Sayfa 483/919 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon
Arama sonucu : 7350 madde; 3,857 - 3,864 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. rıza dayı al ver yaparak kalan malı topluyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Bugün yaptgi hareketi gordünuz dimi 3.15 ten 2.30 a düsyor simdi bu asaglk SPK kurumuna soruyorm hani sen önlem almstn speklatf hareketlere peki bugunku hareket neydi ulan salak SPK sen sanyomusun kucük yatrmci yaptgnz oyunu bilmicek burada kucuk yatrmcyi bitirmek ve zor durumda brakmak icin bu hisseyi brut takasa soktunuz neden tahtayi kapatmdnz kapatmadnz cünku amacnz patron degil kucuk yatrmcyi zor durumda brakmak ben diyorm 1 hafta oncede dedim dava acın bunlar kansz ozellikle spk Baskani ve yardmclari acin maddi manevi girevlerni kotuye kullanma davasi bunlarn aldgi rusvettleri donlarni vernceye kadar misli misli alalm girevlernden defolup gtsnler
    sana spk mı dedi bu hisseyi al diye? spk ne yapabilir ki? ellerindeki mevzuata göre karar alıyorlar. Senin asıl sorman gereken soru su: Bu hisse neden bu kadar yükseldi? ne beklenti vardı? yeni iş, yüksek kar? daha iyi yönetim? Kumar kagıdı olduğunu bilerek girdin ama şimdi suçu spk ya atıyorsun. Brüt takas olmasaydı bu kagıt belki de su anda 1 liranın altındaydı. SPK doğru karar verdi.

3.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    galip sana binmiş anlaşılan,halada üstünde olmalı borsa senin işin belli
    Galip ten para kazanan taraf olduk hep, rıza ya domalan tarafta olmadık

SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by DRJIVAGO Yazıyı Oku
    sana spk mı dedi bu hisseyi al diye? spk ne yapabilir ki? ellerindeki mevzuata göre karar alıyorlar. Senin asıl sorman gereken soru su: Bu hisse neden bu kadar yükseldi? ne beklenti vardı? yeni iş, yüksek kar? daha iyi yönetim? Kumar kagıdı olduğunu bilerek girdin ama şimdi suçu spk ya atıyorsun. Brüt takas olmasaydı bu kagıt belki de su anda 1 liranın altındaydı. SPK doğru karar verdi.
    Hadi oradan asil brüt takas olmasaydi suan 5 lira ystündeydi sen ne konusyon brut takastan sonra %60 düsmus ne dyon sen dalgami gecyon spk nin avukatlgni yapma biz kimin ne oldgunu biliyorz

5.  Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Hadi oradan asil brüt takas olmasaydi suan 5 lira ystündeydi sen ne konusyon brut takastan sonra %60 düsmus ne dyon sen dalgami gecyon spk nin avukatlgni yapma biz kimin ne oldgunu biliyorz
    çok doğru bir yorum helal sana

6.  Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    nerden biliyon 5 tl üstünde olacağını? fal mı açtın yoksa spekülarle işbirliğin mi var?Brüt takas iyidir. SPK ya laf söyleme, otur kendi kararlarını yargıla

7.  Alıntı Originally Posted by kenan67 Yazıyı Oku
    olmadı ky fazla kalmadı kalanlar biraz yükselinçe kaçaçak by ky basamaz çünkü ky fazla yok
    yeni alanları diyorum ben

8. Yukari asagi yukari asagi yaparak millete mal satp daha cok dusrcekler demistk 2 hafta once soylemstm.hedef 1.50 operasyon bitti demistm hersey ortada

Sayfa 483/919 İlkİlk ... 383433473481482483484485493533583 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •