Sence..😂
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yenibir iş kimim görünüyor o da hürriyetin görünüyor ytd
SM-T700 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ha benim fikrimi sorarsaniz ...!
Dijitalsiz bir Hurriyet... artik ne olur bilemem...
A D. adi gecen her hisse den uzak durmakta fayda var.
Cok uzak degil 6-7 sene once size DYH ne oldu hatirlatmak isterim
100 bedelli yaptilar...1.0 tl topladilar
sonra 0,36 tl. fiyat bictiler ve DHol le birlestirdiler...yani 2-DYH hisesi 1- DOHL oldu
simdi i se neredeyse 2,00 tl satildi DYH grubu iceren hisseler
hemde bir kismi ellernde kaldi kar edenler tabiki...
Dolar kuruna bakiyorum 2 misli artmis hesap yapmak zor degil 0,36 * 2+= 0,72 tl.
Yani 6 sene zarar eden bir sirketi 3-misli fiyatina satmis A.D. ve kalkis drusluk hak tan soz ediyor...
Bence uzak durmakta fayda var ...
benim hedefim 1,10 gibi gelirse alirim gelmezse 500 yakin hisse var borsada helbete biri kafama takilir.
KAP bildirimini tekrar inceledim satış resmen gerçekleşinceye kadar diyor bütün iştirakleri için. Sizin dediğiniz ibareyi göremedim.İbare şöyle,
" Diğer taraftan Şirketimiz'in, yazılı ve görsel medya bölümünde faaliyet gösteren ve aşağıda bir listesi bulunan şirketlerde, doğrudan veya dolaylı bağlı ortaklıklarımız vasıtasıyla sahip olduğu şirket paylarının da mezkur Hisse Satış Sözleşmesi kapsamında ve Hisse Satış Sözleşmesi'nde düzenlendiği şekliyle "KAPANIŞ"a kadar Şirketimiz tarafından devir alınması ile ilgili çalışmalara başlanılmasına bu itibarla özetle
- ......
- ......
- Doğrudan bağlı ortaklığımız Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'de sahip olduğu 10.274.042,93 adet ve Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin ödenmiş sermayesinin % 92,00'sini temsil eden payların,
Şirketimiz'e ve Şirketimiz'in doğrudan veya dolaylı bağlı ortaklıklarına devri konusunda çalışmalara başlanılmasına ve bu hususta yönetimin yetkili kılınmasına karar verilmiştir. "
Hisse devri sonlansana kadar glokal digital pazarlamanın payları hürriyet gazetesine dahil olucak ama bu payı zaten fiyatın içine dahil etmişlerdir .. tekrar fiyat değerlenmesini nereden çıkarıyorsunuz
Yer İmleri