Sayfa 40/1032 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 313 - 320 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by Serdars Yazıyı Oku
    Şaka ulen şaka, th gelsede acık özkaynak mözkaynak deyip moral verse, şu anda TL olarak 24 Aralık 2009 fiyatındayız tam 9 yıl önceki fiyat, yani acayip şekilde morale ihtiyacımız var, o moralide ancak TH verir.
    Komutan Halk Cafe'ye hoş geldin sefa getirdin. Bak, yakında moralin yerine gelecek çünkü HALKB yakında 10.00'ın üzerine çıkıp güzel bir boğa trendine girmiş olacak ve bu hareketin arkası da gelecek, böylece hisse hak ettiği yere doğru gitmeye başlayacak.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2. Proton, SAHAN3301 selamlar, malum benim mesai saatlerim sizinkilerin tam zıddı, gün içi yokum. Sevgilerimle, bol şans. TH
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Bugünkü işlem hacmi 84 milyon lota yakın oldu ve gayet yüksek gerçekleşti. Zaten son 2 haftadır işlem hacminde bir patlama yaşıyoruz. İşlem hacimlerinde patlamalar genellikle hisse ya en tepedeyken ya da en dipteyken ortaya çıkar. Zaman zaman bunun zıddına da şahit oluruz. Sonuçta da işlem hacmindeki patlamalar ile anormal düşüşler bir trend değişiminin gündemde olduğunu haber verir.

4. Tekrar edeyim:
    1) 9.31 de olan 50BHO önemlidir. 50BHO'nun üzerindeki kapanışlar "hissedeki algının pozitif yönde değiştiğine" işaret eder ve çıkış trendi için altyapıyı hazırlar.
    2) Düşüş trendinin çıkışa dönüşeceği 8.23x1.20=9.88 seviyesi 9.31'den daha önemlidir.
    3) Bu 9.88'i ben toleransı da ekleyerek 10.00 olarak revize ediyorum.
    4) Ayrıca 10.00 seviyesi düz ve yuvarlak bir seviye olduğu için düşüşlerde "psikolojik destek", çıkışlarda da "psikolojik direnç" olarak işlev görür.

Sonuç: 10.00'ın üzerindeki kapanışlar son derece önemlidir ve hissedeki mevcut düşüş trendinin artık çıkışa dönüştüğünü teyit edecektir.

5. Güzel haber:
    New York'taki "over the counter" (tezgah üstü) piyasasında HALKB hissesi günü (19 Nisan Perşembe) %10'luk bir çıkışla kapattı.

Şunu da not edeyim: Bu tezgah üstü piyasası son derece sığdır, hiç likit değildir, lakin BİST'teki spot piyasa ile tam bir korelasyon içindedir yani 1 e 1 ilintilidir.

6.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    RTE'nin karşısına "İttifak" adayının çıkması hemen hemen kesin. O yüzden senin senaryonun olasılığı çok düşük. CHP hesaplarını bu yönde yapıyor. Bu nedenle de 1. turda ya zayıf bir adayı çıkaracaklar ki Akşener 2. olup RET ile beraber 2. tura kalacak, ya da daha ilk turda RTE'nin karşısında bir ittifak adayı olacak. Eğer CHP güçlü bir adayla ilk tura girip 2. gelirse ve 2. tura kalırsa RTE kazanır. CHP bunun farkındadır.
    Siyasi tartışmaya girmek istemem, çok yanlış anlaşılmasın. Seçim sonucunun piyasayı etkileyeceğinden yazıyorum.
    SİZİN dediğiniz şekilde zayıf aday çıksada 2. Olur güçlü aday çıksada 2. Olur. RTE yi yenebilecek aday yok şu an için.Sağ ve sol keskin bölünmüş olduğundan birbirlerinin adayına 2. Turda da oy vermezler. Sonuç 1. Turda biter diye düşüyorum. Bunu yazma sebebim çok yüksek olan bu senaryoya göre sonucun piyasaya ve halkb ye etkisini gerçekçi görebilmek. Selamlar.

7. Zarrab'ın savunma ekibinde yer alan meşhur avukat, eski New York belediye başkanı Rudy Giuliani Trump'ın avukatı oldu ve ABD Başkanının savunma ekibine dahil edildi. Giuliani, TR Hükümeti ile son yıllarda yakın ilişki içindeydi bildiğiniz üzere.

White House Attorney Jay Sekulow confirmed that Giuliani will indeed be ****ing President Trump's legal team.
    BREAKING: Former New York City mayor Rudy Giuliani has ****ed the Trump legal team, Trump attorney Jay Sekulow tells @kwelkernbc (@NBCNews) April 19, 2018

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Güzel haber:
    New York'taki "over the counter" (tezgah üstü) piyasasında HALKB hissesi günü (19 Nisan Perşembe) %10'luk bir çıkışla kapattı.

Şunu da not edeyim: Bu tezgah üstü piyasası son derece sığdır, hiç likit değildir, lakin BİST'teki spot piyasa ile tam bir korelasyon içindedir yani 1 e 1 ilintilidir.
    Üstad bunun aynısını son yazdığın gecenin sabahı halkb % 19 artı yapıp % 11 artı kapatmıştı.

Sayfa 40/1032 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •