Sayfa 130/844 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

1. Arkadaşlar Cok arkadaşın belirtiği gibi aşağıdaki mail adresine sizde lütfen mailinizi gönderiniz ben aşağıda kabaca yazdığım maili 2 kez YOLLADIM. Sizde bunu veya kendinize uygun şekilde yeni bir mail gönderiniz,lütfen artık hem mail bombardumanına tutalım hemde olağan genel kurula katılıp genel kurul kararlarına olumsuz oy kullanıp muhalefetlerinizi tutanağa işletiniz.Unutmayın temenniler kısmını tutanağa işletemiyorsunuz,sadece olumsuz oy kullandığınız maddelere olan muhalefet nedeninizi tutanağa işletiniz.
    İŞBİR HOLDİNG e-mail adresi: isbir@isbir.com.tr
    Bende kabaca bir yazı yazdım ve şirkete mail olarak atacağım belki sizlerle beraber düzetmeler olabilir,yarın veya sonraki gün yollayacağım erken yollayalımki şirket durumu bilsin.Yazım aşağıdadır.

'' İyi günler.Ben İŞBİR HOLDİNG ortaklarından ...
    İşbir Holding olarak şirketimizin en iyi yerlere gelmesini canıgönülden istiyoruz . Bu sene yapılacak olağan genel kurul öncesi ; daha önceleri olağan genel kurullarda dile getirilen ama özellikle 2015 yılında söz verilen Bedelsiz sermaye artışı hala yapılmamış durumdadır ve bu konuda yönetim kurulu karar almamıştır.Biliyorsunuzki Türk Hisse senetleri piyasasında özellikle sermayesi küçük olan şirketlerin yüksek oranda BEDELSİZ SERMAYE arttırımı kararı almaları durumunda şirketin piyasa değerleri aşırı artıyor en son örnek olarak YONGA şirketi Bedelsiz sermaye arttırım kararı aldıktan sonra şirket piyasa değeri çok kısa sürede 10 kat artmıştır.Burçelik,Netaş gibi şirketler diğer örnekleridir.(10-30 kat arası artmıştır).Şu anda İŞBİR HOLDİNGİN en basit hesapla enflasyon düzeltmesinde 23 milyon TL,Geçmiş yıllar karında yaklaşık 24 Milyon TL bulunmaktadır.Başka bazı kalemlerde ilave edilebilmesine rağmen en basitinden bu 2 kalemde şirketin 1 e 75 BEDELSİZ hisse senedi verme potansiyeli var.Bedelsiz sermaye arttırımı için karar alma haricinde hiçbir maliyeti yoktur.Sadece bu alıncak kararla şirket değeri çok yukarılara çıkacaktır.
    İkinci bir hususta şirketin Pazar değişikliği işidir.Şu anda şirket piyasa öncesi işlem pazarında işlem görmektedir ama normal işlem görmemektedir ,buda İŞBİR HOLDİNGin gerçek değerine ulaşmamasına neden olmaktadır.Bunun için yapılacak sadece yönetim kurulu ile ana pazara geçiş için borsaya başvurma kararı alınmasıdır.OSTİM adlı şirkette sizinle anı pazarda iken karar almıştır ve ana pazara geçmiştir .Bununda hiçbir maliyeti yoktur.
    Sizlerde şirket hissedarları olarak isteğimiz BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI İÇİN SADECE SÖZ VERMENİZ DEĞİL KARAR ALMANIZ VEDE PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BORSAYA BAŞVURMA KARARI ALMANIZDIR.
    1968 yılıdan beri büyüme eğiliminde olan bu büyük şirketin hissedarları olarak ; bu kararların alınması durumunda gerçekten tüm hissedarlar olarak şirketimizin değeri çok yükselecektir buda herkesi mutlu edecektir.Bu olağan genel kurulda gerekli dilek temenniler kısmında BELİRTMİŞ OLDUĞUMUZ BEDELSİZ BÖLÜNME VEDE PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ durumu konuşulacak olup diğer olağan genel kurul gündem maddeleri sonunda olan oylamada olumsuz oylar kullanacağımızı vede muhaletlerimizi tutanağa uygun şekilde işleteceğimizi belirtmek isterim.
    İşbir holding olarak çalışmalarınızda başarılar diler bizim bu belirtmiş olduğumuz hususları dikkate almanızı istirham ediyorum.Tüm belirtmiş olduğum konularla ilgili herhangi bir olumlu karar alınmadığı takdirde ŞİRKETİN İYİ YÖNETİLMEDİĞİ belirtilerek hissedarlar olarak OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL talep edeceğiz vede önümüzdeki yıl genel kurul seçimlerinde yönetim kurulunun değiştirilmesi talep edeceğiz.
    Temennimiz önümüzdeki günlerde veya en geç 27 nisan Perşembe günkü genel kurulda BEDELSİZ BÖLÜNME İŞİ VEDE ŞİRKET PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ durumu olumlu olarak kabul edilir ve karara bağlanır.
    Herkese ayrı ayrı teşekkür eder,iyi günler dilerim.
    İsim :
    Tel:
    Adres:
    ''
    Son düzenleme : sensor; 09-04-2018 saat: 00:00.

2. Geçen sefer ki 220den başlayan hareket sonrası 310lari görmüş sonra 250lerden dönüp 400e gitmişti .biloncolari sonra 248 den tekrar dönüp 270leri gördü cuma günü ise 250 ye tekrar geldi böyle hisse lerden teknik İşler mi bilemem ama bugün merakla izleyelim bakalım ne yapacak belki buralarda kalıp milleti korkutmaya çalışabilirler ama ben insanların panik yapacaklarını sanmıyorum çünkü bu hisse çok ucuz herkes bunun farkında sadece zamanlama

3. cok hocam bu bedelsizleri nasıl alırız 40 senedir hiç verilmemiş a gurubuydu bizim hisse 3000 kişiden biriyiz 33 payın var diyo nedemek

4. Daha önce 26.04.2018 olarak ilan edilen olağan genel kurul tarihi, 08.05.2018 olarak değiştirilmiştir.

05.04.2018 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında;
    Şirketimizin 01.01.2017-31.12.2017 faaliyet dönemi ile ilgili Olağan Genel Kurulu Toplantısının, 08.05.2018 tarihinde saat 11.00 'de Tunus Caddesi No. 20 Kavaklıdere-ANKARA adresindeki Midas Otel toplantı salonunda yapılmasına oybirliği ile karar verilmiştir. Genel Kurul çağrı ilanlarımız, gündem ve vekaletname örneğini de içerecek şekilde yazımız ekinde verilmektedir. Olağan genel Kurul toplantısı ile ilgili bilgi ve dokümanlara şirketimizin www.isbir.com.tr adresindeki internet sitesinden de ulaşılabilir.
    Saygılarımızla,
    EKLER:
    1 - Olağan Genel Kurul Daveti
    2 - Olağan Genel Kurul Gündemi
    3 - Vekaletname Formu Örneği

5. Arkadaşlar sayfanın en üstünde İŞBİR HOLDİNG e yolladığım e-mailde genel kurul tarihi 27 nisan olarak yazılmıştı bu hatayı düzeltecekken bugün şirketten olagan genel kurul tarihinin 8 mayıs 2018 salı günü 11:00 olarak değiştirildiği bildirildi,sizde bu değişiklikleri yapıp ona göre kendinizi ayarlarsınız,bol kazançlar...

Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sayfanın en üstünde İŞBİR HOLDİNG e yolladığım e-mailde genel kurul tarihi 27 nisan olarak yazılmıştı bu hatayı düzeltecekken bugün şirketten olagan genel kurul tarihinin 8 mayıs 2018 salı günü 11:00 olarak değiştirildiği bildirildi,sizde bu değişiklikleri yapıp ona göre kendinizi ayarlarsınız,bol kazançlar...
    Bizim mailler sanırım ilk günden etkisini gösterdi ve yönetim konuyu incelemek için genel kurulu ertelemiş olmasın sensor hocam

Alıntı Originally Posted by MAMAMİYA Yazıyı Oku
    cok hocam bu bedelsizleri nasıl alırız 40 senedir hiç verilmemiş a gurubuydu bizim hisse 3000 kişiden biriyiz 33 payın var diyo nedemek
    Sayın Mamamiya konuyu çözmek için olayın hukuki prosedürüne vakıf birinden fikir almak en akıllısı sanırım. Ayrıca bizzat holdingin Ankara'da ki genel merkezine önce telefon mail v.s ile iletişim kurmak ve gerekirse otobüse atlayıp Ankara'ya holdinge gitmekte bence bir çözüm yolu olabilir . Kararı siz vereceksiniz bu hakkınızı arama konusunda...

8. İŞBİR HOLDİNG e dün gönderdiğim mailin genel kurul tarihindeki değişiklikten dolayı yeniden güncellenmiş halini aşağıda yayınlıyorum,banada dün göndermiş olduğum mailden sonra hemen genel kurul tarihinin değiştirilmesi ilginç geldi,belkide tesadüfde olabilir mailde yazılanlardan dolayıda olabilir,önümüzdeki günlerde göreceğiz.Lütfen sizlerde maillerinizi isbir@isbir.com.tr adresine yollayınız,bol kazançlar...

'' İyi günler.Ben İŞBİR HOLDİNG ortaklarından ...
    İşbir Holding olarak şirketimizin en iyi yerlere gelmesini canıgönülden istiyoruz . Bu sene yapılacak olağan genel kurul öncesi ; daha önceleri olağan genel kurullarda dile getirilen ama özellikle 2015 yılında söz verilen Bedelsiz sermaye artışı hala yapılmamış durumdadır ve bu konuda yönetim kurulu karar almamıştır.Biliyorsunuzki Türk Hisse senetleri piyasasında özellikle sermayesi küçük olan şirketlerin yüksek oranda BEDELSİZ SERMAYE arttırımı kararı almaları durumunda şirketin piyasa değerleri aşırı artıyor en son örnek olarak YONGA şirketi Bedelsiz sermaye arttırım kararı aldıktan sonra şirket piyasa değeri çok kısa sürede 10 kat artmıştır.Burçelik,Netaş gibi şirketler diğer örnekleridir.(10-30 kat arası artmıştır).Şu anda İŞBİR HOLDİNGİN en basit hesapla enflasyon düzeltmesinde 23 milyon TL,Geçmiş yıllar karında yaklaşık 24 Milyon TL bulunmaktadır.Başka bazı kalemlerde ilave edilebilmesine rağmen en basitinden bu 2 kalemde şirketin 1 e 75 BEDELSİZ hisse senedi verme potansiyeli var.Bedelsiz sermaye arttırımı için karar alma haricinde hiçbir maliyeti yoktur.Sadece bu alıncak kararla şirket değeri çok yukarılara çıkacaktır.
    İkinci bir hususta şirketin Pazar değişikliği işidir.Şu anda şirket piyasa öncesi işlem pazarında işlem görmektedir ama normal işlem görmemektedir ,buda İŞBİR HOLDİNGin gerçek değerine ulaşmamasına neden olmaktadır.Bunun için yapılacak sadece yönetim kurulu ile ana pazara geçiş için borsaya başvurma kararı alınmasıdır.OSTİM adlı şirkette sizinle aynı pazarda iken karar almıştır ve ana pazara geçmiştir .Bununda hiçbir maliyeti yoktur.
    Sizlerden şirket hissedarları olarak isteğimiz BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI İÇİN SADECE SÖZ VERMENİZ DEĞİL KARAR ALMANIZ VEDE PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN BORSAYA BAŞVURMA KARARI ALMANIZDIR.
    1968 yılıdan beri büyüme eğiliminde olan bu büyük şirketin hissedarları olarak ; bu kararların alınması durumunda gerçekten tüm hissedarlar olarak şirketimizin değeri çok yükselecektir buda herkesi mutlu edecektir.Bu olağan genel kurulda gerekli dilek temenniler kısmında BELİRTMİŞ OLDUĞUMUZ BEDELSİZ BÖLÜNME VEDE PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ durumu konuşulacak olup diğer olağan genel kurul gündem maddeleri sonunda olan oylamada olumsuz oylar kullanacağımızı vede muhaletlerimizi tutanağa uygun şekilde işleteceğimizi belirtmek isterim.
    İşbir holding olarak çalışmalarınızda başarılar diler bizim bu belirtmiş olduğumuz hususları dikkate almanızı istirham ediyorum.Tüm belirtmiş olduğum konularla ilgili herhangi bir olumlu karar alınmadığı takdirde ŞİRKETİN İYİ YÖNETİLMEDİĞİ belirtilerek hissedarlar olarak OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL talep edeceğiz vede önümüzdeki yıl genel kurul seçimlerinde yönetim kurulunun değiştirilmesi talep edeceğiz.
    Temennimiz önümüzdeki günlerde veya en geç 8 Mayıs 2018 salı günkü genel kurulda BEDELSİZ BÖLÜNME İŞİ VEDE ŞİRKET PAZAR DEĞİŞİKLİĞİ durumu olumlu olarak kabul edilir ve karara bağlanır.
    Herkese ayrı ayrı teşekkür eder,iyi günler dilerim.
    İsim :
    Tel:
    Adres:
    ''
    Son düzenleme : sensor; 09-04-2018 saat: 12:28.

Sayfa 130/844 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •