Artan

42,24 10 13:55
78,65 10 13:55
32,56 10 14:40
110,20 9.98 14:41
204,00 9.97 14:40
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 14:40
10,69 -9.94 14:41
146,70 -9.94 14:41
105,80 -8.24 14:41
330,75 -7.74 14:42
Azalan Hisseler

İşlem

5.415.101.135,65 14:42
4.521.503.213,25 14:41
4.360.671.267,00 14:41
3.965.641.726,70 14:41
3.384.363.612,04 14:41
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8643 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bütün teknikçi arkadaşlarım uzun vadeye dönüyor.

Bende diyom ulan tepeden haftalık sat yemişiz. 1-2 aya aylık sat yiyecez ne uzun vadesi diyesim geliyor. :D :D

Bendemi bir sıkıntı var yoksa onlarda mı ? :D :D

Ula bendemi uzuna dönsem acaba :D :D :D
    Dediğin gibi birkaç aya işler bitmiş olabilir... Çok dikkat etmek lazım... Karları piyasaya kaptırmamak lazım... Açıkçası bu kadar çok güven duyulacak bir ortam göremiyorum... 2008 ABD emlak kriziyle başlayan ve dünyayı yerle bir eden ekonomik kriz aniden patlak verdi...
    Onun için eller her an tuşta hazır durmalı. Daha doğrusu uzun vade pozisyon bence çok riskli... Değiştireceğim birkac mobilya ve araba alımı için 3-6 ay vadede ekonomik sıkışıklık dönemini bekliyorum... Çok daha uygun fiyatlardan almayı planlıyorum... Yatırım planlaması yapamayanlar için borsa bana göre değil diyenler için Altın daha mantıklı görünüyor...
    Bence görüntü böyle... Borsada Fır-Sat bitmez diyorsanız çok iyi teknik lazım yada bir üstadın izini takip etmek lazım... Sacro dostum gibi yani...
    Onun dışında çoluk çocuğumuzun riskini kodamanlara kaptirmayalim yeter... Bunun için de az-cok teknik öğrenmek lazım...

Uzun vade için OTKAR, MRDIN çimento şimdilik aklıma gelen...
    Son düzenleme : egelim; 31-03-2018 saat: 21:55.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Herkes uzun vadeye döndüğünde dltefi tarağı toplayıp gitme zamanı yakın demektir... Dediğin gibi birkaç aya işler bitmiş olabilir... Çok dikkat etmek lazım... Karları piyasaya kaptırmamak lazım...
    Duseceginden eminsen UV kagitlara bagla, yine zarar.Ona nakite gec denir sizin tabiriniz ile.
    Azda olsa bir kac yerde endeks 103 K dillendiriliyor.Ortam buna musait degil.
    Full Ralli ! Geleciii varsa goreciii'de vaaa
    2023 sonu Bist 8000?

3.  Alıntı Originally Posted by Goodbye Yazıyı Oku
    Duseceginden eminsen UV kagitlara bagla, yine zarar.Ona nakite gec denir sizin tabiriniz ile.
    Azda olsa bir kac yerde endeks 103 K dillendiriliyor.Ortam buna musait degil.
    Full Ralli ! Geleciii varsa goreciii'de vaaa
    topiğin adına yakışır bir yorum olmuş sn goodbye tebrikler değişen bişey yok aslında düşeceğiz de çıkacağız da büyük resim aynı olduktan sonra karalar bağlamanın manası yok.. yakında yeşillenir yeniden fındık dalları o zaman da yine herkes ben bildim der..

4.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Dediğin gibi birkaç aya işler bitmiş olabilir... Çok dikkat etmek lazım... Karları piyasaya kaptırmamak lazım... Açıkçası bu kadar çok güven duyulacak bir ortam göremiyorum... 2008 ABD emlak kriziyle başlayan ve dünyayı yerle bir eden ekonomik kriz aniden patlak verdi...
    Onun için eller her an tuşta hazır durmalı. Daha doğrusu uzun vade pozisyon bence çok riskli... Değiştireceğim birkac mobilya ve araba alımı için 3-6 ay vadede ekonomik sıkışıklık dönemini bekliyorum... Çok daha uygun fiyatlardan almayı planlıyorum... Yatırım planlaması yapamayanlar için borsa bana göre değil diyenler için Altın daha mantıklı görünüyor...
    Bence görüntü böyle... Borsada Fır-Sat bitmez diyorsanız çok iyi teknik lazım yada bir üstadın izini takip etmek lazım... Sacro dostum gibi yani...
    Onun dışında çoluk çocuğumuzun riskini kodamanlara kaptirmayalim yeter... Bunun için de az-cok teknik öğrenmek lazım...

Uzun vade için OTKAR, MRDIN çimento şimdilik aklıma gelen...
    Bir kac aya işler bitmis olabılırden endeksdekı kastınız NEDİR ???

70 Binlermi ?

SLA-L02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Dediğin gibi birkaç aya işler bitmiş olabilir... Çok dikkat etmek lazım... Karları piyasaya kaptırmamak lazım... Açıkçası bu kadar çok güven duyulacak bir ortam göremiyorum... Daha doğrusu uzun vade pozisyon bence çok riskli... Değiştireceğim birkac mobilya ve araba alımı için 3-6 ay vadede ekonomik sıkışıklık dönemini bekliyorum... Çok daha uygun fiyatlardan almayı planlıyorum... Yatırım planlaması yapamayanlar için borsa bana göre değil diyenler için Altın daha mantıklı görünüyor...
    Bence görüntü böyle...
    Onun dışında çoluk çocuğumuzun riskini kodamanlara kaptirmayalim yeter...
    31 Mart: Sacro BIST bitmiştir dediğinde 115 bin altı riskli dediğinde bunları yazmışım... Zamanlama önemli... Çok az zaman var, Sacro dostumun söylediği BIST'teki testereyi iyi değerlendirmek lazım...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •