Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?

Oylayan
159. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 50,000-60,000 ARASI

40 25.16%
  • 40,000-50,000 ARASI

12 7.55%
  • 60,000-70,000 ARASI

84 52.83%
  • 40,000 'den AZ

29 18.24%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 93/119 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon
Arama sonucu : 950 madde; 737 - 744 arası.

Konu: 2018-2019 ekonomık krizi bekleniyor#borsa neden düşmüyor? Büyük hisse analizleri

1.  Alıntı Originally Posted by ERSOYDELTA Yazıyı Oku
    RYSAS,ESCOM,BRMEN aylık grafiklerden şiddetli alım sinyali verdi##
    bakalım ikincil ay sonunda sağlam fiyatlanacak mı? bende izlemediğim hisseler sisteme takıldılar

####
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...66#post1492766

Merhaba ERSOYDELTA bey;

Yazdıklarınızı beğenerek takip ediyorum ve aynı düşüncelere sahip olduğumuzu söylemek isterim.Paylaşımlarınız için şahsım adına çok teşekkür ederim.20 seneyi aşkın süredir aktif olarak para piyasalarının içerisindeyim ve her türlü enstrümanla haşır neşir oldum.Sizin gibi dalganın tersine yüzmeyi ilke edinen bir kişi olarak birkaç sorum olacak;

ESCOM ve RYSAS hisselerinin aylık grafiklerinde alım sinyali verdiğini söylemiştiniz ve başka bir paylaşımınızda ise bu hisseler için malınızı kaptırmayın demiştiniz.

ESCOM hissesi için teknik analiz öngörünüz halen aynı şekilde devam etmekte midir?Özellikle şirketin TEMELİ hakkında ki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

RYSAS'ın temeli sağlam benimde beğendiğim şirketler arasında gyo ile birlikte.Bu hissenin de tekniği hakkındaki düşüncenizi güncelleyebilir misiniz?

Zamanınızı ayırıp inceleyebilirseniz çok memnun olurum.

2.  Alıntı Originally Posted by Aspendos Yazıyı Oku
    Merhaba ERSOYDELTA bey;

Yazdıklarınızı beğenerek takip ediyorum ve aynı düşüncelere sahip olduğumuzu söylemek isterim.Paylaşımlarınız için şahsım adına çok teşekkür ederim.20 seneyi aşkın süredir aktif olarak para piyasalarının içerisindeyim ve her türlü enstrümanla haşır neşir oldum.Sizin gibi dalganın tersine yüzmeyi ilke edinen bir kişi olarak birkaç sorum olacak;

ESCOM ve RYSAS hisselerinin aylık grafiklerinde alım sinyali verdiğini söylemiştiniz ve başka bir paylaşımınızda ise bu hisseler için malınızı kaptırmayın demiştiniz.

ESCOM hissesi için teknik analiz öngörünüz halen aynı şekilde devam etmekte midir?Özellikle şirketin TEMELİ hakkında ki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

RYSAS'ın temeli sağlam benimde beğendiğim şirketler arasında gyo ile birlikte.Bu hissenin de tekniği hakkındaki düşüncenizi güncelleyebilir misiniz?

Zamanınızı ayırıp inceleyebilirseniz çok memnun olurum.
    RYSAS mal toplanması mevcut haberler ile yankı yapılmadan önce biraz daha vakit istiyor.
    Demiryolu yatırımı ve gizli yatırımları mevcut.
    Aynı KAREL ile comdo gibi bekletip bombayı sonra patlatacaklar.
    ESCOMda da durum biraz benzer bir kaç teknoloji yatırımı daha medyaya verilmedi büyük ihtimalle fiyat yukardayken verilecek
    belki COIN olayı belki belli bir yazılım bende bilmiyorum.
    bu arada EDIP ve ITTFH unutulmasın.
    aynı zamanda forumun başından bu yana ara ara yazdığım ALGYO yu şu sıralar inceleyin .

3.  Alıntı Originally Posted by kanepe Yazıyı Oku
    Ersoy hocam ittifak holdingi öneriyormusunuz.Adese hakkında ne düşünüyorsunuz
    Ersoy hocam
    Sorum yukarda.....

4.  Alıntı Originally Posted by kanepe Yazıyı Oku
    Ersoy hocam
    Sorum yukarda.....
    Halen ITTFH olumlu ancak bu havada endeks ile ortak hareket etmesi gerekir.
    ADESE kesinlikle olumsuz.zaten toplanmıştı hareket ettirilmişti.

