Sayfa 470/637 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. Arkadaslar ısdmr kaçırdık mı acaba...

#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...

2. bu sene 6-7 temettü hissesinde takip edebildiğim kadarıyla:

Düzeltilmiş verilere göre hiçbir temettü hissesi temettü verdikten sonra temettü öncesindeki değerinin altına inmedi.Hatta hiçbiri temettü verdiği gün düşmesi gerektiği kadar düşüp beklemedi.Daha kısa sürede daha az düştüler ve alım fırsatı vermediler.Tamamı için en doğru alım zamanı temettü açıklandıktan sonra temettü verene kadar geçen zamandı.Gelen temettüler ile tekrar hisse alanlar bence bu yüzden çoğunlukla doğru yerden alma fırsatı bulamadılar.

Temettü öncesi hisseyi alacağına temettüden sonra al da %15 stopaj ödeme mantığı bu yüzden yanlış diyorum.Düzeltilmiş verilere bakmadan gelen temettü ile hisse alanlar dikkatli olsunlar derim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Ben de ufak ufak Brisa'dan isiriyorum ama erken mi isiriyorum anlayamadim.
    "Better three hours early than one minute late" dedim hayatta ve hic pisman olmadim.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    "Better three hours early than one minute late" dedim hayatta ve hic pisman olmadim.
    Syg,
    abi ben tam olarak şöyle yapıyorum; belli bir vade ve belli bir lot sayısı tutturmaya çalışıyorum. misal 24 ay ve 24 ayda toplam 2400 lot.

piyasa bunu 2 yılda fiyatlayacaktır. maliyet de makul bir seviyeye gelecektir. sonrasına bakarız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    3,057
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,

Yabancıda UVY yatırım diyor
    Köpekbalıkları kokuyu almış.
    http://quotes.wsj.com/TR/XIST/BRISA/company-people

“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    AkYatırım raporunda bu seneki karı geçen sene ile aynı bekliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu durumda hisse fiyatının ne kadar artmasını bekleyebiliriz, hali hazırda F/K 20'nin üstünde zira?

Yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Saygılar.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    AkYatırım raporunda bu seneki karı geçen sene ile aynı bekliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu durumda hisse fiyatının ne kadar artmasını bekleyebiliriz, hali hazırda F/K 20'nin üstünde zira?

Yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Saygılar.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    F/K 20 üstü ve ne kadar artmasını bekleyebiliriz öyle mi )))))))))Kesin artacak da ne kadar artacak, onu merak ediyoruz yani.Ne güzel ne güzel, cidden ben de merak ettim, kağıdı takip edeceğim sayın miriel.Bol kazançlar dilerim.

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    F/K 20 üstü ve ne kadar artmasını bekleyebiliriz öyle mi )))))))))Kesin artacak da ne kadar artacak, onu merak ediyoruz yani.Ne güzel ne güzel, cidden ben de merak ettim, kağıdı takip edeceğim sayın miriel.Bol kazançlar dilerim.
    Sn Hakem,

Böyle demek istememiştim. Cümleyi "Daha ne kadar artmasını bekleyebiliriz ki.." şeklinde değiştiriyorum.

Ayrıca fiyat da 7,0x seviyesine geldikten sonra belki 20'nin biraz altında kalmış olabilir ama sorunun esası hakkında pek bir etkisi yok bu değişimin bence

Sayfa 470/637 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •