Sayfa 97/1006 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 769 - 776 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    bence onu dolar 5 tl olmadan da yapar...4,50'yi geçsin bence en az 300 baz puan gecelik toplantıda gelir...
    4,50 sorun değil çoktan kabullendiler.

2. 4,50 piyasa üzerinde ciddi baskı yapar bence...tam seçim öncesinde 4,50 kur ile oy kaybı yaşayacaklarını bilirler diye düşünürüm...zaten anketlerde zorlanıyorlar...bir de kur 4,50 olursa iyice oyları düşer...

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    4,50 sorun değil çoktan kabullendiler.

3. Şu anda bu başlığı okurken NKolay bono reklamı da hemen sayfanın altında. Hemen kazan , paranı değerlendir yazıyor. TC. Hazine Müşteşarlığı bile bu kadar reklam yapamadı altınları toplamak için. Ben bu konuda biraz cahilim , işi bilenler yazarsa seviniriz ; Şu meşhur çiftlikbank ta bu sitelere reklam vermiş miydi ? Bir de hira vakfı diye bir vakıf hafız yetiştirmek için yardım- bağış reklamları vermiş buralara, sık sık önüme çıkıyor. Benim Yeğenim ÖSYS de ilk 250 ye giriyor , okuyacak parası yok, yarı aç yarı tok okumaya çalışıyor çocuk. Bir Allahın kulundan yardım alamadı. Ülkeye hafız lazım elbette, bilim insanına gerek yok. Onlar fesat çıkarırlar sonra.

4. Sahi powerpc , sen dolar formuna aylık 5000 dolar harcaman olduğunu yazmışsın, şu yeğene aylık 300 dolar ışıldatsan cennetini hazırlasan

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sahi powerpc , sen dolar formuna aylık 5000 dolar harcaman olduğunu yazmışsın, şu yeğene aylık 300 dolar ışıldatsan cennetini hazırlasan
    her ay harcamıyoruz o kadar geçen yurtdışında harcadım. malum isviçre çokkk pahalı. 10 günde 5000$ normal.adamların otobüs şöförü 8000 CHF alıyor

6.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sahi powerpc , sen dolar formuna aylık 5000 dolar harcaman olduğunu yazmışsın, şu yeğene aylık 300 dolar ışıldatsan cennetini hazırlasan
    insanlar eş(ş)ek gibi çalışırken sahiplerinin onlara (eyer gibi) daha kolay binebilmesini sağlayan şey eğitimdir.

bunu "kedi uzanamadığı ciğere mundar der" misali eğitimsiz biri olduğum için falan yazmıyorum, iki yüksek lisansım var.

büyük para babalarına mektup yazıp burs isteyin. nasılsa ileride kendilerinin kullanacakları bir eleman olacak...

7.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    insanlar eş(ş)ek gibi çalışırken sahiplerinin onlara (eyer gibi) daha kolay binebilmesini sağlayan şey eğitimdir.

bunu "kedi uzanamadığı ciğere mundar der" misali eğitimsiz biri olduğum için falan yazmıyorum, iki yüksek lisansım var.

büyük para babalarına mektup yazıp burs isteyin. nasılsa ileride kendilerinin kullanacakları bir eleman olacak...
    gardaş su akarken paraları zulalayın ki, kimseye muhtaç olmayıp postayı koyun. bu benim yaşam felsefemdir. para(TL hariç) en iyi dostunuzdur....

8. eğer şok faiz arttırımı (500 bp) olursa TL de en iyi dostunuzdur...

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    gardaş su akarken paraları zulalayın ki, kimseye muhtaç olmayıp postayı koyun. bu benim yaşam felsefemdir. para(TL hariç) en iyi dostunuzdur....

Sayfa 97/1006 İlkİlk ... 47879596979899107147197597 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •