Yazdik ya hocam TRI ler 1.5 milyara yakin diye... Toplanmis hali yaziyor zaten...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdik ya hocam TRI ler 1.5 milyara yakin diye... Toplanmis hali yaziyor zaten...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
İstedikleri gibi ky yi dökemediler. Bizler olumsuzlukları da tartışacağız. terazinin bir tarafına olumsuzluktan kaynaklanan doneleri koyalım diğer tarafa çamura batmış altın değerli bir şirketin olumlu gelişmelerini koyalım. Gerçek hissedar elbet temkinli olur. Ama sen gel de 5 yıl boyunca yatırımcı olarak kök salmış bir yatırımcı grubuna olumsuzlukları tartışırken olumlu gelişmeleri de saman altından çürütme gayreti içinde bir dil ile yaz. Bu hissedeki yatırımcı zaten olumsuzluğa çokta tınnnn demiş. Varsın en az 5 yıl daha olumsuzluk için gayret sarfetsinler. Bu ky ne vakit bunlardan tırstı ki. Ya bat ya çık dedi. Buradaki ky nin tanımı budur. Herşeyi göze almış bir yatırımcı grubu söz konusu. Kaldı ki tüm mücadelesi olumsuzlukları v-bertara edip olumlu gelişmeler ile altını çamurdan çıkarmak olmuştur. Sözünü ettiğim ky ekip halinda whatshap grubu ile birlik olan kydir. Onun dışındaki bizler burada kafamıza göre yazıp çizeriz. Asıl mücadeley işte onlar yapmıştır. Ve o grup terazinin her iki tarafını da eminim ki çok iyi tartıyordur. Hani olumsuzlukları da dikkate alarak bir yorum yaparken olumlu yanı çürütme gayreti zaten dilin amacını bize anlatmaktadır. o nedenle çokta tınnnn diyoruz ya. Başka dilden anlamazlar diye çokta tınnn diyoruz. Bakınız Sayın frecell olumsuzlukları tartışırken amaç olarak o olumsuzluk ile olumluyu çürütme gayretine girmemektedir. eeee herkes amacı için yazıyor. Hani birileri 3 kuruşluk aklı ile işin aslı olumsuzluğa çalışmıyor olsa da yorumları olumsuzluğu tawan yapmaya elverişli oluyor. Yani hadi diyelim aslında art niyeti ok ama art niyetlilerin değirmenine su taşıyor. Sonra onlara göre biz oluyoruz sokaka köpeği... Yani şimdi ben bu tiplere birşey diyeceğim de yine de demiyorum . Çünkü diğer köydeki santai rumuzu ile yazan kişinin gerçek bir yatırımcı olduğu kanati bende mevcut. Yine de söylemiyorum. Son noktayı de frecell gibi saygı duyulacak şekilde yorum yapma yeteneğiniz olmuş olsaydı evet saygı duyardık. Bakınız frecelll gün gelir ve olumsuzlukla dolu senaryoları yazdığında bizlerden ne hikmetse tepki almaz. Çünkü şahsı yatırımcı yandaşı olarak adamın dibidir. 5 yıldır kendisinin tüm yorumlarına saygı duyduk. eleştirilerine dahi. O nedenle boşuna ahkam kesilmeyin. YTD
Bu güzel yorumunuzu ayakta alkışlıyorum sayın Hasson34. Ben de o gurubun bir ferdi olarak bizler adına bu güzel düşüncelerinize teşekkür ederim.Bilmiyorum şu an bizim guruba fesih davasını durduğu için ver yansın edenler sus pus oldular. Bu gurup bu davayı durdurmasaydı şu an buralara gerlirmiydi acaba hissenin durumu? Bizler gurup öncülerimizin ardında sonuna kadar gitmek üzere çıktık bu yola. Şükürler olsun ki hepsi de adam gibi adam çıktı. Burdan bu vesile ile hepsine sonsuz teşekkürlerimi bir kez daha iletmek istiyorum...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu freecell hoca ne sabır varmış sende.şaştım kaldım.
Ben bir yatırımcı olsam bu yazılanları okusam bu hisseye kesinlikle girmem ne bu arkadaş
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnanın kimin kim olmadığını bilmediğim
bu KEZBN topiğinde yazan hiç kimseyi şahsen tanımasamda
ÇOK NET VE AÇIK YÜREKLİLİKLE
söyleyebilirim ki
KEZBN yatırımcısı gibi yatırımcı grubu
daha önce benzer duruma düşen hisselerde
ne spk ne bist ne de kamu kurumları nezdinde
G Ö R Ü L M E D İ
bu neden ile tüm emeği geçenleri gerçekten tebrik ederim
gelinen durumdaki gelişmeler tamamı ile KÜÇÜK YATIRIMCI lehine gelişmelerdir
ve
İNŞALLAH böyle devam eder
ve
yine İNŞALLAH SS ve avanesinden son dakika golü yemeden devam edebilirler de
hep dilediğim gibi
İNŞALLAH BEN YANILIRIM
ve
KY
SS ve AVANESİNDEN tüm haklarını son kuruşuna kadar hatta fazlası ile alır
ve
İNŞALLAH YANILIRIM da KEZBN KODDIŞI olmaktan kurtulur
ki
şu son 4 aydır ki gelişmelerin tamamı
ky için olumlu yönde
emeği geçen herkesi TEBRİK EDERİM
tüm düşüncelerim FİYATTAN BAĞIMSIZDIR
FİYAT İLE İLGİM
KEZBN da alım satım ım ve ilgim bu şekilde olmadığı için 0 dır
Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
HERKESİN KENDİ AKLI VAR.
Yer İmleri