14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Proton, SAHAN3301 selamlar, malum benim mesai saatlerim sizinkilerin tam zýddý, gün içi yokum. Sevgilerimle, bol þans. TH
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
Bugünkü iþlem hacmi 84 milyon lota yakýn oldu ve gayet yüksek gerçekleþti. Zaten son 2 haftadýr iþlem hacminde bir patlama yaþýyoruz. Ýþlem hacimlerinde patlamalar genellikle hisse ya en tepedeyken ya da en dipteyken ortaya çýkar. Zaman zaman bunun zýddýna da þahit oluruz. Sonuçta da iþlem hacmindeki patlamalar ile anormal düþüþler bir trend deðiþiminin gündemde olduðunu haber verir.
Tekrar edeyim:
1) 9.31 de olan 50BHO önemlidir. 50BHO'nun üzerindeki kapanýþlar "hissedeki algýnýn pozitif yönde deðiþtiðine" iþaret eder ve çýkýþ trendi için altyapýyý hazýrlar.
2) Düþüþ trendinin çýkýþa dönüþeceði 8.23x1.20=9.88 seviyesi 9.31'den daha önemlidir.
3) Bu 9.88'i ben toleransý da ekleyerek 10.00 olarak revize ediyorum.
4) Ayrýca 10.00 seviyesi düz ve yuvarlak bir seviye olduðu için düþüþlerde "psikolojik destek", çýkýþlarda da "psikolojik direnç" olarak iþlev görür.
Sonuç: 10.00'ýn üzerindeki kapanýþlar son derece önemlidir ve hissedeki mevcut düþüþ trendinin artýk çýkýþa dönüþtüðünü teyit edecektir.
Güzel haber:
New York'taki "over the counter" (tezgah üstü) piyasasýnda HALKB hissesi günü (19 Nisan Perþembe) %10'luk bir çýkýþla kapattý.
Þunu da not edeyim: Bu tezgah üstü piyasasý son derece sýðdýr, hiç likit deðildir, lakin BÝST'teki spot piyasa ile tam bir korelasyon içindedir yani 1 e 1 ilintilidir.
Siyasi tartýþmaya girmek istemem, çok yanlýþ anlaþýlmasýn. Seçim sonucunun piyasayý etkileyeceðinden yazýyorum.
SÝZÝN dediðiniz þekilde zayýf aday çýksada 2. Olur güçlü aday çýksada 2. Olur. RTE yi yenebilecek aday yok þu an için.Sað ve sol keskin bölünmüþ olduðundan birbirlerinin adayýna 2. Turda da oy vermezler. Sonuç 1. Turda biter diye düþüyorum. Bunu yazma sebebim çok yüksek olan bu senaryoya göre sonucun piyasaya ve halkb ye etkisini gerçekçi görebilmek. Selamlar.
Zarrab'ýn savunma ekibinde yer alan meþhur avukat, eski New York belediye baþkaný Rudy Giuliani Trump'ýn avukatý oldu ve ABD Baþkanýnýn savunma ekibine dahil edildi. Giuliani, TR Hükümeti ile son yýllarda yakýn iliþki içindeydi bildiðiniz üzere.
White House Attorney Jay Sekulow confirmed that Giuliani will indeed be ****ing President Trump's legal team.
BREAKING: Former New York City mayor Rudy Giuliani has ****ed the Trump legal team, Trump attorney Jay Sekulow tells @kwelkernbc (@NBCNews) April 19, 2018
Yer Ýmleri