Sayfa 133/844 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon
Arama sonucu : 6752 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: ISBIR - İşbir Holding

Alıntı Originally Posted by DNZL20 Yazıyı Oku
    Aslanım ben sadece bu soruları sormak için aramadım.Bu soruları sormak benim için araçtı.Ben adamla 15-20 dakika konuştum. Küçük yatırımcı açısından oluşan mağduriyetten bahsettim.Yani bir nevi psikolojik baskı yapmak için iyi niyetle aradım.20 yıldır bu işin için içindeyim.Adamın sorulara evet demiyeceğini bende biliyorum.Ne yani vaylı mayalı yazılar. Burda bir şeyler yapmak için yırtınan çalışan arkadaşlardan Allah razı olsun.Herkes kendince bir şeyler yapmaya çalışıyor.İnsanların emeğine saygılı ol.Zibidilik yapma.
    Koçum zaten hisse üzerinde birçok belirsizlik var hissenin sahibi yok her an her şeye gebe yönetim bile belirsiz sen çıkmışın ortaya yok şirketi aradım yok ikili tepe vesaire şurada 3-5 lotu olan belki binlerce ortak senin bu laflarınla hisseyi ucuzdan satsın onun mu peşindesin? Zibidi kim acaba?

Hisse zaten 1500 liradan işlem görmeye başlamış 6 sene olmuş!

3.  Alıntı Originally Posted by DNZL20 Yazıyı Oku
    Maalesef ikili tepe formasyonu çalışııyor.
     Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Hisse zaten 1500 liradan işlem görmeye başlamış 6 sene olmuş!
    Ben sadece olabilecek bir konu hakkında uyarıda bulundum.Nitekim haklıymışım ki şirket geçmişte bunu denemiş SPK bunu kabul etmemiş.Ben hisse alın satın diye bir şey demedim.İkili tepe formasyonu oluştğunu bu formasyonda hissenin çıkış noktasına geri gelebileceğini yazdım.Haksız mı çıktım.Belki de benim yazım üzerine yukarıdan satıp aşağıdan alanlar var.Kötü mü oldu.Kendimde 361 den hisselerinin birazını satıp parça parça alıma geçtim.Bırak hissenin satın demeyi kendimin bu hisse yüzünden çok para kaybettiğimi uzun vade bekleyeceğim yazdım. Yazdıklarımı iyi oku.

4. Küçük yatırımcının en büyük hatası hissenin gördüğü en yüksek fiyata bakması.Bunu başka hisselerde yapmayın.hisse 1 600 lerde iken borsada 2000-3000 lotu vardı şimdi 75000 lotu var.Şartlar farklı.O fiyatlara bir daha gidermi elbette gider ve gidecek.Nasıl Sağlam bir grup hisseye girer ve güzel haberler gelirse olur.

Ya kardeşim sen bu hisseden çok kaybettiğini söylüyorsun işbir ortakları yıllardır kaybetmiş hiç kazanmamış ki zaten şirketin hisse değeri buralar mı sanıyorsun

6. şşştttttt arkadaşlar bundan sonra sadece şirketimiz için sesimizi yükseltelim birlik beraberlik içinde yapabileceğimizi yapalım üstteki mailleri yollayalım,lütfen mail yollayanlar ve genel kurula katılacaklar ayrı ayrı belirtirse iyi olur,gün dayanışma günü,bol kazançlar...

7.  Alıntı Originally Posted by DNZL20 Yazıyı Oku
    Maalesef ikili tepe formasyonu çalışııyor.
     Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Ya kardeşim sen bu hisseden çok kaybettiğini söylüyorsun işbir ortakları yıllardır kaybetmiş hiç kazanmamış ki zaten şirketin hisse değeri buralar mı sanıyorsun
    Benim hissedeki maliyeti 120 lira üç senedir alıyor ve bekliyorum.Benim zararım bu hisse yüzünden kaçırdığım diğer hisseler .Bekleyelim sabredelim inşaallah hepimiz kazanalım.

8.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    şşştttttt arkadaşlar bundan sonra sadece şirketimiz için sesimizi yükseltelim birlik beraberlik içinde yapabileceğimizi yapalım üstteki mailleri yollayalım,lütfen mail yollayanlar ve genel kurula katılacaklar ayrı ayrı belirtirse iyi olur,gün dayanışma günü,bol kazançlar...
    Aynen katılıyorum. Gün birlik ve beraberlik zamanıdır.

ytd değildir

Sayfa 133/844 İlkİlk ... 3383123131132133134135143183233633 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •