Merhaba
Daha önce portföyümde EGEEN, EREGL, PETKM, SODA olmak üzere 4 hisse taþýdýðýmý belirtmiþtim.Uzun vadeli temettü yatýrýmcýlýðý yaptýðým için verilen temettü ile de hisse alýyorum. Bugün EGEEN temettü ödemesi yapýyor Salý günü hesabýma geçmiþ olacak. 02.05.2018 tarihinde PETKM temettü ödeyecek. Mayýsýn sonuna doðruda EREGL ödeme yapacak. Örneðin EGEENden aldýðým temettü ile PETKM hissesi almak mý daha mantýklý yoksa temettüyü hangi hisseden aldýysak onu almak mý daha uygun olur?
EGEEN temettüsüyle PETKM almak, PETKM temettüsü ile EREGL almak gibi bir planým var?
Tüpraþtan aldýðým temettüyle bolu çimento aldým %1 girdi. Tüpraþ alsam daha da fazla girecekti.
"düðün aceleye geldiyse bilin ki gelin hamiledir" saygý ve sevgilerimle
Merhaba. Aslýnda bu tamamen kiþinin stratejisine baðlýdýr diye düþünüyorum.
Þahsen portföyümde þu anda sizinde belirttiðiniz gibi EGEEN den aldýðým temettü ile PETKM, PETKM den aldýðým temettü EREGL, EREGL den gelecek temettü ile SODA alýmý þeklinde iþlem yapýyorum. Portföyümde bulunan firmalarýn temettü takvimini oluþturup sýraya koyarak, bir önceki firmanýn temettüsü ile önümüzdeki günlerde portföyümde bulunan hangi firmanýn temettü daðýtým sýrasý geldiyse ondan alým yapýyorum. Bu þekilde yapmak daha mantýklý geliyor. Sonuçta aldýðýn temettüyü bu þekilde katlamýþ ve portföy büyümesinin daha da hýzlandýrýlmýþ olacaðýný düþünüyorum. Size baþarýlar dilerim.
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada amaç para kazanmak. Sayýn dudu da bunu fazlasýyla baþarmýþ. Saygý duyulmasý gereken bir kiþi. Böyle ustalar yeni baþlayanlara sabýr öðretiyor. Güzellikler ile kalýn
Lenovo A7010a48 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri