Sayfa 147/312 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon
Arama sonucu : 2493 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: INTEM - İntema İnşaat ve Tesisat

1.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Boş kafalı,herkes senin ne meal olduğunu anladı,intema bence yukarı dönüş yapmıştır,hedef eski zirvesi,kendi fikrim olup tavsiye değildir anlaşıldı mı kuş kafalı Baddog...

Eğer dediğin olursa hisse eski seviyesine gelsin.....

Sana söz....çok güzel hediye alacam...tlf ve adresimide yazacam...

Söz la....yarım akıllı danga...pız pız....!!!!!!!!!almazsam namerdim....hisse çıkarsa bi çuval para kazanacak olan benim...sende hisse yokmuş....kazanan sen değil ben olacam....

2. https://invst.ly/76ylq

Şöyle bir senaryo olur mu diye düşünmüyor değilim.

3.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Eğer dediğin olursa hisse eski seviyesine gelsin.....

Sana söz....çok güzel hediye alacam...tlf ve adresimide yazacam...

Söz la....yarım akıllı danga...pız pız....!!!!!!!!!almazsam namerdim....hisse çıkarsa bi çuval para kazanacak olan benim...sende hisse yokmuş....kazanan sen değil ben olacam....
    O zaman bence kazanacaksın,fakat ben hediye,me diye istemem,burada yorum sayfasında 10 kere kötü bir haw haw gibi havla yeter oldi mi...:

4. Kusura bakmayın forumdaşlar,bu baddog beni bu hale getirdi.
    Herkese bol kazançlar.

5.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku

O zaman bence kazanacaksın,fakat ben hediye,me diye istemem,burada yorum sayfasında 10 kere kötü bir haw haw gibi havla yeter oldi mi...:

İnan alacam.....ben her türlü kardayım ....bana maliyet 10 tl....bu kadar düşeceğini tahmin etmedim....

Ben ve benim gibi 3-5 kişinin malını bekliyor bu şeytanlar...sırf bedelsiz için aldım...yeni birleşme vizyonda olabilir...30 tlye satacaktım vazgeçtim....bu kağıt buraları hak etmiyor...şirket birleşmeleride olabilir...pazarlama şirketi bunda...diğer şirketlerden ettiği karı...intemaya taşıyabilir...ecyap iştirakini yüksek fiata satabilir...

İşi sende biliyonda intema neden almıyon... pız pız....!!!!!!!!!!!!!!

6.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    İnan alacam.....ben her türlü kardayım ....bana maliyet 10 tl....bu kadar düşeceğini tahmin etmedim....

Ben ve benim gibi 3-5 kişinin malını bekliyor bu şeytanlar...sırf bedelsiz için aldım...yeni birleşme vizyonda olabilir...30 tlye satacaktım vazgeçtim....bu kağıt buraları hak etmiyor...şirket birleşmeleride olabilir...pazarlama şirketi bunda...diğer şirketlerden ettiği karı...intemaya taşıyabilir...ecyap iştirakini yüksek fiata satabilir...

İşi sende biliyonda intema neden almıyon... pız pız....!!!!!!!!!!!!!!
    2 .5 aydır evi satışa verdim,satılmıyor,bajar geldi bakalım belki satılırsa eczyt ve intema alı cam.Hedefim bu...işte böyle mıntıkalarını eczacılar bizim ömrümüzü yedi...

7.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    2 .5 aydır evi satışa verdim,satılmıyor,bajar geldi bakalım belki satılırsa eczyt ve intema alı cam.Hedefim bu...işte böyle mıntıkalarını eczacılar bizim ömrümüzü yedi...

Ben bu şeytanların parasını alacam zıp zıp....görecen bak..

8.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Ben bu şeytanların parasını alacam zıp zıp....görecen bak..
    Rasgele baddog kardeş,bakalım bana da tekrar kısmet olucak mı.

Sayfa 147/312 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •