Sayfa 320/611 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 4883 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: CMBTN - Çimbeton

1.  Alıntı Originally Posted by spk79 Yazıyı Oku
    Satış dedikodusu eksik kalmıştı.yok arsa parası yok bedelsiz derken bir de satış ilave edildi.kemerleri bağlağın uçak değil füze kalkıyor [emoji11] [emoji11] YTD

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Birşeyler kalkacağı kesinde kime nekadar kalkacak bakalım...
    Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

2. Ben ucacak kacacak demiyorum satilacak diyorum.fransizlarda turkiyedeki tum istirqklerini satip ciktilar.suan turkiyede faaliyet gostermiyolar.suriyede hendek tunel yapiyolar o c.ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by haslemder67 Yazıyı Oku
    Ben ucacak kacacak demiyorum satilacak diyorum.fransizlarda turkiyedeki tum istirqklerini satip ciktilar.suan turkiyede faaliyet gostermiyolar.suriyede hendek tunel yapiyolar o c.ytd.
    Satılacak derken çok eminsin.kaynak %100 doğru mu da bu şekilde konuşuyorsun.YTD

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Satış işi çok ciddi bir konu teyit gerekli.trabzon meselesi boş çıktı vuran vurdu.vakko hala devam ediyor açıklama yok.Denizbank görüşmeler başlandı denildi. Sayın haslemdar67 bahsi kökten satımı gibi yani çimentaş ana firmanın satışından bahsetmiş .doğruysa bugün yarın çıkar kokusu.

5. Satış varsayalım ki oldu bu hissenin (kaç yıllık ortalaması ile satış yapılacak)satışı neye göre yapılacak yıllarca yatay gitmiş.
    Bence alan olursa bize bir parmak pal çalar yine süründürür kanısındayım. y.t.d

6.  Alıntı Originally Posted by Kanas61 Yazıyı Oku
    Satış varsayalım ki oldu bu hissenin (kaç yıllık ortalaması ile satış yapılacak)satışı neye göre yapılacak yıllarca yatay gitmiş.
    Bence alan olursa bize bir parmak pal çalar yine süründürür kanısındayım. y.t.d

alan şirketi bedavaya getirmek için mutlaka operasyon yaptırır.

7.  Alıntı Originally Posted by Turquaz Yazıyı Oku
    alan şirketi bedavaya getirmek için mutlaka operasyon yaptırır.
    Vallahi onu bunu bilmem 2 haftadır izliyorum adamlar hem almaya hem vermeye çılışıyor bi bok... anlamadım.
    Çok sığ kağıt izlemekten de yoruldum.

8. Saatlikte macd da pozitif uyumsuzluk oluşmuş bakalım nekadar depecek..

Bu An Sahip olduğun tek şey ve Sorgulanmamış yaşam yaşanmaya değer değildir..
    twitter-@ZaWarona

Sayfa 320/611 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •