Sayfa 86/2493 İlkİlk ... 36768485868788961361865861086 ... SonSon
Arama sonucu : 19941 madde; 681 - 688 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    200 günlük ho 110372 ,şu ana kadar direnç görevi gördü,izliyoruz,bu hafta bakalım kapanış altında mı olacak????
    111 civarı kapatabilir bugün. 114500'e kadar önü açık

2.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    200 günlük ho 110372 ,şu ana kadar direnç görevi gördü,izliyoruz,bu hafta bakalım kapanış altında mı olacak????
    SİYAH bölge Yükseliş için HUZURLU ALAN diyebilirmiyiz ?

cauti abi erdemirin temettüsü ile ilgili ne düşünüyorsun???malum nisanda bekleniyordu mayısta vercez dediler...sende öyle şey olur mu mahkemeye verir varantçılar demiştin????

4.  Alıntı Originally Posted by tarkank Yazıyı Oku
    cauti abi erdemirin temettüsü ile ilgili ne düşünüyorsun???malum nisanda bekleniyordu mayısta vercez dediler...sende öyle şey olur mu mahkemeye verir varantçılar demiştin????
    hadi ya...netleşti mi o konu? iyi de ereğli vadelisinde acayiplik göremedim. konu netleşmemiş olabilir mi?

ayrıca u-30 vadelisinde de bir etki görülmüyor...normalde spot ile marjını açması gerekirdi.

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    SİYAH bölge Yükseliş için HUZURLU ALAN diyebilirmiyiz ?

diyemeyiz,bir kaç gün üstünde kapanış lazım.....

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    hadi ya...netleşti mi o konu? iyi de ereğli vadelisinde acayiplik göremedim. konu netleşmemiş olabilir mi?

ayrıca u-30 vadelisinde de bir etki görülmüyor...normalde spot ile marjını açması gerekirdi.
    EREGL temettü tarihini 29 mayıs olarak açıkladı
    Bu; nisan vade ile haziran vadeli VİOP30 kontratları arasındaki spreadi düşürdü
    Çarşı hafif karıştı. zira nisan ayı içerisinde temettünün dağıtılacağı beklentisi ile spread 2000’e yakın seviyeden bu haberle 1400’lere geriledi
    Nuri sevgenden alıntıdır....

7.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    diyemeyiz,bir kaç gün üstünde kapanış lazım.....
    Bakış açısımı TESADÜF MÜ bilemedim kafa karışıyor ....

8.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    EREGL temettü tarihini 29 mayıs olarak açıkladı
    Bu; nisan vade ile haziran vadeli VİOP30 kontratları arasındaki spreadi düşürdü
    Çarşı hafif karıştı. zira nisan ayı içerisinde temettünün dağıtılacağı beklentisi ile spread 2000’e yakın seviyeden bu haberle 1400’lere geriledi
    Nuri sevgenden alıntıdır....
    eğer varant ya da ereğli hissesinde işlem yapıyor olsaydım...kesin dava ederdim...söz de borsanın en büyük 1-2 sanayi kuruluşu..büyük terbiyesizlik bence....bu konunun en az 6 ay öncesinden netleşnmesi lazım...artık eski piyasada değiliz, vadelisi var, varantı var, opsiyonu var...var oğlu var.

vadelide son 2-3 gündür dehşet dalgalar oldu, arada bu marj işi de halledildi galiba.

Sayfa 86/2493 İlkİlk ... 36768485868788961361865861086 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •