Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
Hocam 2. Cümleniz birinci cümlemizin sebebi. Herkes TR'de paranın herşeyi satınalabileceğini gördüğü için kafa hemen ne kadar elime geçer ne kadar kenara atarımmodunda.

Ayrıca dediğiniz gibi; parası olan TR'de kral olmayan köle.
Türkiyede parası olan emniyet şeridinde ambulans gibi öncelikli gider, parası olanın çocuğu kaza yapıp adam öldürür tutuklanmaz bile. Parası olanın çocuğu askerlik yapmaz oğlu vatanseverlik taslar babası şehitlik edebiyatı yapar vs. vs.

Mesele paramız olmadan da bırakın kralı insan gibi yaşayabileceğimiz memleket neresi?

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birgun NY a git veya San Fransisco ya. Ben oralarda yasamiyorum ama bir git. Metro duraginda beklerken fareleri say. Sonra metroya binen insanlara bi bak. BIr tane beyaz gorecekmisin? Eger guzel duzgun bakimli insan goruyorsan nadirdir ve oda ya Turktur ya avrupalidir.

Bazen kendime kiziyorum neden laf yetistiriyorum buralara diye. Ama dayanamiyor insan. THY nin perondaki kapisi acilip Istanbul havalimanina indigin zaman etrafindaki herkes insane manken gibi geliyor. Turk insani bir cok konuda Amerikalilardan fersah fersah ileride. Her konuda degil ama hayat kalitesi cok cok ustlerde.

Son senelerde araplar ve orta asyalilar zenciler cok geldi Istanbula ve Istanbul cirkinlesti ve bir Amerikan sehri gibi oldu. Cirkin cirkin insanlari bende goruyorum artik Istanbulda eskiden bu yoktu. Elinde kopekle gezenler, her tarafta Amerika daki gibi meyhaneler barlar, suratina baktigin zaman erkekmi kadinmi anlayamadigin tippler, bosanma oranlarindaki patlama, evlenmeden yasayanlar yalnizlar homeless lar yani Istanbul Amerikan sehrine donuyor yavas yavas. Iste ben guzel Istanbulu kacirdigim icin uzuluyorum

Emekli olupta TR ye yerlesinceye kadar herkes Amerikali gibi olacak, bakimsiz cirkin obez yasli.... Kaciriyoruz treni...

Konuyu degistirdigim icin ozur dilerim forum ahalisinden