5. Bol bol enformasyon
    Bilgi kirliliği
    Ezber bozma
    Ben demiştim havaları
    Karışık kafaları bir daha karıştırma
    Altını dövizi öner
    Bankada para tutma
    Yastık altında tut
    Komplo teorileri gırla
    Önerilen hisseler şu anda batak
    Ama ilerde acaib olacak
    Nerden biliyorsa
    Allahü alem
    Tehlikeli bir yer burası
    Escom coin üretecek
    Reysaş demiryolu
    Nerden biliyon
    Ersoy yazdı
    Çok ama çok tehlikeli yer burası..
    Ben basit düşünüp basit davranıyım
    En önemli şey sağlık
    1992 den beri borsadayım
    Dipte aldım zirvede sattım
    Arada zarar ettik
    Bekledik zararı çıkardık kara geçtik
    Gün doğmadan neler doğar
    Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
    Ben yokum burada
    Eyvallah...

6.  Alıntı Originally Posted by kanepe Yazıyı Oku
    Bol bol enformasyon
    Bilgi kirliliği
    Ezber bozma
    Ben demiştim havaları
    Altını dövizi öner
    Bankada para tutma
    Yastık altında tut
    Komplo teorileri gırla
    Ama ilerde acaib olacak
    Nerden biliyorsa
    Allahü alem
    Tehlikeli bir yer burası
    Escom coin üretecek
    Reysaş demiryolu
    Nerden biliyon
    Ersoy yazdı
    En önemli şey sağlık
    1992 den beri borsadayım
    Arada zarar ettik
    Gün doğmadan neler doğar
    Ben yokum burada
    Eyvallah...
    Merhaba;
    2018 yazı veya 2019 yılında krizin patlak vereceği ve borsanın dibi göreceği iddia ediliyor, bu konu hakkındaki görüşünüz nedir bizimle paylaşır mısınız?
    Şu an hisse almayı ertelemiş durumdayım, ne yapsam bilemiyorum yazılanları okuduktan sonra, sizin tavsiyeniz nedir?

7.  Alıntı Originally Posted by kanepe Yazıyı Oku
    Bol bol enformasyon
    Bilgi kirliliği
    Ezber bozma
    Ben demiştim havaları
    Altını dövizi öner
    Bankada para tutma
    Yastık altında tut
    Komplo teorileri gırla
    Ama ilerde acaib olacak
    Nerden biliyorsa
    Allahü alem
    Tehlikeli bir yer burası
    Escom coin üretecek
    Reysaş demiryolu
    Nerden biliyon
    Ersoy yazdı
    En önemli şey sağlık
    1992 den beri borsadayım
    Arada zarar ettik
    Gün doğmadan neler doğar
    Ben yokum burada
    Eyvallah...
    Sayın kanepe;

Ersoydelta bey in paylaşımları ve öngörüleri sizi neden bu kadar rahatsız etti??Burada yazılanları bilgi kirliliği,ezber bozma,kafaları karıştırma ve komplo teorileri gibi nitelendirmek verilen emeğe yapılan saygısızlıktır.
    26 senedir borsada olduğunuzu,dipten alıp zirveden sattığınızı söylemişsiniz.Bu tarz bir üslupla yazı yazmaktansa sizde bu engin tecrübenizle bunu nasıl yaptığınızı paylaşın ki insanlarda bilgi sahibi olsunlar.

Gelelim sizin aksini iddaa ettiğiniz hususlara;

*Dünyanın en büyük ekonomisine sahip ülkeleri neden fiziki olarak altın ve gümüş stokluyor???Kendi ülkelerine komplo mu kuruyorlar yoksa...
    http://www.businessht.com.tr/.../127...altin-topluyor
    *Türkiye de bankalar neden fiziki altınlarınızı getirin biz sizin hesabınıza gr altın olarak kaydedelim diye ısrar ediyor??Ve hatta üzerine senelik yüzde 4 de faiz verelim diyor ??
    -Bankaya yatırdığınız para ve altın mevduatına devletin vereceği güvence 100.000 TL’ye kadardır.(o da şu anki yasa ile ileride ne olacağı biliyor muyuz bilmiyoruz.)Evet sizin söylediğiniz gibi tehlikeli ama neyin tehlikeli olduğunu yanlış öngörüyorsunuz...

*Anladığım kadarı ile döviz kurlarının yükselmeyeceğini söylemişsiniz.Bu şekilde ''nerden biliyosun'' demek yerine o zaman neden yükselmeyeceğinin öngörüsünü yapın ve aşağıdaki sorunun cevabını verin.
    2002 yılı Ocak ayı dolar endeksi..................120 1 usd= 1,40 tl
    2008 yılı Ocak ayı dolar endeksi....................70 1 usd=1,20 tl
    2017 yılı Ocak ayı dolar endeksi...................104 1 usd=3,94 tl
    2018 yılı Nisan ayı dolar endeksi....................90 1 usd=4,19 tl

2018-2021 yılları arası dolar endeksi..............80 olursa 1 usd=???????? tl olur.
    dolar endeksi...120 olursa 1 usd=???????? tl olur.

-Görünen köy klavuz istemez.

*Reysas hissesine batak demişsiniz??Zamanında Comdo,Karel,Egeprofil,Sasa,Bossa,Parsan vs gibi hisselere de sizin gibi batak diyenler vardı.Şimdi o batak diyenler ya ortalarda yoklar yada yada hisselerin fiyatı yükselince saf değiştirip çok iyi şirketler demeye başladılar. Reysaş hissesinin fiyatının belirli bir süre yatay yada aşağı yönlü seyir etmesi,patronun yada görevlendirdiği kişilerin hisse fiyatı üzerinde baskı kurması yada bilanço oyunları ile gerçek faaliyetlerinin gösterilmemesi gibi durumlar şirketin batık olduğunu göstermez,şirketin hisselerin bazı kesimlerce toplanamadığını gösterir.Bu kadar senelik tecrübenizle şirketi batık diye nitelendirmek yerine insanlara doğru bilgi verip yanlış yönlendirmeyin.Esas siz bu söyleminizle komplo teorileri üretip insanlarda kafa karışıklığına neden oluyorsunuz.
    -Reysaş Türkiye nin marka değeri en yüksek 98.şirketidir.En büyük 500 şirket içerisinde yer almaktadır.Bugün binlerce kişiyi istihdam eden sanayi ve ticaret şirketi olarak ilk 300’de yer almaktadır. Reysaş Grubu,lojistik, gayrimenkul, enerji ve turizm alanlarında faaliyet göstermektedir.Türkiye’de depo, tren, tarım-hayvancılık, istif makinaları ve lojistik sektöründe, yurtdışında da İngiltere, Belçika, Hollanda, Avusturya, Macaristan ve Polonya’da tren ve demir yolu yatırımları devam etmektedir. 1750 adet şirkete ait tır, 3.000 kiralık tır, kendisine ait 2’si aktif 7 demiryolu istasyonu, 1000 vagon, 1000 tren konteyneri, 36 depo,1,5 milyon m2 kapalı depolama alanı,13 TUV Türk Muayene istasyonları işletmesi, 600 adet istif makinası, GES Tesisleri ve büyük holdinglerde bile bulunmayan değerli arsa ve gayrimenkulü bulunmaktadır.Depolarını Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen şirketlerine döviz cinsinden kiraya vermektedir. Türkiye’nin en büyük endüstriyel yem bitki alanları, besi üretim çiftliği ve 2 adet Hilton Oteli yatırımları mevcuttur.Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden biri konumunda olmasına rağmen yukarıda yazdığım nedenden dolayı bu durum şu ana kadar hissenin fiyatına yansımış değildir.

Bu şirket batık mı diye soruyorum??

Biliyorsanız gerçek doğruları yazın bilmiyorsanız araştırıp öğrenin.Ben şahsım adına kulaktan dolma bilgiler yerine şirketi ve faaliyetlerini iyi bilen birisi olarak insanları yanlış yönlendirmemenizi,iddaalarınızı var ise gerekçelerinizi açık açık yazmanızı tavsiye ederim.Basit düşünmeyin,basit davranmayın insanların görüşlerine ve önerilerine saygılı olup iğneleyici cümleler kurmayın.

Bu yazdıklarım y.t.d sadece bilgilerimi ve tecrübelerimi kaleme aldığım öngörülerle birlikte kişisel görüşlerimdir.

En önemli şey sağlık sağlıcakla kalın...

Sayfa 93/119 İlkİlk ... 43839192939495103 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •