Sayfa 121/579 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon
Arama sonucu : 4630 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şenol güneş türübünden gelen bir cisimle yaralanmadı koridorla soyunma odası arasında bir şey olmadıysa soyunma odasında kendileri yaptılar. çünkü türübünden gelen madde sonrası sahayı terk ederken tek bir yarası yoktu
    soyunma koridoruna girerken yalandan kendini yere attı.
    saygı duyduğum ve beğendiğim şenol güneş in gözümde 1 kuruş değeri kalmadı.
    tolga nın açıklaması da acizlik kokuyor... rahmetli anana devamlı arkandan küfür mü atıldı..
    yanındaki polislere bu ********den şikayetçiyim dersin, olay biter.
    o zaman futbolcu niye oldun.
    her şeye rağmen fb seyircisi içlerindeki bu ********lere 4.boğaz köprü borularını dikmeleri lazımdır.
    ceza verilecekse iki kulüpte hükmen mağlup olsun, manisa da kupasını fenerbahçe stadında alsın.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Buda ; akupunktur tedavisi devam ederken

Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    şenol güneş mi bu ahlaksız haklıymış ne hale getirmişler koridorlarda
    bir halt olacağı yok.

tahmini bir 5 maç bize patlar
    bir halt olacağı yok.

https://instagram.com/p/BhyL_orBGNZ/

Şenol güneş en az Galatasaray kadar nefret ediyorum senden .. Atılan sarı lacivert peruk, o çarpınca yere düşüyor .. Hakkımızı yediysen senden çıksın o..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hep Destek Tam Destek

Koltuk geldi diyorlar .. Nerede koltuk ? Hem atılan sarı renkli o bloktaki koltuklar sarı degil .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sayfa 121/579 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •