Sayfa 554/872 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 4,425 - 4,432 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by HobimBorsa Yazıyı Oku
    Keko burada mısın, gittin mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Arkadaşlar dün banvit 15.60 ları görecek kadar da çıktı ve aha artık hisse satış baskısından kurtuluyor diye düşünmeye başlamıştım ki iş yatırımın satışları tekrardan başladı..hisse 15,40 lara yani maliyetime ininceye kadar dahi sabır ettim o sırada iş yatırımın satışları 16 binlere varmıştı yine inadına satmıyordum ...ama baktım ki aşağıda alıcılara hemen çekinmeden veriyor ...bende iş yatırıma küfür ederek 15,10 dan stop oldum...sadece bir günde %2 zarar yapıp çıktım...

banviti alırken bu adi iş yatırımın satışlarının bittiği izlemini edinmiştim...ama meğer daha bitmemiş...:(

ben şimdilik çıktım ama uygun görürsem tekrardan girerim...iş yatırımın elinde hala 1,5 milyon lot var...bu miktarın azalması lazım...iş yatırımın elinde güçlü lot varken ancak trade amacı ile girilebilir...kalıcı girilmez...iş yatırımın elindeki hisselerin gücü çok azaldığında o vakit kalıcı tutulabilir...

banvitten ilk defa zarar ediyorum...ne yazık ki yıldızımız bu seferlik barışmadı...dün 15,00 desteğini de kırıp 14,90 ları gördü...iş belki de elindekileri satabilmek için hissenin tekrardan buranın üzerine çıkmasına müsade edebilir...ama bence hala bu hissede dikkatli olmakta fayda var...çok adi bir iş yatırımımız var...bir günde %2 zarar etmemi sağladı...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by dewaz Yazıyı Oku
    Eleştiri yok... Sadece nereden satacağını ve alacağını iyi bilmekte..:bravo:
    uygun yerden satamadım...iş yatırmın satışlarını görebilmeme rağmen az kara tenezül etmedim sonra maliyetime satışı da kabul etmedim...en son baskı ile %2 zarara razı olup çıkış yaptım...:( anlayacağınız iyi yerden de çıkamadım...bu spek ne yazık bizi de düdükledi...azıcık olan karizmamızı da çizdi...bunu bir yere not ediyorum ve öcümü almak için tekrardan uygun fırsat kollayacağım...:)
    yapacak bir şey yok..spek ağa bizi tokatladı...bu adamın niyeti bozuk alacakların çok dikkatli olması gerekiyor...trade fırsatını yakaladıkları anda speğe fırsat vermeden ondan önce davranıp o şansı kullanmak gerekiyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. son iki haftadır çok kötü bir performans sergiliyorum...tıpkı acemilik dönemindeki gibi zararlar yapıyorum...aldıklarım düşüyor ,sattıklarım ise çıkıyor....son 10 günde 10 bin tl sermayeyi erittim dostlar...yapacak bir şey yok..borsada kazanmak da var kayıp etmek de...:(

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    son iki haftadır çok kötü bir performans sergiliyorum...tıpkı acemilik dönemindeki gibi zararlar yapıyorum...aldıklarım düşüyor ,sattıklarım ise çıkıyor....son 10 günde 10 bin tl sermayeyi erittim dostlar...yapacak bir şey yok..borsada kazanmak da var kayıp etmek de...:(
    Bu seninle ilgili değil, ülkenin genel ekonomik gidişatı ile ilgili, üzme kendini. Burada birçok kişinin zararı seninkinden fazla. Sıkıştık kaldık, uzun vadeli yatırımcı olduk. [emoji16]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Grafiğe bakınca günlük %5 ile %10 arası bir günlük düşüş yapıp artik o seviyeden dönecekmiş gibi bir hisse kapıldım. Umarım bu yaşanmadan döner.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Söylediğin inşallah bu günkü düşüştür dostum.
    piyasada açığa satış varmı?

6. Kekonun yazdığı gecenin en karanlık anının bu an olmasını dilerim.

7.  Alıntı Originally Posted by syncelik Yazıyı Oku
    Kekonun yazdığı gecenin en karanlık anının bu an olmasını dilerim.
    bende dilerim dostlar..bu hissede zaten artık nereye düşülebilir ki ?? iş yatırım adisi ortalığı mahfetti...giden gelene veriyordu dün...tepki vermesine bile tahamülü yok...anında kafasına vuruyor hissenin...neredeyse bilanço olarak en kötüsü fiyatlanıyor...yıllıkta 150 milyon kar fk 10 a göre ederi 15 tl..fk 8 e göre ederi 12 tl...artık iş yatırım nereye kadar bu satışları sürdürecek bilemiyorum...

dün banviti satıp başka hisse aldım...onda da aynı şey oldu...yağmurdan kaçarken doluya tutulduk...:( fuul maldayım bu gün de 10 bin tl ye yakın kayıp ettim...son 15 günde 20 bin tl kayıbım var...

sabır diyecem başka bir şey elden gelmiyor...

8. birinci çeyrek bilançosunu ne kadar kar gelir bilemiyorum...ama ikinci çeyrek son zamlar ile her halükarda 50-60 milyon birinci çeyreğe göre daha fazla gelir....ciro 2017 son çeyrek ile paralel geleceğe benziyor...çünkü tuik verilerinde bu görünüyor...artık ihracatı ne alemdedir bilemiyoruz...ihracatını artırmış ise biraz toparlar...en çok beni tedirgin eden ise üreticlerine yaptıkları %20 lik zam oranıdır...bu miktar her çeyreğe eski ssregitos dostumuzun söylediğine göre 17,5 milyon ekstra mali yük getirecekti...benim hatırladığım kadarıyla tavuk fiyatları 5,95 tl lerden 6,25 tl lere çıkmıştı buda daha önce %5 lik bir zam yapılmış anlamı taşır...buda 17,5 milyonluk mali yükü kaldırmış olması lazım...

ama tahta yapıcı şimdiden bilançoyu kesin biliyordur...biz belki de bir ay sonra öğrenecekken adam şimdiden bilmenin verdiği öz güven ile işlemlerini yapıyor...

Sayfa 554/872 İlkİlk ... 54454504544552553554555556564604654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •