Sayfa 662/964 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Benim anlamadığım bu hisse bataksa ben öyle olduğunu düşünmüyorum böyle olduğunu düşünen arkadaşlar neden bu hisseyi elinde tutuyor ve burda yazıyorlar

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Insan kendi malını niye kötüler nasıl bir psikolojik sorun

Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    Ali hocam siz takılmayın... biz arkadaşa zamanında ne kadar boş bir adam olduğunu ve ne kadar boş yazdığını beyan ettik... sizi tanımıyor zamanında şirketle davada tek başınıza nasıl mücadele ettiğinizi bilmiyor... cevap vermeye bile değmez inanın... 5 yıl olmuş bizde bir bakışta anlıyoruz artık kim dolu kim boş kim şakşakçı kim tribüne oynuyor... densizliğinin kusuruna bakmayın tespitiniz gerçekten önemli... halen borç gırtlağa kadar ve neyi ne kadar değerlediler tam bilmiyoruz... şimdi banada bulaşır ama pek mühim değil ben onun kadar boş biri değilim tribün derdim de hiç olmadı... İyi akşamlarınız olsun saygılar ;)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tesekjur ederim kabahat onda degil muhatap olarak cevap verme hatasinda bulundum
    Iyi aksamlar

4.  Alıntı Originally Posted by drms Yazıyı Oku
    Insan kendi malını niye kötüler nasıl bir psikolojik sorun

Bunların biri geliyor biri gidiyor. Kağıt 2 ye katlamış. Hala mıymıy şikayet.
    Ama artık yazmayacağım. İsteyen istediğine inansın.

5.  Alıntı Originally Posted by Walkman Yazıyı Oku
    Ali hocam siz takılmayın... biz arkadaşa zamanında ne kadar boş bir adam olduğunu ve ne kadar boş yazdığını beyan ettik... sizi tanımıyor zamanında şirketle davada tek başınıza nasıl mücadele ettiğinizi bilmiyor... cevap vermeye bile değmez inanın... 5 yıl olmuş bizde bir bakışta anlıyoruz artık kim dolu kim boş kim şakşakçı kim tribüne oynuyor... densizliğinin kusuruna bakmayın tespitiniz gerçekten önemli... halen borç gırtlağa kadar ve neyi ne kadar değerlediler tam bilmiyoruz... şimdi banada bulaşır ama pek mühim değil ben onun kadar boş biri değilim tribün derdim de hiç olmadı... İyi akşamlarınız olsun saygılar ;)

Hocam borç gırtlağa kadar demişsiniz... Peşinden de değerleme ne kadar bilmiyoruz demişsiniz...

Peki şirketin değerini bilmeden borcun gırtlağa kadar olduğunu nereden biliyorsunuz??

Yapmayın hocam yapmayın...
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6. ELİNDE KERVAN HISSE SI OLAN ARKADAŞLAR HİSSESİNE SAHIP ÇIKSIN KIM NE DERSE DESİN INANMASIN 2018 KERVAN YILI OLACAK

7.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam borç gırtlağa kadar demişsiniz... Peşinden de değerleme ne kadar bilmiyoruz demişsiniz...

Peki şirketin değerini bilmeden borcun gırtlağa kadar olduğunu nereden biliyorsunuz??

Yapmayın hocam yapmayın...
    Sayın freecell dünde bir arkadaşı yanlış anlamıştınız bugünde beni yanlış anladiniz... halen yüklü miktarda borç bulunmakta ve hangi gayrimenkul değerlendi fiyat ne değerlenmeyeler neler hepsi değerlenir mi bukadar yeter mi kastettiğim buydu... yoksa şirket batak demedim sadece selim 'in tamamen bu işten elini çektiğine tam inanmıyorum... temkinli olmakta fayda var diyorum... yoksa derdim polemik falan değil cinali hocamın ne kadar değerli olduğunu biliyorum ve onun yazmak istediğini anladığımı bildirdim bukadar

8. 🥇🥈🥉

Sayfa 662/964 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •