Sayfa 180/882 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 7052 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Bu boşluk değil? Uzay mekiği gibi bişiy heralde 2.95.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

hahahahaha bak bunu beğendim

2.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Bu boşluk değil? Uzay mekiği gibi bişiy heralde 2.95.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben bugün boşluk dolacak demedim ki hisse boşluk affetmiyor aşağıda ki boşluğu doldurdu yukarıda boşluk nerede onu söyledim...bol şans....ytd

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ben bugün boşluk dolacak demedim ki hisse boşluk affetmiyor aşağıda ki boşluğu doldurdu yukarıda boşluk nerede onu söyledim...bol şans....ytd

boşluk doldurmaca oynuyorsak 1.38de de önemli bir boşluk var hem defter değerine göre daha mantıklı malum suriye gerçeği de ortada duruyor

kardeş gazcıları hıç sevmem bak zaten hısse defter değerinin üstünden işlem görüyor borsadaki hısselerin % 90 sanı defter değerinin çok çok altında işlem görüyor brksn ise çuk üstünde işlem görüyor

defter değeri 166 hısse ise 210 an itibariyle

öyle senin dediğin rakamlara gelmesi için galip gibi birilerinin hısseye gelmesi lazım ki senin dediğin olsun

4. Azıcık(!)da ben aldım.

5.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku
    boşluk doldurmaca oynuyorsak 1.38de de önemli bir boşluk var hem defter değerine göre daha mantıklı malum suriye gerçeği de ortada duruyor

kardeş gazcıları hıç sevmem bak zaten hısse defter değerinin üstünden işlem görüyor borsadaki hısselerin % 90 sanı defter değerinin çok çok altında işlem görüyor brksn ise çuk üstünde işlem görüyor

öyle senin dediğin rakamlara gelmesi için galip gibi birilerinin hısseye gelmesi lazım ki senin dediğin olsun
    ben onu görmedim orası da dolabilir.....olay çok açık net hisse boşluk doldurmayı çok seviyor dedik yukarı gidecek demedik....ben aşağıda ki boşluğu farketmedim....

6.  Alıntı Originally Posted by baldayı Yazıyı Oku

1,35 de boşluk olan grafiği atabilir misiniz...ben öyle bir boşluk göremiyorum...

7. Ilginç bir gün olabilir galip diye diye sonunda galipimi buraya getirdik ne bişeyi 40 defa söylersen olurmuş 39

8. Baldayı ,gördüğünüz için soruyorum.Yukarı kademeler dolu mu da yavaş gidiyor?

Size zahmet...

Sayfa 180/882 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •