Sayfa 109/549 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon
Arama sonucu : 4389 madde; 865 - 872 arası.

Konu: Centilmenlerin sayfasi

1.  Alıntı Originally Posted by Gentleman Yazıyı Oku

Demek istedigim, bir kac beceriksiz bu tahtada birseyler yapmaya calisiyor ama yuzlerine ve gozlerine bulastiriyorlar !!!

Bu beceriksizlerin yaptigi tahtanin hissesinin yorumu hicmi hic saglikli olmaz !!

Saygilar, iyi geceler..
    sn centilmen, bu beceriksizler sayesinde çorba içiyoruz, ben seviyorum onları . bu gün afrikalı kelleciler salladı yine tektuyu galiba

2.  Alıntı Originally Posted by hseylan Yazıyı Oku
    sn centilmen, bu beceriksizler sayesinde çorba içiyoruz, ben seviyorum onları . bu gün afrikalı kelleciler salladı yine tektuyu galiba
    Haklisiniz dostum, hemde cok !
    Kebab yok bize bu tahtada, corbaya devam

3. Bizede her seferinde karşıdan kuzu tandırı gösterip koklatıyorlar tam acaba bu sefer yiyecek miyiz derken hoop tahtacı kendi midesine indiriyor. Kelle paçaya da razı değiliz tandırı da yedirmiyorlar açlık baki kalacak bizde bu gidişte.

Siz yine iyisiniz çorbayı gördünüz mü çöküyorsunuz sofraya.

4.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bizede her seferinde karşıdan kuzu tandırı gösterip koklatıyorlar tam acaba bu sefer yiyecek miyiz derken hoop tahtacı kendi midesine indiriyor. Kelle paçaya da razı değiliz tandırı da yedirmiyorlar açlık baki kalacak bizde bu gidişte.

Siz yine iyisiniz çorbayı gördünüz mü çöküyorsunuz sofraya.
    Gunaydinlar, bol kazanclar.
    Tahmin bile yapamaz duruma geldik Tektu tahtasinda

5. Ya arkadaslar bu topicte sadece tektu mu konuşuluyor acaba

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Tektu eslesme 0,82

7. 81 - 82

447 bin'e 159 bin

Piyasa 1000 puan assagi acti !!

8. Haberler & Makro Ekonomi
    Thomas Cook'un müşterilerinin Türkiye ve Mısır'a geri dönmeye başladığınin ilk sinyalleri görülmekte
    Reuters'ın haberine göre İngiliz tur operatörü Thomas Cook, turizm açısından zorlu 2016 yılından ve 2017'deki yavaş başlangıçtan sonra müşterilerinin Türkiye ve Mısır'a yavaş yavaş geri dönmeye başladığının ilk sinyallerinin alındığını belirtti. Haberi turizm ve havayolları sektörleri için potansiyel olumlu buluyoruz.

Is yatirimdan alintidir......

Sayfa 109/549 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •