Sayfa 255/1023 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,033 - 2,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    TÜRKİYE'NİN önde gelen holdinglerinden Doğuş Holding bankalarla masaya oturdu ve borç yapılandırması istedi. Geçen aylarda da Yıldız Holding'in 10 banka ile masaya oturmuş 6 milyar dolar civarındaki borcunun yeniden yapılandırılması için Yapı Kredi'yi lider düzenleyici banka seçmişti.

Edinilen bilgiye göre Doğuş Holding'in bu yapılandırma talebi büyük ölçüde şirketlerinin zararları ve kur farkından kaynaklandı.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/d...stedi-40797167

Yaprak dökümü başladı.

Bunlar Türkiye'nin Forbes Listesindeki dolar milyarderleri...

Kağıttan kaplanlar.

Elin taşıyla elin kuşunu vurmaya alışmış adamlar.

BİST'in dolar bazında gidecek çok yeri var diyorlar anlı şanlı analizcilerimiz.

Banka hisseleri çok ucuz demekteler.

Borçlu şirketler borçlarını ödeyemezlerse geriye sadece borçlu şirketlerin değil bankaların da enkazı kalır.

2. Bankaların enkazının kalacağını düşünmüyorum. Zira bankaların da kendi piyasa değerleri var. Devlet bankayı başkasına satar bu parayla da geri dönmeyen kredileri öder. Bankaların sahipleri değişir kısaca. Bunu daha önceki krizlerde TMSF aracılığıyla yapmadı mı? Bu sefer engel ne hmmmm engel acaba bankaların yakın bir geçmişte yabancı sermayeye büyük meblağlara satılması olabilir mi. Hmmmm yabancı sermaye yeni aldığı bankaya devlet çökerse dur bakalım kardeş o kadar uzun boylu da değil der mi der se ne olur işte orasını tam çözemedim......😤
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    TÜRKİYE'NİN önde gelen holdinglerinden Doğuş Holding bankalarla masaya oturdu ve borç yapılandırması istedi. Geçen aylarda da Yıldız Holding'in 10 banka ile masaya oturmuş 6 milyar dolar civarındaki borcunun yeniden yapılandırılması için Yapı Kredi'yi lider düzenleyici banka seçmişti.

Edinilen bilgiye göre Doğuş Holding'in bu yapılandırma talebi büyük ölçüde şirketlerinin zararları ve kur farkından kaynaklandı.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/d...stedi-40797167

Yaprak dökümü başladı.

Bunlar Türkiye'nin Forbes Listesindeki dolar milyarderleri...

Kağıttan kaplanlar.

Elin taşıyla elin kuşunu vurmaya alışmış adamlar.

BİST'in dolar bazında gidecek çok yeri var diyorlar anlı şanlı analizcilerimiz.

Banka hisseleri çok ucuz demekteler.

Borçlu şirketler borçlarını ödeyemezlerse geriye sadece borçlu şirketlerin değil bankaların da enkazı kalır.
    Doğus dan sonra sırada 4-5 büyüğün daha olduğu ama elde somut bilgi olmadan bunları paylaşmanın doğru olmadığı da yazılmış aynı haberde. Her şey yolunda durmak yok yola devam hemde TAM GAZ ... Son söz , Dolarda yükseliş kaçınılmaz hemde öyle böyle değil o nedenle ben eldeki dolarları ne DOĞUŞ ne ÜLKER ne arkadan gelecek YANDAŞ hırsızlara nede baldırı çıplaklar daha çok BETON alsın diye kaptıracak kadar enayi değilim. Tüm Dolar tutanlar için hayırlı işler. Her yönden, buna Dolarların tutulduğu yerde dahil dikkatli olmakta fayda var.

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bankaların enkazının kalacağını düşünmüyorum. Zira bankaların da kendi piyasa değerleri var. Devlet bankayı başkasına satar bu parayla da geri dönmeyen kredileri öder. Bankaların sahipleri değişir kısaca. Bunu daha önceki krizlerde TMSF aracılığıyla yapmadı mı? Bu sefer engel ne hmmmm engel acaba bankaların yakın bir geçmişte yabancı sermayeye büyük meblağlara satılması olabilir mi. Hmmmm yabancı sermaye yeni aldığı bankaya devlet çökerse dur bakalım kardeş o kadar uzun boylu da değil der mi der se ne olur işte orasını tam çözemedim......��
    Tüm eski ve yeni bilgi ve tecrübelerinizi YENİDEN gözden geçirmenizi tavsiye ederim acizane..

Kredi pazarında ŞOK: Doğuş Holding yeniden yapılandırma istedi

Özel sektörün borç yükü artık taşınamaz boyutlara geliyor. Ülker markasının sahibi Yıldız Holding’in 6 milyar dolar civarında borcunu yeniden yapılandırma […]

http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...-istedi-22021/

Nerye gidiyoruz beyler ,bayanlar ?

Acaba bankada TL dışında dövizmiş altınmış tutmak akılı işi mi ?
    Sorgulamak gerkmiyor mu ?
    Netice itibarıyla kimsenin ne altın madeni ne de petrol kuyusu var, bir giderse yanarız....

Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Kredi pazarında ŞOK: Doğuş Holding yeniden yapılandırma istedi

Özel sektörün borç yükü artık taşınamaz boyutlara geliyor. Ülker markasının sahibi Yıldız Holding’in 6 milyar dolar civarında borcunu yeniden yapılandırma […]

http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...-istedi-22021/

Nerye gidiyoruz beyler ,bayanlar ?

Acaba bankada TL dışında dövizmiş altınmış tutmak akılı işi mi ?
    Sorgulamak gerkmiyor mu ?
    Netice itibarıyla kimsenin ne altın madeni ne de petrol kuyusu var, bir giderse yanarız....

Çoktan gitmiş olmamız gereken yere direk DUVARA...

Maliye bakanlığının biribirinden uyanık Bürokratlarından benim beklediğim hareket ; KDV iadesi işi başka bir yüzyıla kaldı...

Bizim uyanık maliyeciler İhracattan;ziraatçiden ,Sanayiden adeta NEFRET eder...

Çünkü Tahsil edilmiş ,yani kasaya girmiş vergilerin İADESİ söz konudur...Maddi teşvikler aman aman ...

Ben duyuyorum teperdeki Maliye Bürokratı bağıryor ,Ne ulan İade mi çıktı , adam iadesini mi istiyor , Gönderin 2 eleman P... görsün anyayı konyayı ... siz de duyuyormusunuz...

Maliyeci İthalatı çok sever , çünkü tıkır tıkır gümrük vergisi ,stopaj ,KDV,ÖTV ,cart curt fonu....gelsin paracıklar kasaya

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Tüm eski ve yeni bilgi ve tecrübelerinizi YENİDEN gözden geçirmenizi tavsiye ederim acizane..
    Bana göre hava hoş, bankaları 4-5 milyar dolar bayılıp alan yabancı sermaye düşünsün. Evet bankada büyük bir kredi geri dönmez ise sermayesi erir bu da bankanın değerini sıfırlar o yüzden banka satılamaz gibi bir yaklaşım da olabilir ama ben günümüzde 15-20 milyar dolar değerde olan bir bankanın 10 milyar dolar kredisi dönmeyince de 4-5 milyar dolara müşteri bulabileceğini düşünüyorum. Geriye kalan 5 milyar dolar da zaten teminatların satılmasıyla bir şekilde zaman içinde toplanır.

Asıl mesele yakın tarihte bu bankaları büyük meblağlar ile alan yabancı sermayeye devlet böyle bir hamle yapar mı?. İşte bu konu siyasetin alanına giriyor biraz da. O nedenle banka sahipliği de ülkenin siyasal olarak uyumlu olduğu sermayedarlara geçmeyi uygun buluyor olabilir. Bilmem anlatabildim mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 255/1023 İlkİlk ... 155205245253254255256257265305355755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •