Sayfa 137/1006 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    bu yeni para mı yoksa temdit mi ?
    Yeni para...
    Dürüstlük pahalı bir mülktür, ucuz insanlarda bulunmaz. Honore Balssa

2. kurun yükselmesinden bahsetmiş sanırım...

Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    "Devalüasyon, sabit kur sistemlerinde ödemeler dengesi açık veren ülkenin ulusal parasının dış satınalma gücünün, hükümetçe alınan bir kararla düşürülmesidir. Başka bir deyişle devalüasyon, bir devletin resmi para biriminin diğer ülke dövizleri karşısında değer kaybettirilmesidir." diye tanımlanıyor. Halkbank ile ilgisini anlayamadım. Bağışlayın.

3. arkadaşlar TL ve USD oranları çok hafif de olsa bugün yükselmiş...

4.  Alıntı Originally Posted by rugankundura Yazıyı Oku
    arkadaşlar TL ve USD oranları çok hafif de olsa bugün yükselmiş...
    Yatırımcının kar etmesi demiyorum geçtim oraları sadece TL birikimini koruması için mevduat oranının şuan minimum 19-20 seviyelerinde olması lazım.Şuan durum ne 15 bile değil.Çok geriye gitmeye gerek yok bir iki ay önce 250000 tl ile 3.80 den dolar alınsa 657789 USD.Bugün 4.15 ile tl çevirsen 273000 tl kar 23 bin tl..Aynı 250000 tl'yi 2 ay önce %15 ile 2 aylık mevduata koysan getirisi 5239 tl .Hesap ortada TL'de kalarak ortaya çıkan zararı varın siz düşünün..

Bu hesabı parasının önemli bir kısmı tl mevduatta olan biri yapıyor üstelik..

5.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Yatırımcının kar etmesi demiyorum geçtim oraları sadece TL birikimini koruması için mevduat oranının şuan minimum 19-20 seviyelerinde olması lazım.Şuan durum ne 15 bile değil.Çok geriye gitmeye gerek yok bir iki ay önce 250000 tl ile 3.80 den dolar alınsa 657789 USD.Bugün 4.15 ile tl çevirsen 273000 tl kar 23 bin tl..Aynı 250000 tl'yi 2 ay önce %15 ile 2 aylık mevduata koysan getirisi 5239 tl .Hesap ortada TL'de kalarak ortaya çıkan zararı varın siz düşünün..

Bu hesabı parasının önemli bir kısmı tl mevduatta olan biri yapıyor üstelik..
    ama işte o doğru zamanı yakalamak kolay değil o yüzden bist ve döviz portföyde yüksek riskli enstrümanlar olarak geçer risk arttıkça getiri ve götürü de artar

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ama işte o doğru zamanı yakalamak kolay değil o yüzden bist ve döviz portföyde yüksek riskli enstrümanlar olarak geçer risk arttıkça getiri ve götürü de artar
    Hocam bu durumda en iyisi yumurtaların hepsini tek bir sepete koymamak..USD,TL mevduat,borsada temeli sağlam iki üç hisse..

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Odea dan dün gelen mesaj üzerine bugün günlük harcamalarım için tuttuğum az biraz TL parayı aldım . Mt telefon edip sordu niye alıyorsunuz diye valla yapma güzel kardeşim yapma bana da lolo yapma allah aşkına dedim. Aslında dün yazdığım mesaj gitseydi niye çektiğimi çok iyi açıklamıştım ya neyse ODEA kapıya kilit vuracak, batacak demiyorum kilit vurup devredip gidecek o yüzden zararlarını minimize etmeye çalışıyor yaptıklarının ana sebebi bu.
    Parasını günlüğe koyup ilk fırsatta dövize geçmenin doğru olduğunu anlayan kitle sebebeiyle bu hesaba aşırı talep olma olasılığını gözardı etmemek lazım. Oksijen HESABA aşırı talep gelince 0.25 faizi azaltmış olabilirler.

Nihayetinde bu günlük hesap. Diğer günlüklerden farkı da 60 gün 90 gün değil daimi olması. Diğer sınırlı günü olan günlük hesabı bitirenlerin gidebileceği adres.

8. normal...size bir ayrıcalık yapmamışlar her yeni paraya veriyorlar onu...

Alıntı Originally Posted by uufuk Yazıyı Oku
    Yeni para...

Sayfa 137/1006 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •