Sayfa 284/774 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 6189 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: Referandumda Neden EVET

1.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Hayır diyenlerin hepsi vatan haini değil ama
    Vatan hainleri ile aynı tarafta olduklarını bilmeleri için uyarıyoruz.
    Sizde onlardan tarafsınız hala Hayır diyorum ama Hain değilim diyorsun.
    15 Temmuz gecesi çoğu komutan tarafını seç bizden misin diye sormuş.
    ben emekli polisim pkk ile çatıştım,bana değil reisin kimse vatan haini diyemez,ben ne olduğumu biliyorum,15 temmuz sonuç üzerinden konuşuluyor,nedenleri,niçinleri,sebepleri buraya nasıl geldiğini konuşmadan olmaz,eee nasıl geldiği belli ne istediler de vermedik oldu,bir başkası evet pkk lılar karakolların önünden silahları ile geçiyorlar biz talimat verdik karışmayın,dokunmayın dedik,dediler,sonra biz aldatıldık ALLAH affetsin,milletim affetsin dediler,sıyırdılar işten,siz yediniz biz yemedik,devam masalları dinlemeye,bakın biraz önce ntv de başbakan diyor ki,kılıçtaroğlu evetçilere hain diyor,eyy kılıçtaroğlu bunun hesabını nasıl vereceksin,bunun altından nasıl kalkacaksın,aha size masal yazın durun artık,zeytinyağı gibi üste çıkarlar ....

2. siz madem polissiniz o silahlar gezenler nerde acaba?yerin dibinde degil mi.

3.  Alıntı Originally Posted by krepi Yazıyı Oku
    siz madem polissiniz o silahlar gezenler nerde acaba?yerin dibinde degil mi.
    saçma saçma sorular sorma ne yazmışım ona cevap yaz ya da oku geç,cevabın yoksa ne yazdığın da belli değil...

4.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    ben emekli polisim pkk ile çatıştım,bana değil reisin kimse vatan haini diyemez,ben ne olduğumu biliyorum,15 temmuz sonuç üzerinden konuşuluyor,nedenleri,niçinleri,sebepleri buraya nasıl geldiğini konuşmadan olmaz,eee nasıl geldiği belli ne istediler de vermedik oldu,bir başkası evet pkk lılar karakolların önünden silahları ile geçiyorlar biz talimat verdik karışmayın,dokunmayın dedik,dediler,sonra biz aldatıldık ALLAH affetsin,milletim affetsin dediler,sıyırdılar işten,siz yediniz biz yemedik,devam masalları dinlemeye,bakın biraz önce ntv de başbakan diyor ki,kılıçtaroğlu evetçilere hain diyor,eyy kılıçtaroğlu bunun hesabını nasıl vereceksin,bunun altından nasıl kalkacaksın,aha size masal yazın durun artık,zeytinyağı gibi üste çıkarlar ....
    Emekli değil görevdeki Emniyet müdürlerinin komutancıkların içeri nasıl girdiğini gördük.
    Onlarda Ülkenin menfaati için diyip darbe yapmaya kalktılar.Reisimmiş hadi oradan saygısız.
    Devletin ekmeğini yemişsin Cumhurbaşkanını makamını ağzına alırken saygılı ol.

5.  Alıntı Originally Posted by bankacı44 Yazıyı Oku
    Emekli değil görevdeki Emniyet müdürlerinin komutancıkların içeri nasıl girdiğini gördük.
    Onlarda Ülkenin menfaati için diyip darbe yapmaya kalktılar.Reisimmiş hadi oradan saygısız.
    Devletin ekmeğini yemişsin Cumhurbaşkanını makamını ağzına alırken saygılı ol.
    evet ben devletimin ekmeğini yedim,reisiniz vermedi benim maaşımı,saygısız sizsiniz ,siz demiyor musunuz uzun adam diye,reis diye,biz deyince mi zorunuza gitti...

6. Vatan caddesine Tanka binerek giden Emniyet müdürüde vardı,
    Gerekirse çatışın silahınızı vermeyin diyen İst.Emniyet müdürüde,
    Bazı polisler yolları ekip arabasıyla kapatmıştı,
    Vatandaş Havalimanına köprüye gitmesin diye.
    Kanun benim diyor emir diyor Halkı düşünüyormuş.
    Bu gözler onları gördü ,artık Fetöye küfretse yine de Vatan haini onlar.

7.  Alıntı Originally Posted by yas3gk Yazıyı Oku
    saçma saçma sorular sorma ne yazmışım ona cevap yaz ya da oku geç,cevabın yoksa ne yazdığın da belli değil...
    belli sen anlamak istemiyorsun.silah depolayanlar suan da cehennemin dibinde.kahraman Türk polisi onlari temizledi.haberin yok mu?

Sayfa 284/774 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •