Şu anda bu başlığı okurken NKolay bono reklamı da hemen sayfanın altında. Hemen kazan , paranı değerlendir yazıyor. TC. Hazine Müşteşarlığı bile bu kadar reklam yapamadı altınları toplamak için. Ben bu konuda biraz cahilim , işi bilenler yazarsa seviniriz ; Şu meşhur çiftlikbank ta bu sitelere reklam vermiş miydi ? Bir de hira vakfı diye bir vakıf hafız yetiştirmek için yardım- bağış reklamları vermiş buralara, sık sık önüme çıkıyor. Benim Yeğenim ÖSYS de ilk 250 ye giriyor , okuyacak parası yok, yarı aç yarı tok okumaya çalışıyor çocuk. Bir Allahın kulundan yardım alamadı. Ülkeye hafız lazım elbette, bilim insanına gerek yok. Onlar fesat çıkarırlar sonra.
Sahi powerpc , sen dolar formuna aylık 5000 dolar harcaman olduğunu yazmışsın, şu yeğene aylık 300 dolar ışıldatsan cennetini hazırlasan![]()
insanlar eş(ş)ek gibi çalışırken sahiplerinin onlara (eyer gibi) daha kolay binebilmesini sağlayan şey eğitimdir.
bunu "kedi uzanamadığı ciğere mundar der" misali eğitimsiz biri olduğum için falan yazmıyorum, iki yüksek lisansım var.
büyük para babalarına mektup yazıp burs isteyin. nasılsa ileride kendilerinin kullanacakları bir eleman olacak...
Yer İmleri