Sayfa 366/917 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Bu hisseyi bu kadar taşıdıktan sonra bırakmak acemi işi olur. 3 yılda alamadığımızı 1 ayda alırız. Netice duygusal. Var olanlar için sorun yok. Allah lazım para ve kredi ile alanlara sabır versin.
    Kimsenin bir şey bıraktığı yok!!!
    Sen hala anlamamışsın...
    O zaman 10.ayı bekle.
    Afiyet bal şeker olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Kimsenin bir şey bıraktığı yok!!!
    Sen hala anlamamışsın...
    O zaman 10.ayı bekle.
    Afiyet bal şeker olsun.
    3. aylık bilanço önemli benim için.. Onu görelim bir yol çıkar önümüze..

3. Tim verileri açıklanmış geçen yıla göre ilk çeyrek 25%artış var. Yurtiçi satışlarda arttıysa 0,5 M den iyi kar gelir.Ytd.

4. 9-8 oynuyor pale...ytd...!!!

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. ÇIT
    (ben diyeyim de, bugün çıt yok demesinler )

6.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Herkese selam. Hissemiz bu hafta 6.20 hedefe sahip. Burayı test edeceğini geçtiğimiz hafta teyit etti. Bununla beraber 6.20 nin kalıcı olacağını düşünmüyorum ancak minik bir tobo yapacağı için buradan 6.55 civarını da test etmesi mümkün olacaktır. Eğer 6.55 bandına hissemiz gider ise haftalık Elliot teorisinde 3 nolu düzeltme dalgası tamamlanmış olup yeni bir dip arayışı için aşşağı doğru tekrar kayacak ve burada son olarak ilerleyen haftalarda 4.95 gab boşluğunu doldurarak 4. Dalgasını da tamamlayıp. Yine içinde bulunduğu haftalık flama formasyonun 01.10.2018 son tarih olmak üzere düşüş bitip yükselişe gireceğini ve yine bu tarih ile beraber hissenin hedef noktasının 12 TL civarına yol alacağını görmekteyim. Elbette yatırım tavsiyesi değildir. Bol kazançlar.
    KP sığ hisse olarak tekniğe enaz uyanlardan ama bu sefer aynen dediğiniz gibi hareket ediyor. Siz mi yapıyorsunuz tahtayı bu hafta hahaha

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7. Vay be, düşecek diyen ky yi sözde uyaran, 10 yıl bekleyin , bi cacık olmaz diyen ))) dallamalar şimdi de çıkacak uçacak demeye başlamış, kene gibi ekrana yapışmışlar)))
    Ne alemsiniz ufakçılar sizi)))
    Gap gup bekleyenler arkasından baka kalmasın sonra

Yatırım tavsiyesi değildir

8.  Alıntı Originally Posted by condansator Yazıyı Oku
    gördüm gördümde bu kadar sallayanını görmemiştim.bunu da görmüş olduk......agır gel agırrrrr....
    Fakir seni)))
    Sen 5-10 binle mi borsadasın)))
    Bu zengin düşmanlığı nedir, anlamadım gitti. Sıkıntı yok, portfoyu gören görüyor.

Yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 366/917 İlkİlk ... 266316356364365366367368376416466866 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •