Originally Posted by MedwiG Kim bu uğursuz acaba ? Gene söylüyorum imamda sorun yok cemaatten biri abdestsiz Tüm cemaati, dereli kaplıcalarında gusül abdesti aldırmak lazım..
Originally Posted by guneysu Tüm cemaati, dereli kaplıcalarında gusül abdesti aldırmak lazım.. Yok, bu hafta sonu Eskisehir gozukuyor, falda! Ugursuz Bizansli, dibine cisemez, insallah!
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Yok, bu hafta sonu Eskisehir gozukuyor, falda! Ugursuz Bizansli, dibine cisemez, insallah! Az baskiylan, kendi kendimizi Eskisehire davet ettirdik! Bu Cumartesi gunu, yolculuk var!
Originally Posted by reha kaya Az baskiylan, kendi kendimizi Eskisehire davet ettirdik! Bu Cumartesi gunu, yolculuk var! koli kolileri unutmadan bagaja doldur, arabaya mazot diye koyarız.
Originally Posted by reha kaya Az baskiylan, kendi kendimizi Eskisehire davet ettirdik! Bu Cumartesi gunu, yolculuk var! Baskıyla mi ? Tesüf ederim Her zaman buyurun diyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum Rules
Yer İmleri