Sayfa 85/394 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 673 - 680 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. ağırlıklı ortalama 1 kademe yükseldi çok şükür......

---yazdıklarım asla ve kat'a yatırım tavsiyesi değildir---

2. ENDEKSLE BERABER BİR SÖKÜLME BAŞLADI....AMAN DİKKAT..............

3. Yarın da düşecek mi bu, alıp ortalama düşürdüm ama yarına kalmadı ortalama düşürecek birşey de kalmadı artık. Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by HİSSEKİRACI Yazıyı Oku
    Yarın da düşecek mi bu, alıp ortalama düşürdüm ama yarına kalmadı ortalama düşürecek birşey de kalmadı artık. Yatırım tavsiyesi değildir.
    GÜNDEMİ, HABERLERİ ÇOK İYİ TAKİP ETMEK GEREKİYOR BENCE....ÇÜNKÜ; ENDEKS MAALESEF BUGÜNKÜ DÜŞÜŞÜYLE, 15 ARALIK 2017 KAPANIŞ FİYATINA KADAR GERİLEDİ....SICAK GÜNDEMDEN DOLAYI DOLAR, ALTIN VE EURO'DAKİ YUKARI YÖNLÜ HAREKETİN TERSİNE ENDEKS DÜŞMEKTE....AYEN DE ZATEN DÜŞÜŞ BANDINDA İKEN, BİR DE BÖYLESİ BİR DÜŞÜŞ DALGASINA DA YAKALANDI....CİTİ YİNE 1. SIRADAN EN İYİ SATICISI İDİ BUGÜN AYEN'İN...26 MART KAPANIŞI MALUMUNUZ 14.29....BUGÜNÜ 5,42 KAPANIŞ İLE YAPTI.....ŞU ANA KADAR KAYBI: %264...HAYIRLISI.....TAKİBE DEVAM.....SAYGILARIMLA....

5. Citi satışları bitmeden zor gibi duruyor yukarı hareket

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    25 milyon login huseyin türkerde 16 milyon lot u var , ağa citye virman etti, doceye etti dağıttı hisseyi ki müşteri çekip sata,ağanın maliyeti yaklaşık 3 lira gibi , hisse olmuş 14 lira, b8raz unutturup eskileri yeni yatırımcı çekip bu yıl mi olur gelecek yilmi olur artik bilmem ama, bir başlarsa satışa günlük %20 düşerek 3 liralara kadar iner, h8sseyi 4 liradan 20 bin lot aldım ortalama 7 ...8 gibi sattım, acaba 4 liradan alıp bekleyen ky var mi hissede merak ediyorum, varsa helal olsun sabir tasi derim, belki hisse 20 bine de gider ordan baslar ağa satmaya millete.bakıyorum ne zaman diye.ytd
     Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku

ak yatırımdan yabancıya citiye virmanlamis hüseyin türker, geçen gün daha demiştim bir düşüşe başlarsa taban taban gider, borsa boyle birşey iste, inşallah tabanın devamı gelmez, ky inşallah girmemistir.ytd
    23 martta hisse 14 lira iken uyari mahiyetinde bunu yazmıştım, acaba beni dinleyen oldumu

7.  Alıntı Originally Posted by Alim6060 Yazıyı Oku
    Citi satışları bitmeden zor gibi duruyor yukarı hareket

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    sanırım haklısın....çünkü citi bugün de satıcılarda 1. sırada.....

8. % 43 hala citi de görünüyor. Satışa devam ederse iş daha da kötüye gidebilir mi ? Ben stop loss 5.30 olarak görüyorum. Birkaç gün daha yatayda gidebilir. Biraz sabır gerekiyor. Ytd !!!
    Son düzenleme : zingat; 12-04-2018 saat: 17:19.

Sayfa 85/394 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •