Arkadaslar ısdmr kaçırdık mı acaba...
#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...
Arkadaslar ısdmr kaçırdık mı acaba...
#siriusvarlikfonu #i21kiracc siriusvarlikfonu.blogspot.com.tr ytd...
bu sene 6-7 temettü hissesinde takip edebildiğim kadarıyla:
Düzeltilmiş verilere göre hiçbir temettü hissesi temettü verdikten sonra temettü öncesindeki değerinin altına inmedi.Hatta hiçbiri temettü verdiği gün düşmesi gerektiği kadar düşüp beklemedi.Daha kısa sürede daha az düştüler ve alım fırsatı vermediler.Tamamı için en doğru alım zamanı temettü açıklandıktan sonra temettü verene kadar geçen zamandı.Gelen temettüler ile tekrar hisse alanlar bence bu yüzden çoğunlukla doğru yerden alma fırsatı bulamadılar.
Temettü öncesi hisseyi alacağına temettüden sonra al da %15 stopaj ödeme mantığı bu yüzden yanlış diyorum.Düzeltilmiş verilere bakmadan gelen temettü ile hisse alanlar dikkatli olsunlar derim.
Ben de ufak ufak Brisa'dan isiriyorum ama erken mi isiriyorum anlayamadim.
"Better three hours early than one minute late" dedim hayatta ve hic pisman olmadim.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Yabancıda UVY yatırım diyor
Köpekbalıkları kokuyu almış.
http://quotes.wsj.com/TR/XIST/BRISA/company-people
![]()
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
AkYatırım raporunda bu seneki karı geçen sene ile aynı bekliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Bu durumda hisse fiyatının ne kadar artmasını bekleyebiliriz, hali hazırda F/K 20'nin üstünde zira?
Yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Saygılar.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri