Artan

134,20 10 14:58
178,70 9.97 14:58
1.456,00 9.97 14:54
5,86 9.94 14:59
6,11 9.89 14:58
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 14:58
520,50 -8.44 14:58
57,30 -6.07 14:58
20,92 -4.74 14:59
33,22 -4.7 14:58
Azalan Hisseler

İşlem

21.064.097.999,40 14:58
19.503.445.081,75 14:58
16.108.952.325,75 14:59
12.561.724.422,40 14:58
12.548.246.642,54 14:58
Tüm Hisseler
Sayfa 812/1081 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Sacro kimdir nedir necidir bilmem ama bence ADAMDIR ky dostudur insanlara birşey öğretmeye çabalamıştır kimseye zorla alın demedi. Herkesin aklı kendine birde borsa da stoploss diye bir şey var kağıt dibi bulsun diye beklemeyeceksin adam boşuna demedi destek dirençleri öğrenin diye hepsini geçtim adam sabah bedelsizler ölü 💀 alınmaz hiç biri dedi yönetimin aldığı karar yanlıştır kimse borsada herşeyi bilmez ama sacro 10 hisse dediyse 7 si çıkmıştır site yöneticilerini yanlıştan dönmeye davet ediyorum SACRO ya tam destek 👍

2. Pazartesi borsanin artı yapmasindan ziyade yükselişin genele yayılması *d a h a* önemli ...bir çok kağıt ta millet en az % 10 ekside çünkü !?!?

3. Burayı sadece izleyenlerdenim, sacro ve buradaki 3-4 kişiden birşeyler öğrenmeye çalışanlardanım. İnsanlar şunu unutmamalı “buradakiler ücret ödedikleri yatırım danışmanları değil” ona göre pozisyon alalım.

4. Yönetim ne karar almış ki

Arkadaslar Dogus Otomativ in (DOAS) yakin zamanda satilmasi gibi bir sey soz konusu mu. Sanki uzun zamandir mal topluyor gibi bir durum var. Grafigi de guzel, dip seviyelerde. Ayrica pozitif uyumsuzlukta mevcut

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Arkadaslar Dogus Otomativ in (DOAS) yakin zamanda satilmasi gibi bir sey soz konusu mu. Sanki uzun zamandir mal topluyor gibi bir durum var. Grafigi de guzel, dip seviyelerde. Ayrica pozitif uyumsuzlukta mevcut
    Hocam şimdi sorunuza etraflica cevap vermek lazım
    Evvela gerçek vatansever bi grup olan Ülker grubundan bahsederek başlayak söze
    Bunlar godiva yi aldı ya
    Esas film belkide o gün başlamis olabilirmi hareket bunu pek bilemiyok
    Sonra hikaye
    Bunların ingiltere deki şirketlerine onu satıp. Burdaki banka borcunu ordan gelen para ile burdaki borçları kapamayipta Yapilandirma talepleri ile başladı hersey bu da belki tabi
    Ama ticari önemli kural
    ilk olmaktır
    İnternette de bu geçer ilk yaptinni efsane olursun asla unutma
    Never forget
    Her neyse
    Aynı şekilde Doğuş ta bu tarz bişey istedi ama şimdi ama sizinde gördüğünüz gibi. ikinci siradalar
    Yani izin verilse Yol olur vermezsen dağ mi bağ mi olur ben anlamaz
    O sebeple hersey mümkün hersey olabilir zannimca
    Hoş soruya evet Hayır li bi cevap olmadı ama
    Bende bu ka biliom
    Bol kazanç
    Yatırım tavsiye değil

Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Hocam şimdi sorunuza etraflica cevap vermek lazım
    Evvela gerçek vatansever bi grup olan Ülker grubundan bahsederek başlayak söze
    Bunlar godiva yi aldı ya
    Esas film belkide o gün başladı bilemiyok
    Sonra hikaye
    Bunların ingiltere deki şirketlerine onu satıp. Burdaki banka borcunu ordan gelen para ile burdaki borçları kapamayipta Yapilandirma talepleri ile başladı hersey
    Ama ticari önemli kural
    ilk olmaktır
    İnternette de bu geçer ilk yaptinni efsane olursun asla unutma
    Never forget
    Her neyse
    Aynı şekilde Doğuş ta bu tarz bişey istedi ama şimdi ama sizinde gördüğünüz gibi. ikinci siradalar
    Yani izin verilse Yol olur vermezsen dağ mi bağ mi olur ben anlamaz
    O sebeple hersey mümkün hersey olabilir zannimca
    Hoş soruya evet Hayır li bi cevap olmadı ama
    Bende bu ka biliom
    Bol kazanç
    Yatırım tavsiye değil
    Tesekkurler goruslerin icin. Ulker ve Dogus un yapilandirma haberleri ilerisi icin hayra alamet degil. Her ne kadar hukumet Ozel Sirketlerin borcu bizi ilgilendirmez desede, odeneyemen borclar bir sure sonra kamu borcuna donusur. Su anda olan zaten bu.

En son Dogan in her seyi satmasindan sonra Dogus grubuda varliklarini elden cikarabilir. Zaten gecen yillarda Garantiyi BBVA ya sattilar. Nusret de yuzde 20 paylari sattilar. Bir yerde daha - hatirlamiyorum - hisselerini ortaklarina devrettiler.

Dogus Otomativ hic uretim yapmadan 11 milyar ciro cekiyor. Tamami ithalat. Bu yuzden baski goruyor olabilir. Malum Turkiyenin ithalat rakamlari ihracatin 2 kati seviyesinde.

Ayrica WW grubunun zaten yuzde 17 si Katarlilara ait. Daha oncesinde Katara satisi dillendirilmisti, hatta medyayi da BEIN grubuna satmasi gundemdeydi.

Yakinda cikar kokusu. Hayirlisi bakalim.

8. Abicim yanlış anlama da
    Kamu borcu filan onlar benim konum olamaz
    O nedenle tamamlamadiydim tam deyişimi
    Tamamlıyom
    Devlet yapilandirmazsa satar satabilir yada yapılandırırsa satmaza yada daha geç satara oynarım demek istediydim ben
    bi Kumarbaz olarak . Paraya ihtiyaç duyan Asset satabilir muhabbeti. ....
    Daha karar yok ama hayat kumardir gordugun....
    Yorumum o yonluydu
    Durumun Makro mikro etkilerinden vs bana ne ya
    Ben getirmedim ya bu konuma
    Yatırım tavsiye olamaz

Sayfa 812/1081 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz