorlar. 'Yok kur şöyle oldu, yok bunda böyle oldu.' Batsın sizin kurunuz ya, ne kuru. Biz dimdik yolumuza devam ediyoruz. İnançlıyız, güçlüyüz ve yatırımların ülkesiyiz. Böyle de devam edeceğiz. Şu anda altyapısıyla her şeyiyle yoluna devam eden bir Türkiye var.
http://www.haberturk.com/cumhurbaska...amalar-1900056
-

Originally Posted by
asgaridr
Sevgili dr. TCMB kokuyu aldı..birde döviz açığı olan hergeleler piyasadan dolar talep etmesin diye miktarı arttırıyor..ben böyle anlıyorum..
Ancak asıl olan yabancıların tutumu..selamlar..
Merkez'den dövizde yeni hamle,Merkez Bankası uzlaşmalı
vadeli döviz satımını artırıyor..
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Türk Lirası uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalelerine ikinci çeyrekte de devam ederken sisteme sağlanan döviz likiditesi artacak.
Toplam TL uzlaşmalı vadeli döviz satımı ilk çeyrektekinden 2,9 milyar dolar daha fazla olacak.
-
şimdi faiz azalınca kur artıyor muydu?
-
-

Originally Posted by
enki
Sevgili dr. TCMB kokuyu aldı..birde döviz açığı olan hergeleler piyasadan dolar talep etmesin diye miktarı arttırıyor..ben böyle anlıyorum..
Ancak asıl olan yabancıların tutumu..selamlar..
Yorum için teşekkürler dostum

Originally Posted by
Proton
şimdi faiz azalınca kur artıyor muydu?
Basit mantıkla faizin artması piyasada dolaşan TL yi azaltır. Azalan şey değerlenir. Faiz azaldığında piyasada TL arttığı için değeri azalır...
-

Originally Posted by
asgaridr
Yorum için teşekkürler dostum
Basit mantıkla faizin artması piyasada dolaşan TL yi azaltır. Azalan şey değerlenir. Faiz azaldığında piyasada TL arttığı için değeri azalır...
teşekkürler. o zaman faiz azalırsa benim dolarlar kar yazmaya başlar demek ki. o zaman ben faizin azalmasını karlı buluyorum.
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri