Sayfa 270/1023 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Bayanlar ,beyler deniz bitti herkes canını kurtarmaya baksın
    Pazartesi gölden denize su pompalamayacaklar mıydı? Eskiden Küçükçekmece gölü kurumasın diye denizden su basmışlardı,sonra göl öldü.Bakalım bu sefer ne olacak

2.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Çinliler çok mu seviyorlar Türkiye yi, ? Türkiye ihracatının %60 ını Çine mi yapmaya başlayacak ? Dolar yerine YUAN mı kullanacağız bundan sonra ? Yani YUAN da yükseliş kaçınılmaz diye başlığı değiştirelim mi ?
    Oltanın ucundaki yeme odaklanıp,oltayı sallayana bakmayınca balıktan ne farkımız kalır? Oysa oltayı sallayan kadar dersi iyi çalışmak gerekmez mi?

3. Eski merkez bankası başkanı Sayın Durmuş Yılmazın attığı tweet hakkında duayenlerin görüşü nedir acaba Ülkemizin aşama aşama "kambiyo kontrol rejimi"nden nasıl çıktığını yaşayarak görmüş biri olarak, ülkemin adım adım kambiyo kontrol rejimine doğru gittiğini/bu konuda korku ve şüphelerin arttığını görmek, ekonomi yönetimi adına insana acı veriyor.

4. http://www.paraanaliz.com/2018/ekono...-istedi-22021/

Sırada başkaları olabilir mi?

ParaAnaliz bir dedikodu sitesi değil. Bankacılarla yaptığımız sohbetlerde en az 5 çok büyük ismin daha ödeme sıkıntısı yaşadığını duyuyoruz, ama somut kanıt bulmadan bu iddiaları satırlarımıza taşımak niyetinde değiliz. Fakat, şu kadarı gerçek: Yıldız ve Doğuş Holding istisna değil, KOBİ’lerden dev holdinglere kadar tüm işdünyasını pençesine alan bir kredi darboğazı sözkonusu. İnşaat, enerji dağıtım ve perakendede bir çok kredinin ödenmez hale geldiğini tahmin ediyoruz.

HABER LİNKİNE GEÇEN YUKARIDAKİ METİN GERÇEKSE GERÇEKTEN ÇOK VAHİM. 5 BÜYÜKTEN DAHA BAHSEDİLİYOR DİYOR. NEYSE BAKALIM BAŞKA BÜYÜKLERDEN BU YÖNDE HAMLELER GELECEK Mİ?

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Vergi ne yazık ki günlük hayatımızda hepimize dokunan bir konu. O nedenle çoğu kişi bu konuda az ya da çok fikir sahibi.

Bu da sizin bir kimya mühendisine veya ziraat mühendisine göre şanssızlığınız.
    .
    FUTBOL GİBİ DİYON
    tÜRKİYEDEKİ tEKNİK DİREKTÖRLERDE AYNI DERTTEN MUZDARİP
    KAHVEDKİ EN ALAKASIZ ADAM BİLE
    BERLİN KÖLN AKADEMESİNDE YILMAZ VURALLA BERABER EĞİTİM GÖRMÜŞ GİBİ KONUŞUR
    HER DEFASINDA YILMAZ VURAL KOVULUR AMA O HEP KAHVEDEKİ KÖŞESİNİ KORUR
    bir halt olacağı yok.

6. https://www.sabah.com.tr/ekonomi/201...ma-faiz-inecek
    REİS BİZİ ZENGİN EDECEK.... ATEŞE (DOLAR) BENZİN DÖKMEKTE ISRARLI. YANILMIYORSAM AYNI ŞEYİ TANSU ÇİLLER DENEMEK İSTEDİ VE BİLİN BAKALIM BU ISRARI NEYE MAL OLDU. BEN SÖYLEYEYİM MARK 1 HAFTADA 7 TL DEN 21 TL YE FIRLADI GİTTİ. YANILIYORMUYUM ARKADAŞLAR. VARSA BİR HATAM DÜZELTİN.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu başlıkta bu kısmı ilerletmek için bir bakıma sn. Bora Yaşar'dan izin almak gerekli. Başlığın müdavimi olmasından ziyade konunun uzmanı olduğu için şimdi gıcıklık yapmak istemem. Ama onay verirse bahsederim. Ayrı başlık açarsa zaten direk yapıştırırım soruları hiç affetmem. Ama dediğim gibi bu tür konular konunun duayeninin olduğu bir ortamda kesinlikle tartışma şeklinde değil , soru cevap şeklinde olmalıdır.
    Estağ....

Onay vermek ne demek.

Haddimiz değil.

Vergi başlığı açmak ve orada gelecek sorulara yanıt vermek , vurguladığınız gibi yorucu yıpratıcı bir iş...

Kaldı ki sorumluluk gerektirir.

Ağırdır.

Bir uzman doktorun forumda başlık açıp hastalara önerilerde bulunması gibi sakıncalıdır bence...

Uluslararası vergi konusu benim uzmanlık alanım dışında bir şey...

Şirketlerimin çifte vergilendirmeyi önleme mevzuatı kapsamında sorunları dışında hiç ilgilenmedim.

8. Konu aslında çifte vergilendirme ile ilgili bir konu. Ayrı bir vergi başlığında sormak daha hoş olsa da böyle bir başlık dediğiniz gibi müdavimlerini yorabilir. Burada araya sıkıştırırsam da dolarda yükselişçiler rxpu'da cıvıttı demesin diye 1-2 saat bekleyeyim. İtiraz gelmezse soracağım.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 270/1023 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •