Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Turizm gelirlerinde inanılmaz iyileşme var. oteller %100 dolu son 2 aydır. arkadaşların sultanahmet civarındaki otelleri kiraları düzgün ödüyor son aylarda. daha önce aksatıyorlardı.

5 Euro - 5 $ versen full öğün yemek yiyorsun Türkiyede. Avrupada 5 Euro ile patates cipsi alırsın ancak!

Avrupalılar OHAL falan takmadan geliyorlar artık. beleşin beleşi oldu Avrupalı turistler için. Döviz sorunu yaşayacağımızı sanmıyorum bu sene.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Uygulanamaz
    çünkü biz kuralsızlar toplumuyuz
    sadece kuralsız olsak iyi
    erdem ahlak da biraz sıkıntılı
    hatta biraz demek bile hafif kalmaz mı

tercihlerimizden bile belli
    ''çalıyor ama çalışıyor'' bu cümle malzemenin kalitesini çok iyi tanımlamıyor mu.

hemen bir delik bulur bu millet
    herkes'de o deliğe çalışır ve o küçük delik olur koca bir tünel

uzmanlığımız yolsuzluktur..

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Turizm gelirlerinde inanılmaz iyileşme var. oteller %100 dolu son 2 aydır. arkadaşların sultanahmet civarındaki otelleri kiraları düzgün ödüyor son aylarda. daha önce aksatıyorlardı.

5 Euro - 5 $ versen full öğün yemek yiyorsun Türkiyede. Avrupada 5 Euro ile patates cipsi alırsın ancak!

Avrupalılar OHAL falan takmadan geliyorlar artık. beleşin beleşi oldu Avrupalı turistler için. Döviz sorunu yaşayacağımızı sanmıyorum bu sene.
    Bak bu iyi, sonbaharda çıkacak olanlara veririz bu paraları..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    istanbulda 4 yıldızlı otel çalışanı olup ta 3 aydır maaş alamayan tanıdığım var, hepsi hikaye..!!

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    istanbulda 4 yıldızlı otel çalışanı olup ta 3 aydır maaş alamayan tanıdığım var, hepsi hikaye..!!
    Ayrıca mantık hatası da var,ucuzun ucuzu ile doluyorsa oteller;2014 rakamlarını ancak yakalıyormuş dolar olarak..yıl 2018,şahsen eylül Bodrum tatil seçeneklerine bakıyorum,iyi otellerde 5 gün her şey dahil 4 büyük+1 çocuk konaklama ,Yunanistan da 3 gün 2 kişi konaklamadan hesaplı geliyor,onu da geçtim yahu Saroz da 5 gün daire kiralasam Bodrum la kafa kafaya geliyorotel dolu olsa ne yazar,boş kalsa ne yazar...onca yatırım,onca personel sadece masrafları kurtarmak için orada heba oluyor bence..acaba neden!!!
    Dipnot:ayrıca dönen reklamlara baktığımda 1-emlakçıların sessiz çığlığı2-tur şirketlerinin mutlu gülümsemesi,hani inşaat firmalarıda yok sattığı halde sırf bizi düşündüğü için günlerce tüm kanallarda aralıksız reklam veriyor ya...

5. kesinlikle katılıyorum. taşıma su ile değirmen dönmez.

cari açık devam ettiği sürece döviz sürekli yukarı gider.

yüksek faiz verip baskılarsın sonra tekrar yukarı gider.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    kesinlikle katılıyorum. taşıma su ile değirmen dönmez.

cari açık devam ettiği sürece döviz sürekli yukarı gider.

yüksek faiz verip baskılarsın sonra tekrar yukarı gider.
    Yok ben daha çok FED'in yazın ve sonbaharda yapacağı 40-40, 50-50 kesintileri düşünüyorum..ben yabancı olsam yavaş yavaş voltayı almaya bakardım..

Tabi diğer etkenlerde var..bir kaç sayfa ötede bahsettim, tekrarlamayayım..

7.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Turizm gelirlerinde inanılmaz iyileşme var. oteller %100 dolu son 2 aydır. arkadaşların sultanahmet civarındaki otelleri kiraları düzgün ödüyor son aylarda. daha önce aksatıyorlardı.

sadecegrafik eski nickiniz Zkr miydi ?

8. yok değil.

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    sadecegrafik eski nickiniz Zkr miydi ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz