Sayfa 484/637 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by cigulinin hayaleti Yazıyı Oku
    Ben de 36.50'den yakalayabildim. Uzun süredir böyle bir fırsatı bekliyordum.
    ilginç...hissemiz %8 artmış gibi oldu %7 aşağıdan alınca...fırsatı değerlendiren tek kişi olmadığıma sevindim.

bu arada, bu örnekleri veriyorum ki, zamanı geldiğinde fırsatı nasıl değerlendirmek gerekir, somut örneğimiz olsun.

2. Ben sattım poltk lari . Alana hayırlı olsun 😉

TA-1024 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. POLTK gibi aşağıdan toplanacak hisse var mı? KAREL ne durumda sizce?

4.  Alıntı Originally Posted by varsayım Yazıyı Oku
    POLTK gibi aşağıdan toplanacak hisse var mı? KAREL ne durumda sizce?
    grafik pahalı kurlıma takılıyor...bir hisse grafik pahalı kriterime takılıyorsa %10 düşse bile ilgilenmem...sonuçta hisseleri %10-20 için almıyoruz orta uzun vadeci olarak.

ha, poltk bu seviyelerden %20 daha düşebilir...bunu bilerek fırsat geldiğinde alım yapıyorum.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    hatay
    Gönderi
    501
    Trump hörlemiş. Bu hörlemesinin sebebi yaverlerini de alıp pyd bölgesine iyice yerleşmeye yönelik. Biraz daha hörler 2 füze atar vs. Bu sürede borsa hop iner hop çıkar. Of ki of.

saygı ve sevgilerimle

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Alın buyrun işte bizim borsamızın hali.Hani nerde o anlı şanlı temettü veren şirketler,f/K ya göre PD/DD ne göre bedava denen bankalar falan ne oldu hepsi meğer kağıtdan kaplanmış di mi.Maalesef bizim borsa böyle işte ,uzun vade yatırımcılığını öğretir adama.
    hocam topiğin ahengini bozuyorsunuz, sizi başka topik lere alabilir miyiz? en sevmediğim şeydir puslu havayı seven kurt tripleri.

bugün uluse de ek alım yaptım %5 aşağıdan....100 bine kadar düşüş şaşırtmaz beni....daha 100x portföyün 15x lık alımı gerçekleşti.

Puslu havayı seven kurt benzetmesi size yakışmadı sayın cautıonary.Benden isteneni anlayacak yaşım da var forum terbiyemde.Özelden de bu isteğinizi belirtebilirdiniz.

Neyse hakikaten benim forumun ahengini bozacak düşüncelerim var herkese bol kazançlar.Başka forumlarda düşüncelerimi dile getirmeye çalışırım.Herkese saygılar.

Sayfa 484/637 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •