Sayfa 338/1013 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Bu haberi 5 gun once ogrenen birini dusunun mesela adam o sirada JFK havalimanindaymis olayi gormus yada Halkbankasinin ust duzey yonetimindesin kuzene bir telefon kendin almiycan tabi ohh miss gelsin paralar

Esas benim merak ettigim Reza Sarraf in anlattigi rusvet hikayeleri kimlere para ne kadar verilmis falan bunlari ABD li savci not etti ee neden aciklanmadi. BIz de ogrenmek istiyoruz

Ikincisi Ebru Gundes in aldigi milyonlarca dolarlik hediyeler? O paralarin hepsi esasinda bizim

ABD de olsa mesela Ebru Gundes bilgisi dahilinde oldugu halde devlete haber vermedi diye coooktan hapse girmisti onu neden tutuklamadilar Miami ucaginda onuda anlamadim. Kadinin herseyden haberi vardi tabiki bilmiyorum diyemez

ama kadin bulbul gibi otuyor tv lerde Sabah aksam

ne bicim bir ulkeyiz biz ya? resmen muz cumhuriyeti
    İşte bu gibi haberler , Türkiye de yaşayan bizlere köpekbalıklarından , kahverengi denizlerden çok çok daha fazla hicran yarası açıyor gönüllerimizde.

Alıntı Originally Posted by NASH Yazıyı Oku
    Forexciler hemen atlamasın dolara bence, yarın ohal kaldırılabilir. MGKda karar verilecekmiş. Birkaç hafta iyimser hava oluşturur.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...bilir-1758825/
    ohal mi kalkacakmış
    buna çok gülerim
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,113
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Şimdi ateşi görmüyoruz ama dumanı malum..bu dumanın sebebini bilebilecek birisinin ABD'de ne işi var..
    Giyotine başlarını sokar gibi abd ye gidiyorlar.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Giyotine başlarını sokar gibi abd ye gidiyorlar.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cezada indirim sözü verilmis olabilir....

5.  Alıntı Originally Posted by NASH Yazıyı Oku
    Forexciler hemen atlamasın dolara bence, yarın ohal kaldırılabilir. MGKda karar verilecekmiş. Birkaç hafta iyimser hava oluşturur.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/...bilir-1758825/
    Kaldırılmaz ise, duble kötü etki yapar!
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

6. ohal i kaldırma ihtimalleri yüzde bir ihtimal veriyorum.
    zaten referandum ilelebet OHAL istedikleri için değil mi ?

7.  Alıntı Originally Posted by mahırarda Yazıyı Oku
    ohal i kaldırma ihtimalleri yüzde bir ihtimal veriyorum.
    zaten referandum ilelebet OHAL istedikleri için değil mi ?
    ben o % 1 i de vermiyorum
    kalkmaz OHAL.

Dolarda sert yükseliş
    Kur, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Atilla'nın ABD'de tutuklandığı haberinin ardından sert yükseldi

Dün akşam saatlerinde 3.62 seviyelerinden işlem gören Dolar/TL Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın ABD'de tutuklandığına dair haberin ardından yeni güne sert yükselişle başladı.

Kur bugün 3.6602'ye kadar yükseldi.

New York JFK havalimanında işadamı Rıza Sarraf davasıyla ilgili olarak gözaltına alındıktan sonra tutuklanan Atilla, New York'ta hakim karşısına çıktı. Hakim, Atilla'ya "ABD'nin İran yaptırımlarını delmek" ve "bankacılık dolandırıcılığı" konusunda iki suçlama yöneltildiğini, suçlu bulunması halinde ilk suçlamadan 20 yıl, ikinci suçlamadan da 30 yıla kadar ceza alabileceğini söyledi. Atilla, 10 Nisan'da tekrar hakim karşısına çıkacak.

Halkbank, KAP'a yaptığı açıklamada Mehmet Hakan Atilla'nın dün görev için bulunduğu ABD'de gözaltına alındığını, konuyla ilgili olarak banka ve devletin ilgili birimlerince gerekli çalışmaların başlatıldığını duyurdu.

Yurtiçinde kritik bir veri akışı bulunmuyor, ABD'de bekleyen konut satış verisi öne çıkıyor. Bölgesel Fed başkanlarının konuşmaları da bugün piyasanın radarında olacak.
    YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgisi ve yorumlar Kişiseldir. Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 338/1013 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •