Sayfa 121/844 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 961 - 968 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    kardeş benimde amcam zamanında almış vefat etti.gittim 34 lot hissesi çıktı.bunlar zamanında bedelli ve bedelsizler yoluyla sermaye artırdı.bedelliye katılmadıysanız tabiki hisseniz komik kalmıştır.böyle şirketlerin en büyük olayları beddelli yaparak küçük hissedarların zarar etmeleridir.çoğuda mevzuatı bilmeyen yurtdışı çalışanlarıdır.
    kendinize aitse adınıza temettüde yatmıştır onları alın ve hissenizi kaydileştirin
    Lafı iyi yere getirdiniz. Benim de bir yakınımın 1975 yılında alınmış 2400 hisseden biri ona ait, 3000 türk lirasına alınmış, besttrafo diye bir şirket halen faaliyette kendilerine mal mülk ,gelecek edinmişler. o yakınım 80 küsür yaşlarında şimdi şirketteki payı 30 küsür hisse sürekli bedlli yapmışlar milyonlarca lot olmuş. mesele nedir bilirmisiniz. Birileri hak yemeği çok seviyor. Kanunlarda yaşananlara seyirci kalıyor hepsi bu.. mışıl mışıl...

ytd değildir

2. Ayrıca birşey daha o yakınımın yıllık kar için kuponlarını kesip gönderiyoruz. Banka hesabına da yatırmıyorlar kar payı kargo parasını bile zor karşılıyor. Kargo parasını ben ödüyorum. 7-8 lira parayı ona veriyorum. 1975 yılında verilen 3000TL'nin karşılığı bu. Yırcalı ailesi bu onu da söyliyeyim.

ytd değildir

3. kim ne anlıyor ki sildim gitti..
    Son düzenleme : WindowsUp; 06-04-2018 saat: 13:48. Sebep: düzeltme

Alıntı Originally Posted by windowsup Yazıyı Oku
    ne diyorlar şimdi efendim 1 saate şirket kuruluyormuş, marifet bu mu ? Siz bana kurulan şirketlerde garip ,gurabanın cebindeki para nasıl alınmış, heba edilmiş ondan haber verin.. Sinirlendim bu kadar yeter...

Ytd değildir
    ,
    kardeş herşeyi devlete yuklemenin gereği yok.
    Bedelliye katılabilirlerdi.ama vatandaş bu konuları bilmrdiğinden yada genel kurulu katılmadığından ayrıca adresine gelen tebliğata itibar etmediğinden hak kaybına uğruyor.
    Halka açık şirketlerde bu durum daha düzenli

Alıntı Originally Posted by cok Yazıyı Oku
    https://egk.mkk.com.tr/egkweb/assets...-sahıplerı.pdf

elektronik ortamda şirketlerin genel kuruluna katılım linki
    gelişen işlemler piyasasına ait şirketler bundan muaf diye biliyorum
    KATILDIĞIM GENEL KURULDADA YOKTU
    MKK.İLEDE GÖRÜŞTÜM TEYİT ETTİM

6.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    kardeş herşeyi devlete yuklemenin gereği yok.
    Bedelliye katılabilirlerdi.ama vatandaş bu konuları bilmrdiğinden yada genel kurulu katılmadığından ayrıca adresine gelen tebliğata itibar etmediğinden hak kaybına uğruyor.
    Halka açık şirketlerde bu durum daha düzenli
    Hikayeyi anlamaktan uzaksınız. Adam Almanya'da işci gidiyorlar onu buluyorlar o günkü parayla 1000 alman markı parasına karşılık 1 hisse veriyorlar ,toplam hisse sayısı 2400 adet. sonra yıllar içinde bunlar sermaye artırımı yapıyor kişi kiminden haberdar oluyor kiminden olmuyor. Adam zengin değilki gurbete ekmek parasına gitmiş acaba kaç mark yevmiyeyle 1000 markı kazanmış siz adamın bimn markını almışsınız ikide birde şirkete para istiyorsunuz. Bir de zaten ilk aldıklarıyla şirket para ihtiyacını zaten karşılamış, sonraki hareketler payları değersiz kılmaya yönelik anladıysanız anladınız, anlamadıysanız kendinizi 1975 yılında 3000tl veren adamın yerine koyun.. haa şunu da söyleyeyim 2400 hisseden 1 hisse olan orjinal belgenin fotokopisin saklıyorum. Bir gün yolum düşerşe masalarına atacağım..

ytd değildir
    Son düzenleme : WindowsUp; 06-04-2018 saat: 14:02. Sebep: düzeltme

7. ARKADAŞLAR OSMAN ATAY KUZUCUOĞLU DERKİ SPK’nın bir hesabına göre, gurbetçiler bu tip oluşumlarda bugüne kadar tam 70 milyar dolar para batırdı. Onlar batırırken birileri zengin oldu...

1965 yılında, Almanya’da çalışan 3 bin 500 Türk tarafından kurulan İşbir Holding, gurbetçilere sırtını veren çok ortaklı sistemin tam 45 yıldır ayakta kalan tek örneği olarak dikkati çekiyor. O gurbetçilerin bir bölümü bugün yaşamıyor. Bir bölümü ise hisselerini devretti. Ancak aileleri, çocukları hatta torunları halen İşbir’in ortağı olmanın keyfini sürüyor

8. Evet aynen dedikleri doğru yönetim iyi zengin olmuş herkez milyoner olmuş ama tatar ramazan geldi arkadaşlar haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır

Sayfa 121/844 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •