Sayfa 398/985 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 3,177 - 3,184 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by horhor Yazıyı Oku
    Sayin kosta veya odilsen ayni kafadaki arkadas.biz neye seviniyoz sence.bi dusun bakalim.bembeyaz sayfa acildi baskilardan kutuldu cezalardan degerini bulacaktir. Bir cafedesi n msssda degate var birde hurgazete hangini okursun ilk.ve devletle barisik . Bir hurgaz onumuzdeki sene meb kitaplari basiyoruz derse sasirma beklentifiyat artirir kardes.daha guzel haberler gelir bunsan sonra bu hisseye dumende kaptan isi bilir merak etme kendide 147 den almis tupcunun.artkk ileri bakicaz.insssss

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben niye karistirdiniz bu isin icine anlamadim...?

2.  Alıntı Originally Posted by kosta Yazıyı Oku
    Ben niye karistirdiniz bu isin icine anlamadim...?
    Sence..😂

3. Yenibir iş kimim görünüyor o da hürriyetin görünüyor ytd

SM-T700 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by horhor Yazıyı Oku
    Sayin kosta veya odilsen ayni kafadaki arkadas.biz neye seviniyoz sence.bi dusun bakalim.bembeyaz sayfa acildi baskilardan kutuldu cezalardan degerini bulacaktir. Bir cafedesi n msssda degate var birde hurgazete hangini okursun ilk.ve devletle barisik . Bir hurgaz onumuzdeki sene meb kitaplari basiyoruz derse sasirma beklentifiyat artirir kardes.daha guzel haberler gelir bunsan sonra bu hisseye dumende kaptan isi bilir merak etme kendide 147 den almis tupcunun.artkk ileri bakicaz.insssss

bahsettigin kisileri bilmiyorum.
    ancak yazdigin gibi surpriz sayilabilecek gelişmelerin yasanmasini bende isterim.elimde olsa da olmasa tum hurgazcilarin daha fazla kazanmasi beni de mutlu eder.

5. Ha benim fikrimi sorarsaniz ...!
    Dijitalsiz bir Hurriyet... artik ne olur bilemem...
    A D. adi gecen her hisse den uzak durmakta fayda var.
    Cok uzak degil 6-7 sene once size DYH ne oldu hatirlatmak isterim
    100 bedelli yaptilar...1.0 tl topladilar
    sonra 0,36 tl. fiyat bictiler ve DHol le birlestirdiler...yani 2-DYH hisesi 1- DOHL oldu
    simdi i se neredeyse 2,00 tl satildi DYH grubu iceren hisseler
    hemde bir kismi ellernde kaldi kar edenler tabiki...
    Dolar kuruna bakiyorum 2 misli artmis hesap yapmak zor degil 0,36 * 2+= 0,72 tl.
    Yani 6 sene zarar eden bir sirketi 3-misli fiyatina satmis A.D. ve kalkis drusluk hak tan soz ediyor...
    Bence uzak durmakta fayda var ...
    benim hedefim 1,10 gibi gelirse alirim gelmezse 500 yakin hisse var borsada helbete biri kafama takilir.

6.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hürriyet emlak mevzusu arada kaynadi. Hürriyet emlak .com dohol de kaldı dendi bu durumda hurriyet emlak.com harici 155 milyon dolarsa emlak dahil 250 milyon dolara çıkar ki bu durumda çağrı fiyatı 1.45 in çok üzerinde olmasi gerekiyor. Konu ile ilgili net bilgisi olan arkadaş bilgi paylaşımında bulunursa iyi olur teşekkürler ytd

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    KAP bildirimini tekrar inceledim satış resmen gerçekleşinceye kadar diyor bütün iştirakleri için. Sizin dediğiniz ibareyi göremedim.İbare şöyle,

" Diğer taraftan Şirketimiz'in, yazılı ve görsel medya bölümünde faaliyet gösteren ve aşağıda bir listesi bulunan şirketlerde, doğrudan veya dolaylı bağlı ortaklıklarımız vasıtasıyla sahip olduğu şirket paylarının da mezkur Hisse Satış Sözleşmesi kapsamında ve Hisse Satış Sözleşmesi'nde düzenlendiği şekliyle "KAPANIŞ"a kadar Şirketimiz tarafından devir alınması ile ilgili çalışmalara başlanılmasına bu itibarla özetle
    - ......
    - ......
    - Doğrudan bağlı ortaklığımız Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş.'nin, Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'de sahip olduğu 10.274.042,93 adet ve Glokal Dijital Hizmetler Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin ödenmiş sermayesinin % 92,00'sini temsil eden payların,
    Şirketimiz'e ve Şirketimiz'in doğrudan veya dolaylı bağlı ortaklıklarına devri konusunda çalışmalara başlanılmasına ve bu hususta yönetimin yetkili kılınmasına karar verilmiştir. "

7. Hisse devri sonlansana kadar glokal digital pazarlamanın payları hürriyet gazetesine dahil olucak ama bu payı zaten fiyatın içine dahil etmişlerdir .. tekrar fiyat değerlenmesini nereden çıkarıyorsunuz

8.  Alıntı Originally Posted by Tolstoyforever Yazıyı Oku
    Açıklamada diyorki hürriyet şirketine ait yüzde 78 lik payimi 155 milyon dolara sattım sonra da diyor ki glokali vb bir kaç sirketi dohole e kaydırılması için islemelere başladım. Tam olarak anlamak güç. Bizim yüzde 22 deki glokal payımızı nasıl satmış olacak bize bir sey vermeden. Bizler hürriyetin tüm iştirakleri ile ortagiyiz. 400 milyon değerindeki bir iştirak al senin olsun diyerek verilmez ya .. Benzer durum dgzte topiginde de var öncü girişim ortaklığı ile alakalı. Nasıl olur bilmiyorum ama dohol un yüzde 22 için glokal payini bizlere ödemesi gerekiyor. Yüzde 78 lik kısım demirören ile aralarındaki bir anlasma. Sn Bist 100 sizin var mi bir fikriniz teşekkürler Ytd.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Glokal dahil satış fiyatı belirlenen fiyat. Glokalin değeri nekadarsa hurgz bu hisseleri dogan holdinge satacak yerine hurgz şirketine nakit girecek. Varlık satışı olacak özetle. Gelecek para yine sizin şirkete geliyor bir kayıp yok.

Sayfa 398/985 İlkİlk ... 298348388396397398399400408448498898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •