Sayfa 378/1023 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 3,017 - 3,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Geçen sene kaldığım otele baktım, fiyatı yüzde 30 zamlanmış.
    https://goo.gl/DrJeRY

Demekki oteller bu sene iyi doluluk yakalamışlar.

2.  Alıntı Originally Posted by efet Yazıyı Oku
    Geçen sene kaldığım otele baktım, fiyatı yüzde 30 zamlanmış.
    https://goo.gl/DrJeRY

Demekki oteller bu sene iyi doluluk yakalamışlar.
    Turizm geliriyle cari açık kapansaydı 11 milyonluk yani yedide birimiz olan yunanlı papadopulos ihya olurdu
    Medete gerek yok.
    Üreteceksin ihraç edeceksin. boşver hizmeti.
    İhraç edersen zaten otellerin mal almak için gelenler ile sezonlu sezonsuz dolar taşar.
    Hizmet gelirin akşam yemeği sonrası kuruyemişin olsun.
    De artık çok geç kalındı diye düşünüyorum.
    İçerde yapmak zorunda olduğun zamlarla zaten o gelirinde buhar olur gider

3.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    MB şok faiz artışı falan yapamaz.göstermelik artışlar doları daha da ateşler.
    Sen de her durumda fişekletiyorsun.

4. Koskoca TÜSİAD başkanının ihracata 1$ katkısı yok. İşadamıyım diye geçiniyor ithalatçı distribütör.

Erol Bilecik, halen Index Grup bünyesindeki İndeks Bilgisayar A.Ş., Despec A.Ş., Datagate A.Ş., Artım A.Ş., Neteks A.Ş, Teklos A.Ş. ve Homend A.Ş.’nin CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    şu TÜSİAD ta ihracat yapmayanların hepsi topluca batsa ne mutlu olurum. En başta da TÜSİAD başkanı en büyük ithalatçı ve distribütor bizzat kendisi. ihracata bir gram faydası olmayan adamları büyük işadamı diye yutturuyorlar TÜSİAD ta.

Dövizde terste yakalandılar ithalatçı distribütör TUSİAD camiası. Hükümette inat edip TL faizi arttırmayınca döt gibi kaldılar. Döviz borçlanırken kime sordun TÜSİAD babaları? Kime sorduysan git ondan iste dövizi.

Faiz artışı falan yok. Başka kapıya naş naş.

Koç, Sabancı, ve Vesteli çıkarsan geriye kaç tane adam kalır ihracat yapan TÜSİAD ta? ve toplam ne kadarlık ihracat yapmış olurlar?

mesela Damat Ferit in ihracata direk ne faydası olmuş bugüne kadar?

mesela Erol Bilecik in ihracata direk ne faydası olmuş bugüne kadar?

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/e...imdir-40334031

http://www.erolbilecik.com/Ozgecmis

Dövizle borçlanmaya 'ince ayar' hazırlığı
    Ocak ayında Resmi Gazetede yayımlanan 2 Mayısta yürürlüğe girmesi beklenen Türk Parasının Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda yapılan değişiklikte şimdi iş ve finans dünyası ince ayar bekliyor.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-411065

5.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Koskoca TÜSİAD başkanının ihracata 1$ katkısı yok. İşadamıyım diye geçiniyor ithalatçı distribütör.

Erol Bilecik, halen Index Grup bünyesindeki İndeks Bilgisayar A.Ş., Despec A.Ş., Datagate A.Ş., Artım A.Ş., Neteks A.Ş, Teklos A.Ş. ve Homend A.Ş.�nin CEO ve Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.
    ferit sahenk banka satti yabancilara bazi ihracatcilar yurtdisindaki sirketlerine fon verirken

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

USD/TRY 4,1586 +0,0228 +0,55%
    GAU/TRY 180,620 +0,682 +0,38%
    USD/ZAR 11,9871 +0,0439 +0,37%
    EUR/TRY 5,1446 +0,0279 +0,55%
    EUR/USD 1,2359 -0,0008 -0,06%
    GBP/TRY 5,8925 +0,0292 +0,50%

gene çoşkun akıyor don yoksa durgunmuydu
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Dolar çok terso birşey olmadığı sürece bir süreliğine sakinleyecek gibi bir görüntü çiziyor..
    Başbakanın MB yetkili demesi ortalığı yatıştırdı bir nebze de olsa

rusya abd savaşını dış borsalar fazla takmadı bizim de onlara uymamız beklenir..

MB bir hareket gerçekleştiremezse eğer çok fena terso yaparlar yalnız umutabi haklı..

o.25 falan ile geçiştirmeye kalkmaz inşallah

tahvil 14.50 12.75 fonlama gösterge 8 olmaz..

Hadi vatana millete geçmiş olsun bence fırtına bir süreliğine dindi.
    sanırım bu yorumuda rafa kaldırmamız gerekiyor olayın başbakanla mb ile alakası olmadığını bugün itibariyle görmenize yarayabilir.
    dışarıda ve içeride 3-4 tane kerameti kendinden menkul kişi var illada savaş diyorlar.
    ayrıca içeride cari açık nisan-mayısta geri ödemesi olan yaklaşık 18 milyar doalr, berbat bi ekonomi( %11 işsizliğe rağmen nasıl %7 büyüdüğüde tartışılması gereken)
    vs. vs. vs
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sanırım bu yorumuda rafa kaldırmamız gerekiyor olayın başbakanla mb ile alakası olmadığını bugün itibariyle görmenize yarayabilir.
    dışarıda ve içeride 3-4 tane kerameti kendinden menkul kişi var illada savaş diyorlar.
    ayrıca içeride cari açık nisan-mayısta geri ödemesi olan yaklaşık 18 milyar doalr, berbat bi ekonomi( %11 işsizliğe rağmen nasıl %7 büyüdüğüde tartışılması gereken)
    vs. vs. vs
    Ne mb si ne de kimin söylediği...
    Parayı çeviren memleketine kaçıyor başkan

Sayfa 378/1023 İlkİlk ... 278328368376377378379380388428478878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •